tzitzikas2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 καλημέρα. είμαι Θεσσαλονίκη και ψάχνω οικονομικό κάλυμμα για ηλιακή πλάκα 2μΧ1μ. Για άμεση αγορά γιατι είναι βιαστικό. στο πρακτικερ δεν είχαν διαθέσιμο σε αυτό το μέγεθος. Ξέρετε που μπορώ να βρώ? συνημμένες φώτο. Ευχαριστώ πολύ!
MariaLog Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 πας σε εναν με τεντες , του λες τις διαστασεις και σου το κοβει και σου ανοιγει και τρυπες για να το δενεις
tzitzikas2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, MariaLog είπε πας σε εναν με τεντες , του λες τις διαστασεις και σου το κοβει και σου ανοιγει και τρυπες για να το δενεις καλημέρα. το σκέφτηκα και αυτό αλλά οι τρύπες στο τεντόπανο δεν είναι πρόβλημα να σκιστεί με τα σκοινιά που θα τεντώνουν αν δεν έχει μεταλλικό κρίκο? ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. το σκέφτηκα και αυτό αλλά οι τρύπες στο τεντόπανο δεν είναι πρόβλημα να σκιστεί με τα σκοινιά που θα τεντώνουν αν δεν έχει μεταλλικό κρίκο? ευχαριστω Σου βάζει και κρίκους.Ασε που μπορείς και μονος σου να βάλεις,πουλάνε σε πρακτικερ και τους βάζεις με το σφυρί αν θυμάμαι καλα 1
alexb_10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, μπορώ να ρωτήσω για ποιο λόγο βάζουμε κάλυμα? Συγνώμη αν φανεί ανόητη η ερώτηση, αλλά μόλις βάλαμε ηλιάκό και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό! Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε Καλημέρα, μπορώ να ρωτήσω για ποιο λόγο βάζουμε κάλυμα? Συγνώμη αν φανεί ανόητη η ερώτηση, αλλά μόλις βάλαμε ηλιάκό και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό! Ευχαριστώ https://www.climacheap.gr/p/prostateutiko-kalumma-iliakou-thermosifona-100x150/
tzitzikas2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε Καλημέρα, μπορώ να ρωτήσω για ποιο λόγο βάζουμε κάλυμα? Συγνώμη αν φανεί ανόητη η ερώτηση, αλλά μόλις βάλαμε ηλιάκό και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό! Ευχαριστώ Γιατί αν λείπεις ημέρες πολλές το καλοκαίρι και δεν μπαίνει κρύο νερό μέσα να κρυώσει καταπονείται ο ηλιακός. ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και μπορεί να γίνει ζημιά. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε https://www.climacheap.gr/p/prostateutiko-kalumma-iliakou-thermosifona-100x150/ ψάχνω θεσσαλονίκη κατάστημα για άμεση αγορά. Γιατι την άλλη πέμπτη φεύγω για μια βδομάδα
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε ψάχνω θεσσαλονίκη κατάστημα για άμεση αγορά. Γιατι την άλλη πέμπτη φεύγω για μια βδομάδα Το έβαλα το λινκ για να διαβάσει τους λόγους που βάζεις το κάλυμα. 1
Vasilica89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Κ αν βάλουμε μια απλή κουβέρτα πχ πάνω στα panel,δεν μας καλύπτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα