costas20023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα έχω ένα παλιό Xiaomi 9c . Μπλόκαρε το μοτίβο μου . Εκεί είχα ένα email όπου δεν θυμάμαι τον κωδικό. Το έκανα με τα κουμπιά μου χαμηλώνει η φωνή και με to power button εργοστασιακών . Το ανοίγω και καθώς τελειώνει η ρύθμιση με εμφανίζει συνδεθείτε με το παλιό σας email αλλιώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω ; Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Αν είναι δικό σου και όχι κλεμμένο, Όχι, πρέπει να θυμηθείς τον κωδικό, λες παλιό δλδ στο καινούργιο δεν έχεις το ίδιο gmail; 1
tasvar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, chios είπε Αν είναι δικό σου και όχι κλεμμένο, Όχι, πρέπει να θυμηθείς τον κωδικό, λες παλιό δλδ στο καινούργιο δεν έχεις το ίδιο gmail; Ξεκλειδώνει, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πούμε.... 🤣
Λύση Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 λογικά πάντα αν είναι αγορασμένο απο αλυσίδα και όχι απο σκρούτζ, με την απόδειξη αγοράς και με ενα μικρό κόστος στο ξεκλειδώνει η αντιπροσωπεία. 2
costas20023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, tasvar είπε Ξεκλειδώνει, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πούμε.... 🤣 Επιτρέπεταιιιιιιιιιι
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, tasvar είπε Ξεκλειδώνει, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πούμε.... 🤣 Επιτρέπεται να πούμε πως δεν ξεκλειδώνει. 😄 2
GATE123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, costas20023 είπε Καλησπέρα έχω ένα παλιό Xiaomi 9c . Μπλόκαρε το μοτίβο μου . Εκεί είχα ένα email όπου δεν θυμάμαι τον κωδικό. Το έκανα με τα κουμπιά μου χαμηλώνει η φωνή και με to power button εργοστασιακών . Το ανοίγω και καθώς τελειώνει η ρύθμιση με εμφανίζει συνδεθείτε με το παλιό σας email αλλιώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω ; Ευχαριστώ Προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο https://www.hardreset.info/devices/redmi/redmi-9c/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις