JimGer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 9 hours ago, Tetrabitos said: Φαντάσου Ελλάδα, τα μεσαιωνικά χρόνια του 2005-2015 που έναν αριθμό cosmote κάρτα να έβγαζες, σε μια εβδομάδα σε καλούσαν για δάνειο, κατσαρόλες, ασφάλεια ζωής, νομίζω μέχρι και μαχαιροπίρουνα επιχρυσωμένα αν θυμάμαι καλά. Η Ελλάδα πάντα μπροστά. Άσχετο αυτό. Απλά έμπενες σε αυτή τη λίστα με active numbers. Δεν είναι το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Quote Η συλλογή δεδομένων της T-Mobile πάντως αφορά προς ώρας μόνο τους κατόχους Android συσκευών, αφού η πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της Apple θέτει αρκετά εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει με το iOS και τα iPhone. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε...😭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) θα αγοραζεις κινητο ή λαπτοπ κ θα σου λεει μητσο αποψε εχει τσαμπιον λιγκ. η πεθερα σου σε εθαψε, δωσε 30ευρω να σου πω τι ειπε αμα περνας με κοκκινο θα εχει κ στεφανο χιο εκδοση, να σε κραζει, προσοχη ρε χαζε Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 και φυσικα στηην αγαπημενη μας ΕΕσσδ αυτο απαγορευεται λογω της απιθανης GDDPR χαρη στην οποια καθε μερα πρεπει να πατας 100 φορες i fucking agree δηλαδη η κοσμοτε ξερωγω δεν μπορει να μου δωσει παραπανω data τσαμπε σε ανταλλαγμα για συλλογη προσωπικων δεδομενων και ετσι εμενα που στα @@ μου κιολας αναγκαζομαι να πληρωνω 9.99$ για να αγορασω αλλα 4gb το μηνα ενω θα μπορουσα να εχω unlimited τσαμπα και ολα αυτα "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ" μα που το εχω το gif καπου δω βοσκαε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Κρατάω ότι η T-Mobile, που ανήκει στην DT, που ανήκει και ο ΟΤΕ πουλάει τα δεδομένα των χρηστών. Επίσης κρατάω ότι η εταιρία με το ινοβέισο, στα χαρτιά τουλάχιστον, κάτι κάνει καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 https://xristika.gr/apozimiosi-50-000-se-syndromiti-kinitis-gia-anepithymites-kliseis/ Που και που όμως έρχεται και η ευκαιρία. Πόσο να σε καλέσουν πια άμα φάνε πρόστιμο δυνατό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Α και το λέει έτσι απροκάλυπτα; Ωραίος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα