Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα. είμαι Θεσσαλονίκη και ψάχνω οικονομικό κάλυμμα για ηλιακή πλάκα 2μΧ1μ. Για άμεση αγορά γιατι είναι βιαστικό. στο πρακτικερ δεν είχαν διαθέσιμο σε αυτό το μέγεθος. Ξέρετε που μπορώ να βρώ? συνημμένες φώτο. Ευχαριστώ πολύ!

IMG_20220624_082550_renamed_15645.jpg

IMG_20220624_082605_renamed_21468.jpg

IMG_20220624_082619_renamed_29546.jpg

IMG_20220624_082837_renamed_8534.jpg

IMG_20220629_083027.jpg

IMG_20220629_083040.jpg

IMG_20220629_083049.jpg

IMG_20220629_083055.jpg

IMG_20220629_083146.jpg

Δημοσ.

πας σε εναν με τεντες , του λες τις διαστασεις και σου το κοβει και σου ανοιγει και τρυπες για να το δενεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MariaLog είπε

πας σε εναν με τεντες , του λες τις διαστασεις και σου το κοβει και σου ανοιγει και τρυπες για να το δενεις

καλημέρα. το σκέφτηκα και αυτό αλλά οι τρύπες στο τεντόπανο δεν είναι πρόβλημα να σκιστεί με τα σκοινιά που θα τεντώνουν αν δεν έχει μεταλλικό κρίκο? ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. το σκέφτηκα και αυτό αλλά οι τρύπες στο τεντόπανο δεν είναι πρόβλημα να σκιστεί με τα σκοινιά που θα τεντώνουν αν δεν έχει μεταλλικό κρίκο? ευχαριστω

Σου βάζει και κρίκους.Ασε που μπορείς και μονος σου να βάλεις,πουλάνε σε πρακτικερ και τους βάζεις με το σφυρί αν θυμάμαι καλα

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, μπορώ να ρωτήσω για ποιο λόγο βάζουμε κάλυμα?

Συγνώμη αν φανεί ανόητη η ερώτηση, αλλά μόλις βάλαμε ηλιάκό και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Συγνώμη αν φανεί ανόητη η ερώτηση, αλλά μόλις βάλαμε ηλιάκό και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό!

Ευχαριστώ

https://www.climacheap.gr/p/prostateutiko-kalumma-iliakou-thermosifona-100x150/

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Ευχαριστώ

Γιατί αν λείπεις ημέρες πολλές το καλοκαίρι και δεν μπαίνει κρύο νερό μέσα να κρυώσει καταπονείται ο ηλιακός. ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και μπορεί να γίνει ζημιά.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

ψάχνω θεσσαλονίκη κατάστημα για άμεση αγορά. Γιατι την άλλη πέμπτη φεύγω για μια βδομάδα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε

ψάχνω θεσσαλονίκη κατάστημα για άμεση αγορά. Γιατι την άλλη πέμπτη φεύγω για μια βδομάδα

Το έβαλα το λινκ για να διαβάσει τους λόγους που βάζεις το κάλυμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...