contsem100 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπερα σας , εχω θεμα με την αποστολη φωτογραφιων στο instagram απο το iphone 11 μου . Με αλλη συσκευη που δοκιμασα δουλεψε κανονικα αλλα με το iphone 11 δεν γινεται τιποτα . Εχετε καποια ιδεα ;
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, contsem100 είπε Καλησπερα σας , εχω θεμα με την αποστολη φωτογραφιων στο instagram απο το iphone 11 μου . Με αλλη συσκευη που δοκιμασα δουλεψε κανονικα αλλα με το iphone 11 δεν γινεται τιποτα . Εχετε καποια ιδεα ; Μία ιδέα είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο hardware του iphone 11 αλλά στο software.
zanskou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Έχεις δώσει όλες τις απαραίτητες άδειες στην εφαρμογή; 1
contsem100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 43 λεπτά πριν, zanskou είπε Έχεις δώσει όλες τις απαραίτητες άδειες στην εφαρμογή; ναι εχει τα παντα ... πριν απο αυτο στελνονταν κανονικα οι φωτογραφιες
koukis hlias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, contsem100 είπε το εχω δοκιμασει reset το κινητο εχεις κανει? απο οσο θυμαμαι ειναι κουμπι εντασηε πανω κατω και μετα παρατεταμενο το κουμπι που ανηγει μεχρι να δεις το μηλο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα