giannis7gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας σήμερα μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό Xiaomi 11 Lite 5g Ne Έκανα ενημέρωση την Έκδοση 12.5.8.0 που μου ζητήθηκε ,κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης κατέβηκε και ένα αρχείο στα Downloads το οποίο πρέπει να το έσβησα στη βιασύνη μου (επειδή έκανα πολλές άλλες ασχολίες),μήπως έπρεπε να το τρέξω αυτό το αρχείο για να είναι ολοκληρωμένη η ενημέρωση?2-3 φορές πάτησα να συνεχιστεί η ενημέρωση έως ότου μου έβγαλε και τελειοποίηση και μετά ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαλε και άλλη ειδοποίηση ,την είδα και στις ρυθμίσεις για ενημέρωση και η οποία βγαίνει με ένα σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη ότι υπάρχει διαθέσιμη και καινούργια ενημέρωση η MIUI13.0.8.0 να προχωρήσω σε νέα αναβάθμιση καπάκι την ίδια μέρα ?(σήμερα εξάλλου παρέλαβα και το κινητό) η να αφήσω την MIUI12.5 γιατί διαβάζω και για κάτι bugs για τη MIUI13.....Tήν έκανα σωστά την ενημέρωση για το MIUI 12.5 η έπρεπε να τρέξω και το αρχείο που κατεβαίνει ?
GATE123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε και την επόμενη (MIUI13.0.8.0)δεν υπάρχει πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα