Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε γιατί το 4K (πέρα ότι υπάρχει άπειρο υλικό σε ταινίες footage κτλ εδώ και πολλά χρόνια ) έχει βγεί το 2003 σχεδόν 20 χρόνια δηλαδή και ακόμη οι κάρτες γραφικών δεν κατάφεραν (ή μάλλον οι εταιρίες επίτηδες) να ανταπεξέλθουν στο να παίζουν παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση. Όχι ότι το 8Κ δεν ειναι σχετικά παλιό έχουμε μοντέλα εδώ και περίπου 9 χρόνια αλλά ούτε τόσο διαδεδομένο ειναι απο θέμα μοντέλων οθονών που να το υποστηρίζουν ούτε απο υπάρχει διάθεση υλικού προς κατανάλωση. Ρε αδερφέ.. Όταν το 80% των συνδρομητών σε πλατφόρμες τύπου steam ( εγώ παίζω αποκλειστικά πειρατικά και απουσιάζω από τα στατιστικά) είναι σε 1080 και με ενσωματωμένα γραφικά.. Τι 4κ και τρίχες κατσαρές; ποιο μόνιτορ 4κ; για ταινίες.. Όταν υπάρχουν σαμσουγκ τηλεοράσεις που γαμανε στα 400 ευρώ 4κ.. Το ότι τράβηξαν από τα μαλλιά το 4κ από την εποχή του σπ4 έτσι με το ζόρι 4κ.. Είναι χαοτική διαφορά σε απαιτήσεις από το 1080 γιαυτό έχει κάνει κοιλιά.. Πρώτα θα περάσει ο κόσμος σε 2κ και μετά σε 4κ. Το να το τραβάς από τα μαλλιά δεν κάνει τπτ. Κάρτες με 400 ευρώ κι πάλι 2κ παίζουν. Τεσπα. Οταν τα παιδιά αφήσουν το καλάμι των 4κ θέλω και εγώ να κάνω μια βόλτα. Μονοφαγαδες 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε Ρε αδερφέ.. Όταν το 80% των συνδρομητών σε πλατφόρμες τύπου steam ( εγώ παίζω αποκλειστικά πειρατικά και απουσιάζω από τα στατιστικά) είναι σε 1080 και με ενσωματωμένα γραφικά.. Τι 4κ και τρίχες κατσαρές; ποιο μόνιτορ 4κ; για ταινίες.. Όταν υπάρχουν σαμσουγκ τηλεοράσεις που γαμανε στα 400 ευρώ 4κ.. Το ότι τράβηξαν από τα μαλλιά το 4κ από την εποχή του σπ4 έτσι με το ζόρι 4κ.. Είναι χαοτική διαφορά σε απαιτήσεις από το 1080 γιαυτό έχει κάνει κοιλιά.. Πρώτα θα περάσει ο κόσμος σε 2κ και μετά σε 4κ. Το να το τραβάς από τα μαλλιά δεν κάνει τπτ. Κάρτες με 400 ευρώ κι πάλι 2κ παίζουν. Τεσπα. Οταν τα παιδιά αφήσουν το καλάμι των 4κ θέλω και εγώ να κάνω μια βόλτα. Μονοφαγαδες 😛 αυτή τη στιγμή μπορείς να πας να πάρεις κονσόλα του 500αρικου και να παίζεις σε 4Κ, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και πριν μου πεις για 240 fps θα σου πω οκ δεκτό, απλά είναι πάρα μα πάρα πολλά τα παιχνίδια που είναι πολύ πιο ευχάριστα σε 4Κ/30 παρά 1080/144 ή ότι άλλο θες Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε γιατί ρεαλιστικά δεν γίνεται 1080 ήταν mainstream το 2010 και κρατάει μέχρι και τώρα.. έλεος μέσα σε 12 χρόνια θα έπρεπε να έπαιζε αβέρτα το 4Κ και ευτυχώς πλέον θα είναι το θέμα pc προσωπικά το έχω παρατήσει για ευνόητους λόγους, αν όμως έχτιζα pc θα στόχευα σε 4Κ και όπως ανέφερα και παραπάνω το monitor μου είναι 4Κ, μέχρι και στη δουλειά είναι 4Κ, ποιο 1440p? Σαρκασμός ήταν αδερφέ :=) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε Σαρκασμός ήταν αδερφέ :=) με συγχωρείς λάθος μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε αυτή τη στιγμή μπορείς να πας να πάρεις κονσόλα του 500αρικου και να παίζεις σε 4Κ, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες Ναι κονσόλα. Οκ. Αλλά έχουν εμπλέξει και τον υπολογιστή. Δεν φταίω εγώ νταξειιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Mythoplasths είπε Ναι κονσόλα. Οκ. Αλλά έχουν εμπλέξει και τον υπολογιστή. Δεν φταίω εγώ νταξειιιιιι το pc προφανώς και μπορεί να προσφέρει αρκετά καλύτερη εμπειρία, αλλά για 5-6 φορές το κόστος δεν το ψήνω πλέον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε Ρε αδερφέ.. Όταν το 80% των συνδρομητών σε πλατφόρμες τύπου steam ( εγώ παίζω αποκλειστικά πειρατικά και απουσιάζω από τα στατιστικά) είναι σε 1080 και με ενσωματωμένα γραφικά.. Τι 4κ και τρίχες κατσαρές; ποιο μόνιτορ 4κ; για ταινίες.. Όταν υπάρχουν σαμσουγκ τηλεοράσεις που γαμανε στα 400 ευρώ 4κ.. Το ότι τράβηξαν από τα μαλλιά το 4κ από την εποχή του σπ4 έτσι με το ζόρι 4κ.. Είναι χαοτική διαφορά σε απαιτήσεις από το 1080 γιαυτό έχει κάνει κοιλιά.. Πρώτα θα περάσει ο κόσμος σε 2κ και μετά σε 4κ. Το να το τραβάς από τα μαλλιά δεν κάνει τπτ. Κάρτες με 400 ευρώ κι πάλι 2κ παίζουν. Τεσπα. Οταν τα παιδιά αφήσουν το καλάμι των 4κ θέλω και εγώ να κάνω μια βόλτα. Μονοφαγαδες 😛 Ε αυτό λέμε ότι η τεχνολογία όσο αφορά το gaming έχει μείνει πίσω ! σε ένα πρότυπο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες όσο αφορά την υπόλοιπη αγορά (σινεμά internet/streaming κτλ) το ότι έχει περισσότερες απαιτήσεις (4πλάσια pixel) δεν έχει να λέει κάτι και το 1080p απο το HDR είχε περισσότερες απαιτήσεις αλλά ανταπεξήλθαν οι τότε κάρτες γραφικών εγώ έπαζα 1080p 60 FPS + παιχνίδια τούλάχιστον απο το 2006 και τουλάχιστον απο το 2012 περίμενα πότε επιτέλους θα βγούν κάρτες που να παίζουν άνετα σε 4Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, logistoulis είπε το pc προφανώς και μπορεί να προσφέρει αρκετά καλύτερη εμπειρία, αλλά για 5-6 φορές το κόστος δεν το ψήνω πλέον Α γειά σου!!!!!! Αυτό λέω. Ένα pc για πραγματικό 4κ. Πύργος μαζί με οθόνη κάνει σχεδόν 1800 ευρώ.... Απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί μέσο μηχανιμα. Και ο λόγος είναι απλός από το 1080 το τράβηξαν από τα μαλλιά σε 4κ.. Από το νορμαλ 2080 >2κ >4κ. Και έκανε κοιλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teovag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε πάλι VA πάνελ και δεν βρήκα καν φωτεινότητα κτλ οπότε μάλλον θα ειναι μάπα κρίνοντας και απο την τιμή σε σχέση με τα μοντέλα που σου ανέφερα Σε αυτά τα λεφτά αντίστοιχη τηλεόραση τώρα δεν υπάρχει... αυτός είναι και ο λόγος που η SONY ξεπούλησε την συγκεκριμένη. Την διαφήμιζε μάλιστα ως την τέλεια για PS5. Έκανε μεγαλο φάουλ όμως με το firmware και την εκμετάλλευση του HDMI 2.1... που ακόμα να το υλοποιήσει σωστά... τα επόμενα μοντέλα δεν βγήκαν τόσο καλά. Αν την βρεις στα 700 ευρώ την τσιμπάς και παίζει άρχοντας με PS4 pro παιχνίδια με όχι πολύ υψηλές απαιτήσεις σε FPS. Τώρα που θα βάλω και το PS5 πάνω θα σου πω εντυπώσεις (αν και ο γιός μου παίζει fortnite συνέχεια, οπότε μάλλον δεν είναι και το παιχνίδι που θα κρίνεις από αυτό). Στα esports, σε NETFLIX και σε άλλα δεν παίζεται... είδα μάλιστα έναν στο forum που τη δίνει ως monitor για παιχνιδομηχανή σε αγγελίες εδώ... Value for money σε σχέση με πολλές, όδι η τελεια υλοποίηση. Από την άλλη ΔΕΝ πρέπει η SONY να ζητάει αυτά τα λεφτά για την M9 ... και αυτό είναι προφανές...δεν χρεάζεται νομίζω να το εξηγήσω (παραθέτω τα πιο αντικειμενικά reviews) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από teovag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Ε αυτό λέμε ότι η τεχνολογία όσο αφορά το gaming έχει μείνει πίσω ! σε ένα πρότυπο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες όσο αφορά την υπόλοιπη αγορά (σινεμά internet/streaming κτλ) το ότι έχει περισσότερες απαιτήσεις (4πλάσια pixel) δεν έχει να λέει κάτι και το 1080p απο το HDR είχε περισσότερες απαιτήσεις αλλά ανταπεξήλθαν οι τότε κάρτες γραφικών εγώ έπαζα 1080p 60 FPS + παιχνίδια τούλάχιστον απο το 2006 και τουλάχιστον απο το 2012 περίμενα πότε επιτέλους θα βγούν κάρτες που να παίζουν άνετα σε 4Κ Από 720 σε 1080 ήταν ένα βήμα. Από 1080 σε 4κ είναι 4 βήματα. Συν ότι οι οθόνες για υπολογιστές 4κ είναι απλησίαστο για την ώρα. Ώστε να θεωρηθεί μέσου χρήστη μηχανιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Α γειά σου!!!!!! Αυτό λέω. Ένα pc για πραγματικό 4κ. Πύργος μαζί με οθόνη κάνει σχεδόν 1800 ευρώ.... Απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί μέσο μηχανιμα. Και ο λόγος είναι απλός από το 1080 το τράβηξαν από τα μαλλιά σε 4κ.. Από το νορμαλ 2080 >2κ >4κ. Και έκανε κοιλιά είχα πάρει 4890 να παίζω σε 1080, μετά 6950 να παίζω σε 1080, πήρα 7950 να παίζω σε 1080, πήρα 480 να παίζω σε 1080 και άντε λίιιγο 1440 σε (σε 4Κ μόνο το life is strange είχα καταφέρει να σηκώσω) ε ασταδιάλα, πήρα ps5 και έχω 4Κ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε είχα πάρει 4890 να παίζω σε 1080, μετά 6950 να παίζω σε 1080, πήρα 7950 να παίζω σε 1080, πήρα 480 να παίζω σε 1080 και άντε λίιιγο 1440 σε (σε 4Κ μόνο το life is strange είχα καταφέρει να σηκώσω) ε ασταδιάλα, πήρα ps5 και έχω 4Κ Δίκιο έχεις. Και εγώ ακόμα σε 1080 είμαι με οθόνη 2κ.. Ελπίζω χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Α γειά σου!!!!!! Αυτό λέω. Ένα pc για πραγματικό 4κ. Πύργος μαζί με οθόνη κάνει σχεδόν 1800 ευρώ.... Απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί μέσο μηχανιμα. Και ο λόγος είναι απλός από το 1080 το τράβηξαν από τα μαλλιά σε 4κ.. Από το νορμαλ 2080 >2κ >4κ. Και έκανε κοιλιά Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος ο μόνος λόγος ειναι ότι ηλίθιοι αγοράζανε nvidia flagships κοντά στο 1000 και σου λέει γιατί να κάνουμε τέρατα αν τα πρόβατα αγοράζουν λίγο καλύτερες απο πέρσυ κάρτες (μέχρι και αυτό άλλαξαν τώρα καθε 2+ χρόνια θα βλέπουμε φως) με πολύ πιο χοντρή τιμή; " Αυτό που έκανε τεράστια κοιλιά ειναι η σχέση απόδοση/τιμής της "φετινής" σειράς με την "περσινή" 3 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Από 720 σε 1080 ήταν ένα βήμα. Από 1080 σε 4κ είναι 4 βήματα. Συν ότι οι οθόνες για υπολογιστές 4κ είναι απλησίαστο για την ώρα. Ώστε να θεωρηθεί μέσου χρήστη μηχανιμα 720p και 1080p βγήκαν σχεδόν μαζί... η "στάνταρ" ανάλυση σε PC ήταν 800*600 (είχει και μεγαλύτερες απλά μιλάω για τον μέσο όρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος ο μόνος λόγος ειναι ότι ηλίθιοι αγοράζανε nvidia flagships κοντά στο 1000 και σου λέει γιατί να κάνουμε τέρατα αν τα πρόβατα αγοράζουν λίγο καλύτερες απο πέρσυ κάρτες (μέχρι και αυτό άλλαξαν τώρα καθε 2+ χρόνια θα βλέπουμε φως) με πολύ πιο χοντρή τιμή; " Αυτό που έκανε τεράστια κοιλιά ειναι η σχέση απόδοση/τιμής της "φετινής" σειράς με την "περσινή" Ναι αλλά κοιλιά έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε είχα πάρει 4890 να παίζω σε 1080, μετά 6950 να παίζω σε 1080, πήρα 7950 να παίζω σε 1080, πήρα 480 να παίζω σε 1080 και άντε λίιιγο 1440 σε (σε 4Κ μόνο το life is strange είχα καταφέρει να σηκώσω) ε ασταδιάλα, πήρα ps5 και έχω 4Κ όλες οι κάρτες της nvidia μετά την 8800 ήταν απλά κοροϊδία αντε οκ να βάλω μια εξαίρεση την GTX 280 Αλλά ακόμη και αυτή έπρεπε να την είχαν λανσάρει όταν λανσάρανε την 9800Gx2 (άλλη κοροϊδία βάλανε 2 7800GT και το ονόμασαν flagship λολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα