mitsikas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 εχω γραψει απο μια pinnacle pctv ενα video σε miro ή mvro XL (δεν ξερω ακριβως ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο ονομα) και το παραγομενο αρχειο εχει extension .avi οταν παω να το ανοιξω με το VirtualDubMod 1.5, για να το συμπιεσω και να κοψω καποια κομματια, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: couldn't locate decompressor for format 'PIXL' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable. OK ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως θα βρω μια λυση? θελω καποιον συγκεκριμενο codec? και αν ναι πως θα καταλαβω ποιο? :roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Thn karta ayth (pinnacle pctv) thn exeis akomh egkatesthmenh sto pc sou? Na ksereis oti aytes oi kartes grafoun ta avi me ena sygkekrimeno compressor kai kanoun de-compress pali me ton idio. Dokimase kai ffdshow alla den nomizw na doulepsei
mitsikas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 παλι τιποτα. το ιδιο μηνυμα Thanx anyway. καμια αλλη προταση?
dp20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 dokimase me ton mainconcept encoder na to kanis svcd h dvd
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 mitsikas, για κατέβασε αυτό, ρε σύντεκνε... http://www.codec-archiv.de/cod/sonstige/PIXL_codec.zip
mitsikas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 το PIXL codec, ηταν το φαρμακο, η γιατρικο. μπορεσα πλεον να διαβασω τα εγγεγραμενα βιντεο και να τα κανω divx με συμπιεσεις οπου το τελικο αρχειο ειναι 9 φορες μικροτερο! thanx a lot guys, 4 your help and of course your interest. parsifal να σε καλα, η βοηθεια σου ηταν καταλυτικη. Y/Γ. Τελικα, αυτο το codec, ειναι τιποτα καινουργιο? ή υπηρχε και παλαιοτερα. Δηλαδη η καρτα μου τα avi που γραφει, μηπως δεν ειναι ακριβως avi, αφου δεν διαβαζονται με τους κοινους γνωστους codecs? να φανταστειτε για να γραψει σε 720χ576 κανει αρχεια με δειγματοληψια της ταξης των 40000 με 80000 kbps, οποτε φανταστειτε για τι παραγομενα αρχεια μιλαμε (πχ 7,85GB για 13 λεπτα και 17δευτ.!!!) Πιστευω πως αυτο το τελευταιο ισως να απασχολει και πολλους αλλους, μιας και η Pinnacle PCTV ειναι νομιζω η ποιο δημοφιλης καρτα tv σημερα. :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.