erikiorai Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Λοιπον ελαβα το ακολουθο μηυημα στης 27 ιουνιου οτι ο αριθμος ληγει σε 5 μερες τεταρτη παιρνω μια καρτα ανανεωσης απο περιμτερο 12€ και τωρα αρχιζουν τα ωραια παιρνω το 1223 και ακουσα κατι το ασυνυθυστο το μηνημα λει "παρακαλουμε πληκτρολογηστε τον αριθμο q το οπιο θελενε τα κανετε ανανεσω και πιεστε #" βαζω τον αριθμο q παταω # και μου λει ειναι λαθος προσπαθησα 5 φορες μαλιστα το αστιο της υποθεσης ειναι οτι μπορω να λαβω κανοκικα εισερχομενες κλησης τωρα στο 1225 λει "η συνδεση σας εχει απενεροπηθη παρακαλουμε καλεστε ενα αριθμο η καλλεστε στη εξυπηρετιση πελατων στο 1222 απο το κινιτο σας" πηρα το 122 και λει πρεπει να ανανεωσω το χρονο ομιλιας μιλισα και με εκπροσπο στο q bot αλλα δεν βγηκε ακρη τωρα τι κανω?
Ninjis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δοκίμασε να στείλεις SMS. Πληκτρολόγησε τον 16-ψήφιο μυστικό κωδικό της κάρτας σε μήνυμα SMS Στείλε το μήνυμα στο 1223
erikiorai Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Οχι βρε γαμοτο πολυ αρα εκλεισε ο αριθμος μου τωρα τι να κανω Βρε αλητες την Δευτερα στιλε το μηνημα και ουτε 5 μερες δεν περασε
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 On 30/06/2022 at 09:33, erikiorai said: Οχι βρε γαμοτο πολυ αρα εκλεισε ο αριθμος μου τωρα τι να κανω Βρε αλητες την Δευτερα στιλε το μηνημα και ουτε 5 μερες δεν περασε βγαζεις αλλον. ενα χρονο χωρις καρτα και το αφησες τελευταια στιγμη..
erikiorai Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καταφερα να ανακτησω τον αριθμο μου απο την εξυπιερτιση πελατων και πηρα 3€ ευρω αποζιμιοσει γιατι λογικα ειδαν το τεχικο προβλημα με την ανανεωση
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 On 05/07/2022 at 22:21, erikiorai said: Καταφερα να ανακτησω τον αριθμο μου απο την εξυπιερτιση πελατων και πηρα 3€ ευρω αποζιμιοσει γιατι λογικα ειδαν το τεχικο προβλημα με την ανανεωση τυχερος εισαι αφου επεσες σε τεχνικο προβλημα και απλα δεν ξεχαστηκες εσυ να ανανεωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα