Stefanos683 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) γνωστος μου ανοιξε μινι μαρκετ σαν μπακαλικο, για να βγαζει μεροκαματο εφερε το κρεβατι του,εμενε μεσα πολλες φορες, κανονικος φανταρος, κ μετα απο λιγους μηνες το εκλςισε γιατι λαλησε . του εγιναν τα ματια σαν περιπτερα, εβλεπε τους πελατες στον υπνο του ολη η ζωη του εγινε ενα μινι μαρκετ κ τα ειδε ολα ιδιωτικος τομεας αλλοι δυο γνωστοι μου μαστορια 55αρηδες ζητησαν δουλεια σε κατασκευαστικη, ανεβοκατεβαζαν κιβωτια υλικα σε σκαλωσιες μαζι με κατι αφρικανους ινδους κλπ κλπ κλπ, μετα απο π.λιγες μερες παραιτηθηκαν Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Stefanos683
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε γνωστος μου ανοιξε μινι μαρκετ σαν μπακαλικο, για να βγαζει μεροκαματο εφερε το κρεβατι του,εμενε μεσα πολλες φορες, κανονικος φανταρος, κ μετα απο λιγους μηνες το εκλςισε γιατι λαλησε . του εγιναν τα ματια σαν περιπτερα, εβλεπε τους πελατες στον υπνο του ολη η ζωη του εγινε ενα μινι μαρκετ κ τα ειδε ολα ιδιωτικος τομεας αλλοι δυο γνωστοι μου μαστορια 55αρηδες ζητησαν δουλεια σε κατασκευαστικη, ανεβοκατεβαζαν κιβωτια υλικα σε σκαλωσιες μαζι με κατι αφρικανους ινδους κλπ κλπ κλπ, μετα απο π.λιγες μερες παραιτηθηκαν Το mini Market το είχε μόνος του; Σε αυτά θέλεις κατ' ελάχιστον 1-2 άτομα, ένας για το ταμείο και ένας για τοποθέτηση προϊόντων και όλες τις άλλες δουλειές που θα τους έχει βγει το λάδι, τυπικά θες ακόμα παραπάνω άτομα.
Stefanos683 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Το mini Market το είχε μόνος του; Σε αυτά θέλεις κατ' ελάχιστον 1-2 άτομα, ένας για το ταμείο και ένας για τοποθέτηση προϊόντων και όλες τις άλλες δουλειές που θα τους έχει βγει το λάδι, τυπικά θες ακόμα παραπάνω άτομα. στο ξεκινημα ηταν κ δεν μπορεσε να πιαστει,ουτε να βαλει καποιον. πολλοι πετυχαινουν, ειδικα αν μπει γυναικα πεθερα κλπ κ δουλεουουν ολοι ασχετο. εχω δει πολλους μαστορες μεχρι στελεχη να πινουν 3,4,5,6! καφεδες αναλογα με την ημερα, ή και αναλογα τσιγαρα, για τονωση δυναμη,τσιτα κλπ κλπ κινδυνοι για εγκεφαλικα,καρδιες υπερταση κλπ?στο κοκκινο. πχ οταν στρωνει η δουλεια τα μειωνουν, σχετικα κλπ το να λεμε μετα απο 35χρονια εχω ορεξη για δημιουργια σημαινει ειτε εισαι ο μαικ ταισον δυνατος σαν ταυρος ειτε καθεσαι κ ξυνεσαι κ βαρας φραπεδες με ροδαλα μαγουλακια ή και τα δυο κλπ φυσικα καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη, μιλαω αφηρημενα κ αστειευομενος Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Stefanos683
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε στο ξεκινημα ηταν κ δεν μπορεσε να πιαστει,ουτε να βαλει καποιον. πολλοι πετυχαινουν, ειδικα αν μπει γυναικα πεθερα κλπ κ δουλεουουν ολοι ασχετο. εχω δει πολλους μαστορες μεχρι στελεχη να πινουν 3,4,5,6! καφεδες αναλογα με την ημερα, ή και αναλογα τσιγαρα, για τονωση δυναμη,τσιτα κλπ κλπ κινδυνοι για εγκεφαλικα,καρδιες υπερταση κλπ?στο κοκκινο. πχ οταν στρωνει η δουλεια τα μειωνουν, σχετικα κλπ το να λεμε μετα απο 35χρονια εχω ορεξη για δημιουργια σημαινει ειτε εισαι ο μαικ ταισον δυνατος σαν ταυρος ειτε καθεσαι κ ξυνεσαι κ βαρας φραπεδες με ροδαλα μαγουλακια ή και τα δυο κλπ φυσικα καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη, μιλαω αφηρημενα κ αστειευομενος Τσιγάρα, καφέδες, αλκοόλ κάποιοι στο σπίτι επειδή τους χαλαρώνει. Εχει γίνει σκατα ο εργασιακός τομέας στην Ελλάδα. Τι όρεξη να έχει ένας άνθρωπος στα 50 του.... Δεν ξέρω με τι ποιότητα ζωής και πως ένοιωθαν οι σημερινοι 50ρηδες το 80-90. Το 50% από τους συνομιλικους μου έχει ήδη μια χρονιά πάθηση που έμμεσα ή άμεσα μπορεί να τον επηρεάσει σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον, άλλοι με κατάθλιψη υπό αγωγή που έστρωσαν αλλά δεν παλεύουν την πίεση και το άγχος, κούραση αρκετή και γενικά καθόλου σωματικές αντοχές..... Στα 50-60 θα έχουμε σαλτάρει. Οι επόμενες γενιες δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ακόμα χειρότερα. 1
gpapadakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Θελει πολυ προσοχη να μην εισαι επηρεασμενος ψυχολογικα, ωστε να παιρνεις ψυχραιμες αποφασεις και οχι εν θερμω. Γνωριζω ατομα που εφυγαν απο καλα ποστα για καλυτερο και πηγαν σε χειροτερες καταστασεις, ιδιως αν εχεις και οικογενεια που εξαρταται απο σενα πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα και σαν τον πιθηκο να μην αφηνεις το ενα κλαδι πριν πιασεις το αλλο, για να μη βρεθεις στο κενο.
Stefanos683 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τσιγάρα, καφέδες, αλκοόλ κάποιοι στο σπίτι επειδή τους χαλαρώνει. Εχει γίνει σκατα ο εργασιακός τομέας στην Ελλάδα. Τι όρεξη να έχει ένας άνθρωπος στα 50 του.... Δεν ξέρω με τι ποιότητα ζωής και πως ένοιωθαν οι σημερινοι 50ρηδες το 80-90. Το 50% από τους συνομιλικους μου έχει ήδη μια χρονιά πάθηση που έμμεσα ή άμεσα μπορεί να τον επηρεάσει σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον, άλλοι με κατάθλιψη υπό αγωγή που έστρωσαν αλλά δεν παλεύουν την πίεση και το άγχος, κούραση αρκετή και γενικά καθόλου σωματικές αντοχές..... Στα 50-60 θα έχουμε σαλτάρει. Οι επόμενες γενιες δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ακόμα χειρότερα. λογω κοβιντ ποσοι 20,35αρηδες θα ζουν να παρουν συνταξη ..πχ στα 75? με εγγεφαλικα καρδιακα ξαφνικα να πιανουν ακομη κ νεα παιδια, δε θα βγαινει πλεον σχεδον κανεις στη συνταξη απλα πληρωνεις ενσημα μεχρι το game over οι τραπεζες δε θα δινουν δανεια πανω απο 10χρονια, λογω κοβιντ κινδυνευουν να παιρνουν ενα ακυρο λογω τεζαρισματων ουτε στεγαστικα ουτε επαγγελματικα, εκτος απο χοντρες υποθηκες που θα παρακαλανε να κολλησεις
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε λογω κοβιντ ποσοι 20,35αρηδες θα ζουν να παρουν συνταξη ..πχ στα 75? με εγγεφαλικα καρδιακα ξαφνικα να πιανουν ακομη κ νεα παιδια, δε θα βγαινει πλεον σχεδον κανεις στη συνταξη απλα πληρωνεις ενσημα μεχρι το game over οι τραπεζες δε θα δινουν δανεια πανω απο 10χρονια, λογω κοβιντ κινδυνευουν να παιρνουν ενα ακυρο λογω τεζαρισματων ουτε στεγαστικα ουτε επαγγελματικα, εκτος απο χοντρες υποθηκες που θα παρακαλανε να κολλησεις Εδώ διαβαζα ότι αυξήθηκε τρομερά η παιδική θνησιμότητα, χάνουν την ζωη τους πολλά παιδιά για παθολογικους λόγους (εξαιρώντας τα ατυχήματα από αμάξια), ξεκινάμε πρώτα από εκεί. Μετά πάμε στα άλλα. Πολλοί θα φτάσουν τα 75, το προσδόκιμο αυξάνεται. Το θέμα είναι με τι ψυχολογία και τι προβλήματα φορτωμένοι από την ζωη θα έχουμε φτάσει σε αυτές τις ηλικίες. Αν είναι να έχεις φτάσει τα 75 τίγκα στην κατάθλιψη το άγχος τα παθολογικά, δεν θα είναι καθόλου καλό κατ' εμέ.
georgiouu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε λογω κοβιντ ποσοι 20,35αρηδες θα ζουν να παρουν συνταξη ..πχ στα 75? με εγγεφαλικα καρδιακα ξαφνικα να πιανουν ακομη κ νεα παιδια, δε θα βγαινει πλεον σχεδον κανεις στη συνταξη απλα πληρωνεις ενσημα μεχρι το game over οι τραπεζες δε θα δινουν δανεια πανω απο 10χρονια, λογω κοβιντ κινδυνευουν να παιρνουν ενα ακυρο λογω τεζαρισματων ουτε στεγαστικα ουτε επαγγελματικα, εκτος απο χοντρες υποθηκες που θα παρακαλανε να κολλησεις σιγα ρε φιλε το παραφουσκωσες με το κοβιντ,αλλες γενιες εχουν περασει παγκοσμιους πολεμους,εμφυλιους,χολερες,πανουκλες και θα μειωθει σε εμας το προσδοκιμο ζωης με ενα κοβιντ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα