mirrage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Έχω 2 δίσκους 4Tb και 2x1Tb. Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να στήσω ας πούμε ένα home cloud όπου θα μπορώ ασύρματα να ανεβάζω αρχεία από σεσκευές με WIN10, ANDROID και Mac/i OS; Επίσης να μπορώ αν γίνεται να έχω πρόσβαση από την smart tv για να βλέπω ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στησε ενα true nas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Με προγράμματα. Όπως το resilio για αρχεία και το plex για tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Αν βάλω την απλή μπλε σειρά της WD θα έχω θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, mirrage είπε Αν βάλω την απλή μπλε σειρά της WD θα έχω θέματα; Εξαρτάται που θα την βαλεις. Δηλαδη αν θέλεις να κανεις raid με αυτή πολυ πιθανον θα εχεις θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα