Bitbit Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, Titos301 είπε @Xvipes 😲 😲 😲 α καλα....εχουμε ξεφυγει τελειως.... Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι Χαλαρώστε ρε μάγκες. Απλά δε παραγγέλνουμε από αυτούς. Στην Ελλάδα ζούμε, σε κάθε τετράγωνο βλέπεις κι ένα σουβλατζίδικο ή καφέ. Επιλογές να φάνε και οι κότες. Έτσι έριξα άκυρο κι εγώ σε κατάστημα που ήμουν σχετικά συχνός πελάτης. Ας χρεώνουν όσο θέλουν. Σιγά το είδος πρώτης ανάγκης. Απλά καλομαθαμε και δε θέλουμε να σηκώνουμε τις κωλάρες μας να κάνουμε 20 μέτρα να πάμε στο κατάστημα. Έχουμε τόσα πράγματα που μας απασχολούν σιγά μη δώσουμε σημασία σε αυτό. Χρεωστε και 50€ delivery 9 1
afentiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 BTW μόνο στην Ελλάδα η διανομή είναι "δωρεάν" και το θεωρούμε δεδομένο. Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου παράλογο σε μικρές παραγγελίες (τύπου 2 πιτόγυρα) να μπαίνει έξτρα χρέωση διανομής 1-1,5 ευρώ. Επίσης όπως ειπώθηκε έχει σουβλατζίδικα και πιτσαρίες σε κάθε τετράγωνο, ξεφτίλα να βαριέσαι να κατέβεις κάτω από το σπίτι σου για 2 πίτες. 4 1
Titos301 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, afentiko είπε BTW μόνο στην Ελλάδα η διανομή είναι "δωρεάν" και το θεωρούμε δεδομένο. Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου παράλογο σε μικρές παραγγελίες (τύπου 2 πιτόγυρα) να μπαίνει έξτρα χρέωση διανομής 1-1,5 ευρώ. Επίσης όπως ειπώθηκε έχει σουβλατζίδικα και πιτσαρίες σε κάθε τετράγωνο, ξεφτίλα να βαριέσαι να κατέβεις κάτω από το σπίτι σου για 2 πίτες. μα υποτιθεται οτι υπαρχουν αυτες οι τιμες στα ειδη επειδη ακριβως εχει συνυπολογιστει και το κοστος διανομης, το ιδιο ισχυει και για τις σακουλες των σουπερ μαρκετ, οπου το πρωτο χρονο εφαρμογη του περιβαλλοντικου τελους τα σουπερ μαρκετ τις χρεωναν 3 λεπτα και εβγαζα και το κατιτις τους 2
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Titos301 είπε μα υποτιθεται οτι υπαρχουν αυτες οι τιμες στα ειδη επειδη ακριβως εχει συνυπολογιστει και το κοστος διανομης, Αυτό μπορεί να ίσχυε παλιά. Τώρα, με αυτές τις χρεώσεις και τα κόστη των πρώτων ειδών, προφανώς δεν θα τα βάζει ο επαγγελματίας από την τσέπη του. Ναι ναι ξέρω, η κλασική απάντηση "αν δεν μπορεί, να κλείσει". Ξέρετε ότι δεν μπορεί να έχουμε τις υψηλότερες φορολογίες και κόστη, και να έχουμε ένα "γεύμα" που να χορταίνει ο άλλος με <5 ευρώ, ετσι? Τέτοια τιμή δεν θα βρείτε πουθενά. 1
Titos301 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αυτό μπορεί να ίσχυε παλιά. Τώρα, με αυτές τις χρεώσεις και τα κόστη των πρώτων ειδών, προφανώς δεν θα τα βάζει ο επαγγελματίας από την τσέπη του. Ναι ναι ξέρω, η κλασική απάντηση "αν δεν μπορεί, να κλείσει". Ξέρετε ότι δεν μπορεί να έχουμε τις υψηλότερες φορολογίες και κόστη, και να έχουμε ένα "γεύμα" που να χορταίνει ο άλλος με <5 ευρώ, ετσι? Τέτοια τιμή δεν θα βρείτε πουθενά. συμφωνώ αλλά δεν μπορείς να μου μειώνεις την ποσότητα αλλά ταυτόχρονα να μου αυξάνεις την τιμή πχ στο πιτογυρο και να μου ζητας και εξτραδακι για το delivery ειπαμε να βαλουμε πλατη αλλα καπου ωπα....και δεν ειναι ενα μαγαζι μονο που το κανει αυτο εδω που μενω... 2
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε συμφωνώ αλλά δεν μπορείς να μου μειώνεις την ποσότητα αλλά ταυτόχρονα να μου αυξάνεις την τιμή πχ στο πιτογυρο και να μου ζητας και εξτραδακι για το delivery ειπαμε να βαλουμε πλατη αλλα καπου ωπα....και δεν ειναι ενα μαγαζι μονο που το κανει αυτο εδω που μενω... Αφού δεν είναι ένα μαγαζί μόνο που το κάνει, μαλλον κάτι συμβαίνει. Είναι μια υπηρεσία αυτή. Αν δεν, ποδαράκια 1
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αφού δεν είναι ένα μαγαζί μόνο που το κάνει, μαλλον κάτι συμβαίνει. Είναι μια υπηρεσία αυτή. Αν δεν, ποδαράκια Και όχι μόνο,ας μαγειρέψει. Αμάν πχια
$Gkuts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Νομίζω ότι το θέμα έχει ξεκινήσει επειδή στο πρόσφατο παρελθόν η υπηρεσία δεν χρεωνόταν. Όντως μία λύση είναι η παραλαβή από το κατάστημα, αν είναι εφικτό. Γνωρίζετε σε αυτή την περίπτωση αν και πάλι η πλατφόρμα κρατάει το ίδιο ποσοστό επί της παραγγελίας;
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Η πλακα ειναι κατι προσφορες "φαε με 5 ευρω" μπαινεις, παιρνεις την προσφορα των 5 ευρω, αλλα σου λεει οτι εχει ελαχιστη παραγγελια 7.5 ευρω! και μετα εξτρα χρεωση αλλα 4 ευρω η διανομη! Παρανοια. 3 1
Xvipes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 7 minutes ago, $Gkuts said: Νομίζω ότι το θέμα έχει ξεκινήσει επειδή στο πρόσφατο παρελθόν η υπηρεσία δεν χρεωνόταν. Όντως μία λύση είναι η παραλαβή από το κατάστημα, αν είναι εφικτό. Γνωρίζετε σε αυτή την περίπτωση αν και πάλι η πλατφόρμα κρατάει το ίδιο ποσοστό επί της παραγγελίας; μα το efood δεν εχει επιλογη για παραλαβη (έχει? έχω καιρο να παραγγειλω) απο το καταστημα άρα ναι θα σε χρεώσει και θα στα φέρει σπίτι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Xvipes είπε Τουλάχιστον 1 χρόνο ισχύει αυτό και μάλιστα κάποια μαγαζιά το έχουν και 2 και 3 μέχρι και 4 ευρώ. Ενδεικτικό screenshot τώρα από το efood. Καταστηματα με τοσο μεγαλες χρεωσεις κατα 90% ειναι καταστηματα που ειναι delivered by efood 38 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Η πλακα ειναι κατι προσφορες "φαε με 5 ευρω" μπαινεις, παιρνεις την προσφορα των 5 ευρω, αλλα σου λεει οτι εχει ελαχιστη παραγγελια 7.5 ευρω! και μετα εξτρα χρεωση αλλα 4 ευρω η διανομη! Παρανοια. Καταστηματα στο efood με ελαχιστη 7,5 συνηθως ειναι καταστηματα με delivered by efood , που εκει οριζει η efood ελαχιστη παραγγελια (το καταστημα μπορει μονο να την αυξησει (πχ να βαλει ελαχιστη 20 ευρω )
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 σε νημα για το e-food που ειναι ηλεκτρονικη πλατφορμα παραγγελίας γράφεται "πήγαινε με τα πόδια". Ναι οκ, το ξερουμε, το καναμε και πριν την ανακάλυψη του τηλεφώνου. 1
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σε νημα για το e-food που ειναι ηλεκτρονικη πλατφορμα παραγγελίας γράφεται "πήγαινε με τα πόδια". Ναι οκ, το ξερουμε, το καναμε και πριν την ανακάλυψη του τηλεφώνου. Έπρεπε να βγάζει το φαι ο 3d printer 😕
greekfragma Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 44 minutes ago, basilis_k6 said: σε νημα για το e-food που ειναι ηλεκτρονικη πλατφορμα παραγγελίας γράφεται "πήγαινε με τα πόδια". Ναι οκ, το ξερουμε, το καναμε και πριν την ανακάλυψη του τηλεφώνου. On 30/06/2022 at 12:06, splash18 said: Καλημέρα, χθες παράγγειλα (κλασσικα απο κατάστημα της γειτονίας μου σουβλακια) και είδα επιπλεον χρέωση στo application efood 1 euro. Mεχρι χθες δεν είχα ξανά σε τόσες παραγγελίες αυτη την χρεωση αλλα πλεον υπάρχει...τί είναι ??? tip διανομέα ?? το συγκεκριμένο κατάστημα είναι στα 20 μέτρα απο το σπίτι μου.... Ισχύει για όλα τα καταστήματα η χρέωση πλέον ??? γιατι τόσα χρόνια δεν το ειχα ξαναδει
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ωραία πατέντα αυτή... θα τη πατήσει πολύς κόσμος που έχει αποθηκευμένη τη κάρτα και δε βλέπει τι πληρώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις