Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έγινε μια πρόταση απο φαρμακοβιομηχανία για να πάω να δουλέψω σ'αυτούς. Όταν μου έκναν την προσφορά, μου είπαν ότι, λόγω του ότι είναι φαρμακοβιομηχανία, θα πρέπει να με ασφαλίσουν υποχρεωτικά και σε ένα ταμείο φαρμακοϋπαλλήλων Ελλάδας, πέραν του ΙΚΑ, από το οποίο κάποια στιγμή θα πάρω επικουρική σύνταξη (LOL). Μου είπαν ότι οι κρατήσεις για αυτό το ταμείο θα είναι 7%, αλλά δεν ήξεραν να μου πουν ούτε σε ποιο ποσό υπολογίζεται αυτό το 7%, ούτε ποιος θα είναι τελικά ο καθαρός μου μισθός. Η πρόταση που μου έκαναν είναι για 40.000 μικτά το χρόνο. Μπορεί κάποιος λογιστής να με βοηθήσει να υπολογίσω τον τελικό καθαρό μου μισθό;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οι συνολικές κρατήσεις στα μεικτά είναι περίπου 15% για τον εργαζόμενο. Οπότε, υπολόγισε να σου μπαίνουν στην τράπεζα περίπου 2400 το μήνα + δώρα.

• Like 1
Δημοσ.

40.000/ετος μικτα - 14 περίοδοι το έτος (12μήνες + 2μισθοι Δώρο Πασχα, Επίδομα Αδείας, Δώρο Χριστουγ)

2857/μήνα μικτα

κρατήσεις ΙΚΑ εφοσον μιλαμε για υπάλληλο γραφείου (πακετο κάλυψης 101) από 1.6.22 --> 13,87% για τον ασφαλιζόμενο

οι κρατήσεις για το επικουρικό ταμείο υπολογίζονται στον μικτό μισθο. Δεν γνωρίζω το ταμείο φαρμακουπαλλήλων αλλα το 7% μου φαίνεται μεγάλο. Μπορεί να έιναι 3,5%-3,5% για τον ασφαλιζόμενο κ τον εργοδότη 

Αν ειναι 7% όλο πάνω σου, υπολόγισε καθαρό μισθό το μήνα 1825€

Αν είναι 3,5%, υπολόγισε καθαρό μισθό το μήνα 1886€.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο ΤΕΑΥΦΕ και από την τελευταία μου μισθοδοσία άθροισα τις στήλες ΤΕΑΥΦΕ ΣΥΝΤΑΞΗΣ και ΤΕΑΥΦΕ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και βγήκαν 7% του μεικτού μου μισθού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Είμαι στο ΤΕΑΥΦΕ και από την τελευταία μου μισθοδοσία άθροισα τις στήλες ΤΕΑΥΦΕ ΣΥΝΤΑΞΗΣ και ΤΕΑΥΦΕ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και βγήκαν 7% του μεικτού μου μισθού.

Ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες. 

Υπολόγισε καθαρό μισθό 1825

Επεξ/σία από trelas007
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, trelas007 είπε

Ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες. 

Υπολόγισε καθαρό μισθό 1825

Παρακαλώ. 

(όταν από υπάλληλος γραφείου έγινα φαρμακουπάλληλος έπαθα σοκ με τη μείωση που είδα στον καθαρό μου μισθό...)

Επεξ/σία από Bomber-21
Δημοσ.

Ακόμα μία ερώτηση, ελπίζω τελευταία.

Στην πρόταση που μου έκαναν μου είπαν ότι θα παίρνω κάθε χρόνο bonus το οποίο θα είναι το 12% του μικτού μου μισθού, δηλαδή 4800 ευρώ ετησίως. Αυτά τα 4800 είναι επίσης μικτά, επομένως η ερώτηση είναι, με τι ποσοστό θα φορολογηθεί το bonus και τι ποσό θα μπαίνει τελικά στην τσέπη μου;

Δημοσ.

Με 44.800€ το έτος μικτα είσαι ετήσια καθαρα 27.905€

Με 40.000€ το έτος μικτά είσαι ετήσια καθαρά 25.554€.

Μπακαλίστικα το Bonus στη τσέπη είναι 2.351€

(μη ξεχνας εκτος των ασφαλιστικών κρατήσεων είναι και ο φόρος που πληρώνεις και υπολογίζεται κλιμακωτά)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...