Προς το περιεχόμενο

Sony: Και στην αγορά των Gaming Monitors, αρχικά με τις INZONE M3 και M9

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, MTX είπε

είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή για αυτά τα specs , στο εμπόριο υπάρχουν καλύτερες προτάσεις με λιγότερα χρήματα , προφανώς ποντάρει στο ps5 και στους δικούς τις fanboys η sony

To σημαντικοτερο απο ολα, θα ηταν  ενα τεστ για την αποδοση και οχι ξερη συγκριση χαρακτηριστηκων.Ιντσες. αναλυση, κτλ.Αρα πως βγαζεις το συμπερασμα οτι υπαρχουν καλυτερες προτασεις με λιγοτερα χρηματα.Διαβαζοντας το διαφημιστικο φυλλαδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ακριβως το αντιθετο λεω...
Το sata καλωδιο με τα 80 ευρω δεν ειναι προσιτο οταν τα υπολοιπα sata της αγορας εχουν πχ 8ε,ειτε εχω στη τσεπη μου 5ε ειτε εχω 1500ε.
Οι περισσοτεροι θεωρουν προσιτο αναλογα με το δικο τους ταβανι,ενω εγω αυτο που λεω ειναι οτι κατι ειναι προσιτο οταν ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ εχει μια λογικη τιμη.
Αν ψαχνεις 4κ μονιτορ με αυτα τα χαρακτηριστικα ΕΙΝΑΙ προσιτη τιμη.
Το αν το δικαιολογει η τσεπη σου δεν εχει καμια σχεση και στη τελικη αν δεν το δικαιολογει τοτε κακως κοιτας αυτη τη κατηγορια και δεν κοιτας τις 2κ η τις 1080p.

Αυτο ισχυει σε ολα οχι μονο στα μονιτορ.
Αν μπεις αυτη τη στιγμη στο skroutz οι 3090 ξεκινανε απο 1550ε και φτανουν μεχρι 3240ε.
Η Manli με τα 1550ε ειναι μια προσιτη 3090.
Αυτος που ψαχνει για προσιτη 3090 θα παρει τη Manli.
Aυτος που εχει 200ε και συζηταει για το ποσο προσιτη 3090 ειναι η Manli κοιταει λαθος κατηγορια,θα επρεπε να κοιταει για προσιτες 6500xt.

Συμφωνώ σ αυτά που περιγράφεις ....αλλά.....Σε ποίους απευθύνεται η samsung με την Odyssey G7A? και σε ποίους η sony?

Αν υποθέσουμε  πως η samsung απευθύνεται στο μέσο gamer  είναι ακριβή ...... αν απευθύνεται  στον enthusiast που γενικά τα ακουμπάει τότε βάση των stats πχ. απαράδεχτο Local Dimming .... ψεύτικο HDR κτλ.. για κάποιον που δε μασάει να τα ακουμπάει η οθόνη  είναι σαπάκι.

Από την άλλη η sony χωρίς να το κουράσω με βάση άλλων προτάσεων που υπάρχουν στην αγορά απευθύνεται σε μ.....ες.

Και όπως είπα και πριν γενικά οι κατασκευαστές λειτουργούν σα kartel  θεωρώντας το αγοραστικό κοινό πρόβατα και το αντιμετωπίζει σα  πρόβατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, CODEC είπε

Συμφωνώ σ αυτά που περιγράφεις ....αλλά.....Σε ποίους απευθύνεται η samsung με την Odyssey G7A? και σε ποίους η sony?

Αν υποθέσουμε  πως η samsung απευθύνεται στο μέσο gamer  είναι ακριβή ...... αν απευθύνεται  στον enthusiast που γενικά τα ακουμπάει τότε βάση των stats πχ. απαράδεχτο Local Dimming .... ψεύτικο HDR κτλ.. για κάποιον που δε μασάει να τα ακουμπάει η οθόνη  είναι σαπάκι.

Από την άλλη η sony χωρίς να το κουράσω με βάση άλλων προτάσεων που υπάρχουν στην αγορά απευθύνεται σε μ.....ες.

Και όπως είπα και πριν γενικά οι κατασκευαστές λειτουργούν σα kartel  θεωρώντας το αγοραστικό κοινό πρόβατα και το αντιμετωπίζει σα  πρόβατα.

Oι "Ηardware Unboxed" που εχουν κανει πραγματικες δοκιμες και οχι specs comparison την εχουν βγαλει μεσα στις καλυτερες 27-28" ΙPS μαζι με μια Gigabyte και μια MSI μου εχουν ακριβως το ιδιο panel και κοστιζουν 200-300ε παραπανω.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι η καλυτερη 4k στον πλανητη αλλα ειναι παρα πολυ καλη για ενα απαιτητικο 4κ gaming σε IPS και G-Sync.
Ειδικα εγω που δεν παω καθολου τις 21:9 και τις κυρτες οθονες δεν ειχα και πολλες επιλογες.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

12 λεπτά πριν, CODEC είπε

Ιδικά τους πιτσιρικάδες * gamers * αλλά δεν φταίνε μόνο οι εταιρίες... Δεν ανοίγει και κάνεις τα μάτια τους. Φικια για μεταξωτές κορδέλες τους πουλάνε και.. Χαίρονται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Ιδικά τους πιτσιρικάδες * gamers * αλλά δεν φταίνε μόνο οι εταιρίες... Δεν ανοίγει και κάνεις τα μάτια τους. Φικια για μεταξωτές κορδέλες τους πουλάνε και.. Χαίρονται 

Tελικα αποφασισε ,απο τη μια μας λες οτι δεν μπορει να τις αγορασει ο κοσμος και απο την αλλη λες οτι τις αγοραζουν πιτσιρικαδες gamers.
Eκτος αν στα καλαντα βγαζουν 600ε, εγω θυμαμαι μικρος με ζορι εβγαζα 5000δρχ.

Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Tελικα αποφασισε ,απο τη μια μας λες οτι δεν μπορει να τις αγορασει ο κοσμος και απο την αλλη λες οτι τις αγοραζουν πιτσιρικαδες gamers.

Εσύ τι έχεις ποιο πιθανό; να την πάρει ο πιτσιρικάς στα 20 - 25 φοιτητής όλα πληρωμένα από το σπίτι... Η ο 40 ρης με ένα κάρο έξοδα.. Παιδιά..; :) τι λες;

Βασικα έχει να κάνει τι θα βρεις έτοιμα.. Τεσπα. 

5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Oι "Ηardware Unboxed" που εχουν κανει πραγματικες δοκιμες και οχι specs comparison την εχουν βγαλει μεσα στις καλυτερες 27-28" ΙPS μαζι με μια Gigabyte και μια MSI μου εχουν ακριβως το ιδιο panel και κοστιζουν 200-300ε παραπανω.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι η καλυτερη 4k στον πλανητη αλλα ειναι παρα πολυ καλη για ενα απαιτητικο 4κ gaming σε IPS και G-Sync.
Ειδικα εγω που δεν παω καθολου τις 21:9 και τις κυρτες οθονες δεν ειχα και πολλες επιλογες.

Η διακριτική εμμονή σου με την συγκεκριμένο monitor μου κίνησε την περιέργεια και μετά πρόσεξα από την υπογραφή σου ότι είσαι κάτοχος μιας. Από την στιγμή που σαν κάτοχος είσαι ικανοποιημένος (και όχι προκατειλημμένος από τη συζήτηση)

με γεια σου με χαρά σου και γώ μαζί σου.

Το ότι οι  "Ηardware Unboxed" έχουν καλή άποψη για το monitor ... με γεία τους με χαρά τους.

ΓΕΓΟΝΟΣ για αποδεκτό hdr (δεν έχει να κάνει με Ηardware Unboxed TEST)  που θα τα ακουμπήσεις είναι 1000 και πάνω. Και αυτός που έχει σκοπό να τα ακουμπήσει αυτό θα το προσέξει... όπως και πολλά άλλα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Εσύ τι έχεις ποιο πιθανό; να την πάρει ο πιτσιρικάς στα 20 - 25 φοιτητής όλα πληρωμένα από το σπίτι... Η ο 40 ρης με ένα κάρο έξοδα.. Παιδιά..; :) τι λες;

Βασικα έχει να κάνει τι θα βρεις έτοιμα.. Τεσπα. 

To τι θα παρεις δεν εχει να κανει με την ηλικια σου αλλα με το ποσο πολυ το θες και αν το βαζεις προτεραιότητα.
Καποιος θα τα χαλασει για κρανος,καποιος αλλος θα βαλει ζαντες,καποιος θα παρει ενα καλο καλαμι surfcasting η ενα ενυδρειο 2 τονους.
Αυτος ο καποιος μπορει να ειναι 20-30-40-50 χρονων με η χωρις οικογενεια και παιδια.

4 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Ωραίοι τύποι. Με τρομερές γνώσεις για πωλητές. Αλλά μέχρι εκεί. 

Πωλητες... Μαλιστα...
Βρες μου εναν reviewer που εχει κανει πιο αναλυτικα reviews σε monitors και με περισσοτερες οθονες στο ιδιο review.

4 ώρες πριν, CODEC είπε

Η διακριτική εμμονή σου με την συγκεκριμένο monitor μου κίνησε την περιέργεια και μετά πρόσεξα από την υπογραφή σου ότι είσαι κάτοχος μιας. Από την στιγμή που σαν κάτοχος είσαι ικανοποιημένος (και όχι προκατειλημμένος από τη συζήτηση)

με γεια σου με χαρά σου και γώ μαζί σου.

Το ότι οι  "Ηardware Unboxed" έχουν καλή άποψη για το monitor ... με γεία τους με χαρά τους.

ΓΕΓΟΝΟΣ για αποδεκτό hdr (δεν έχει να κάνει με Ηardware Unboxed TEST)  που θα τα ακουμπήσεις είναι 1000 και πάνω. Και αυτός που έχει σκοπό να τα ακουμπήσει αυτό θα το προσέξει... όπως και πολλά άλλα....

Γενικα πριν αγορασω κατι κανω ερευνα αγορας, το ψαχνω.
Οταν λοιπον ειδα οτι ειναι μια χαρα για αυτο που θελω την αγορασα και ναι οντως εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Oι περισσοτεροι στα σχολια λενε οτι ακομα και τα 600ε ειναι απαγορευτικό ποσο για 4κ monitor και εσυ θες να τη συγκρινεις με οθονες που ξεφευγουν κατα πολυ πανω απο τα 1000ε για καλυτερο HDR;

Θες να μου πεις ενα 28" monitor με αυτα τα χαρακτηριστικα(IPS,Flat,1ms GTG,G-Sync,144hz+) που εχει 1000+ HDR, γιατι ακομα και η Acer Predator X28 στα 1300ε εχει HDR 400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...