Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Με τα νεα που ακουγονται για τη νεα γραμμη 4 σκεφτομουν να επενδυσω σε αγορα ακινητου (Αν με το καλο φτιαχτει εν τελη η νεα γραμμη) σε ενα απο τα σημεια Ιλισια-Ζωγραφου.

Εχω βρει ενα μετριο σπιτι 72τμ με 100κ αλλα χρηζει ανακαινηση. Λετε να αξιζει η επενδυση; 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη ρίχνεις λεφτα επειδή θα περάσει απο εκει το μέτρο, με ποια λογικη; οτι μολις περάσει θα το πουλήσεις 200κ 

Όχι, ότι θα το νοικιάζει 1000€ , θα αποσβέσει σε 15 χρόνια και θα του μείνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιλίσια-Ζωγραφου κ χωρίς μετρό μια χαρά hot περιοχές είναι για τέτοιες επενδύσεις.

Προσωπικά πιστεύω οτι η γραμμή 4 δεν θα επιρεασει τόσο τις τιμές ακινήτων σε αυτές τις περιοχές. Ίσως φέρει κ αντίθετα αποτελέσματα.

Ιλίσια μιλάμε για Ούλωφ Πάλμε κ πάνω πάντα. Προς τα κάτω το μέγαρο μουσικής ειναι 10 λεπτά μαξ.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.

Ζωγράφου πάντως σε πολυκατοικία του '50 που μένουν οι γονείς μου, για ένα διαμέρισμα 50-60 τετραγωνικά, χωρίς θέρμανση (από το 2008), χωρίς ανελκυστήρα (4όροφη), με απλήρωτα κοινόχρηστα από το 70%, τα ενοίκια από 250-300 πήγαν στα 450 με το άκουσμα του μετρό.

Δημοσ.

ε καλα εχουν ξεφυγει. ποιος θα δωσει τοσα λεφτα για σπιτι τυ 50 χωρις θερμανση και ανελκυστηρα ,, δλδ ελεος νομιζουν θα γινουν πλουσιοι ετσι ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

ε καλα εχουν ξεφυγει. ποιος θα δωσει τοσα λεφτα για σπιτι τυ 50 χωρις θερμανση και ανελκυστηρα ,, δλδ ελεος νομιζουν θα γινουν πλουσιοι ετσι ?

Αυτό απορώ και εγώ. Επίσης δεν υπάρχει αποθεματικό και δεν γίνεται καμία εργασία. Η κλειδαριά της εισόδου είναι χαλασμένη από απόπειρες παραβίασης και δεν την αλλάζουν γιατί δεν έχουν τα χρήματα. Το σπίτι των γονιών μου το έχουν ήδη διαρρήξει, αλλά πήραν μικρής αξίας πράγματα. Ένα άλλο σπίτι την Ανάσταση το σήκωσαν όλο κανονικά. Μόνο τα ντουβάρια έμειναν. 

Μπορεί να μην έχει ασφάλεια αυτή η πολυκατοικία αλλά πάλι καλά έρχεται το μετρό. (Βρίσκεται σε απόσταση 30 δευτερόλεπτων με τα πόδια από τη στάση που θα γίνει) 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...