cristofer9680 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω τον Epson px700w Τον έχω πολύ παλιό καταρχάς δεν μπορώ να τον εγκαταστησω και δεύτερον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το scanner μου βγάζει μνμ ότι είναι άδικο ένα μελάνι και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Σε canon που έχω δει πατάς το κόκκινο κουμπί και βγαίνει το μενού και μπορείς να κάνει ότι θες. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από cristofer9680
gatos74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αρχικά αγόρασε ένα συμβατό μελάνι με 2 ευρώ (αυτό που είναι άδειο) και δες εάν σε αφήνει να σκανάρεις και να κάνεις εγκατάσταση.
cristofer9680 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 11:02 ΠΜ, gatos74 είπε Αρχικά αγόρασε ένα συμβατό μελάνι με 2 ευρώ (αυτό που είναι άδειο) και δες εάν σε αφήνει να σκανάρεις και να κάνεις εγκατάσταση. Γιατί ν αγωρασω χωρίς τα μελάνια δεν δουλεύει το scanner;
gatos74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Σε πολλά πολυμηχανήματα δέν δουλεύει το scanner εάν δέν έχουν μελάνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα