Προς το περιεχόμενο

Sony: Και στην αγορά των Gaming Monitors, αρχικά με τις INZONE M3 και M9

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

όλες οι κάρτες της nvidia μετά την 8800 ήταν απλά κοροϊδία 

μετά από την 8800gt το γύρισα σε amd και παρέμεινα έκτοτε

η πιο τίμια αγορά από αυτές ήταν η 7950 η οποία έκανε 300λιγα και όταν βγήκε το ps4 ήταν ήδη καλύτερα

από την 480 (που ευτυχώς πρόλαβα και πήρα σε λογικά χρήματα) δεν έμεινα εξίσου ικανοποιημένος (αναλογικά), μετά μαμήθηκε το θέμα και προσωπικά άρχισα να μειώνω σταδιακά το pc gaming, πλέον απλά το έχω ξεχάσει 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μετά από την 8800gt το γύρισα σε amd και παρέμεινα έκτοτε

η πιο τίμια αγορά από αυτές ήταν η 7950 η οποία έκανε 300λιγα και όταν βγήκε το ps4 ήταν ήδη καλύτερα

από την 480 (που ευτυχώς πρόλαβα και πήρα σε λογικά χρήματα) δεν έμεινα εξίσου ικανοποιημένος (αναλογικά), μετά μαμήθηκε το θέμα και προσωπικά άρχισα να μειώνω σταδιακά το pc gaming, πλέον απλά το έχω ξεχάσει 

καλά και εγώ ειναι η αλήθεια αν και έχω καλό hardware δεν θυμάμαι πότε ειναι η τελευταία φορά που "έλιωσα" σε game και τώρα ειδικά (όταν άρχισα Mining) δεν παίζω τίποτα σχεδόν έχει σίγουρα αρκετούς μήνες να πω να παίξω κάτι βέβαια μεγάλωσα θα μου πεις... αλλά και πάλι νομίζω ειναι περισσότερο η ξενέρα της κατάστασης του PC gaming παρα η ηλικία μου ο λόγος που δεν παίζω κάτι. 

Θέλω πχ να αρχίσω VR αλλά τι να παίξω; boneworks ή το άλλο πως το λένε που κόβεις κουτάκια; να δώσω 1000+ ευρώ για VR  (χωρίς να υπολογίσω το κόστος pc που να μπορεί να σηκώσει το VR) για ένα τέτοιο αίσχος; 

Αυτά ειναι tech demos όχι games..  

Επεξ/σία από Dr_Pepper

10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

καλά και εγώ ειναι η αλήθεια αν και έχω καλό hardware δεν θυμάμαι πότε ειναι η τελευταία φορά που "έλιωσα" σε game και τώρα ειδικά (όταν άρχισα Mining) δεν παίζω τίποτα σχεδόν έχει σίγουρα αρκετούς μήνες να πω να παίξω κάτι βέβαια μεγάλωσα θα μου πεις... αλλά και πάλι νομίζω ειναι περισσότερο η ξενέρα της κατάστασης του PC gaming παρα η ηλικία μου ο λόγος που δεν παίζω κάτι. 

Θέλω πχ να αρχίσω VR αλλά τι να παίξω; boneworks ή το άλλο πως το λένε που κόβεις κουτάκια; να δώσω 1000+ ευρώ για VR  (χωρίς να υπολογίσω το κόστος pc που να μπορεί να σηκώσει το VR) για ένα τέτοιο αίσχος; 

Αυτά ειναι tech demos όχι games..  

εγώ ίσως πάρω για τον χαβαλέ το vr που θα βγει στο ps5, θα δώ

αλλά όχι για gaming με την έννοια που γνωρίζω, πιο πολύ για την εμπειρία 

στο ps4 δεν με έψησε πάντως, δούλευε καλά μεν αλλά δεν με έψησε 

• Like 1

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Ποια είναι αυτή η τηλεόραση; 

OLED C1, king of gaming.

22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

όλες οι κάρτες της nvidia μετά την 8800 ήταν απλά κοροϊδία 

αντε οκ να βάλω μια εξαίρεση την GTX 280 

Αλλά ακόμη και αυτή έπρεπε να την είχαν λανσάρει όταν λανσάρανε την 9800Gx2 (άλλη κοροϊδία βάλανε 2 7800GT και το ονόμασαν flagship λολ) 

1080ti ….

• Like 2
  • Thanks 2

10 λεπτά πριν, SUBZERO1231 είπε

OLED C1, king of gaming.

1080ti ….

Αυτό το είπες για να αναφέρεις αντιπαράθεση στο τι δεν είναι κοροϊδία ή απλά για να αναδείξεις τον βασιλιά της κοροϊδίας που ξεκίνησε την νέα εποχή ΥΠΕΡ κοροϊδίας που έπρεπε να δώσεις 1000 ευρώ για να έχεις επιδόσεις RX 580 crossfire ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παίξεις ρεαλιστικά τα περισσότερα παιχνίδια της εποχής της σε 4Κ; :P  

Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Αυτό το είπες για να αναφέρεις αντιπαράθεση στο τι δεν είναι κοροϊδία ή απλά για να αναδείξεις τον βασιλιά της κοροϊδίας που ξεκίνησε την νέα εποχή ΥΠΕΡ κοροϊδίας που έπρεπε να δώσεις 1000 ευρώ για να έχεις επιδόσεις RX 580 crossfire ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παίξεις ρεαλιστικά τα περισσότερα παιχνίδια της εποχής της σε 4Κ; :P  

Οκ..

O μόνος λόγος που κάποιοι την ονόμασαν "value for money" αυτή την κάρτα ειναι ότι είχαν εκτροχιαστεί εντελώς τα πράματα μετα απο αυτή πχ 1200-1500 ευρώ για την 2080 ti και 1500 ευρώ (που λόγω scalping ποτε δεν είδαμε αντ αυτού 3000+ ευρώ για μια 3090) 

Απλά μάλλον γεννήθηκες κάπου το 2000 οπότε η σημερινή κατάσταση για εσένα ειναι "νορμάλ" δηλαδή αυτό που γνώρισες... Τα πράγματα στο gaming και ειδικά ότι αφορά τις κάρτες γραφικών ηταν ΠΟΛΥ καλύτερα χρόνια πριν. 

4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

https://benchmarks.ul.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GTX+1080+Ti+review

Καλή σου μέρα :) 

4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

O μόνος λόγος που κάποιοι την ονόμασαν "value for money" αυτή την κάρτα ειναι ότι είχαν εκτροχιαστεί εντελώς τα πράματα μετα απο αυτή πχ 1200-1500 ευρώ για την 2080 ti και 1500 ευρώ (που λόγω scalping ποτε δεν είδαμε αντ αυτού 3000+ ευρώ για μια 3090) 

Απλά μάλλον γεννήθηκες κάπου το 2000 οπότε η σημερινή κατάσταση για εσένα ειναι "νορμάλ" δηλαδή αυτό που γνώρισες... Τα πράγματα στο gaming και ειδικά ότι αφορά τις κάρτες γραφικών ηταν ΠΟΛΥ καλύτερα χρόνια πριν. 

1994, legend of Zelda στο Ν64 και Metroid Super Nintendo :) 

ότι να ναι γράφεις lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SUBZERO1231 είπε

Καλή σου μέρα και σε εσένα νομίζεις τώρα είπες κάτι πέρα απο το γεγονός ότι αυτό το βίντεο (που δεν δείχνει καν τις κάρτες οπότε παίζει να ειναι τυχαία νούμερα) βγήκε πριν 5 χρόνια και οι AMD drivers έχουν το φαινόμενο που λέμε fine wine μου δείχνεις έστω και σε αυτό το βίντεο ότι μια κάρτα των 1000 ευρώ έχει 1 με 20% καλύτερες επιδόσεις απο 2 κάρτες που σύνολο τις αγόραζες 400 ευρώ αντε 600 βαριά βαριά και το θεωρείς επιχείρημα εσύ αυτό λολ. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1

17 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Καλή σου μέρα και σε εσένα νομίζεις τώρα είπες κάτι πέρα απο το γεγονός ότι αυτό το βίντεο (που δεν δείχνει καν τις κάρτες οπότε παίζει να ειναι τυχαία νούμερα) βγήκε πριν 5 χρόνια και οι AMD drivers έχουν το φαινόμενο που λέμε fine wine μου δείχνεις έστω και σε αυτό το βίντεο ότι μια κάρτα των 1000 ευρώ έχει 1 με 20% καλύτερες επιδόσεις απο 2 κάρτες που σύνολο τις αγόραζες 400 ευρώ αντε 600 βαριά βαριά και το θεωρείς επιχείρημα εσύ αυτό λολ. 

37574CD1-86F6-4070-8A1E-362C6E208C26.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι οκ, κανένας δεν είπε ότι οι τιμές είναι καλές... εδώ έβλεπες rx580 στα 450 ευρώ τι μας λες εσύ και μάλιστα που κάνεις και mining ..............

Αλλά αυτό που κάνεις και συγκρίνεις crossfire (που δεν υποστηρίζεται και είναι και κατώτερη) με μία κάρτα τι να πούμε.

Η 1080ti είναι απίστευτη κάρτα που το msrp ήταν 699 δολάρια και την έβρισκες ήταν πάρα πολύ καλή για την εποχή της (και τώρα, αν βγάλεις τα rtx και DLSS).

Επεξ/σία από Carlos_Oloivera50

65αρα TV , καναπες κ ps4 pro ή αντιστοιχη κονσολα που να σηκωνει 4Κ. Αυτο ειναι το πακετο 4Κ για το μεσο gamer αυτή τη στιγμή . Το γραφω αυτο εγω που δεν αντεχα να εχω στα χερια μου χειριστήριο ουτε για ένα λεπτο . Αλλα απο τη στιγμη που οι καρτες γραφικών εγιναν ραβδοι χρυσού προσαρμόστηκα κ απολαμβανω πραγματικα το gaming .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...