bitersweet Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα,έχω πάρει Disney plus ,και επειδή η τηλεόραση είναι μεν Σμαρτ είναι όμως τούρμπο Χ δεν έχει αππ Ντίσνεϊ πλας ,έχω βάλει Ντίσνεϊ πλας από το μποξακι. Όταν παίζει σειρές π.χ. μπλουει και χ- μεν ο ήχος παίζει κανονικά.Οταν βάζω να δω ταινία δεν έχω χω ήχο;;κανένας με ίδιο πρόβλημα που να λύθηκε;;; σημειωτέον στο κινητό και στο τάμπλετ παίζει κανινικα
Arkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Έχω το ίδιο θέμα με το box. Δοκίμασε λίγο να πατήσεις download πρώτου πατήσεις στην ταινία να δεις αν έχεις ήχο.
bitersweet Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έχω το ίδιο θέμα με το box. Δοκίμασε λίγο να πατήσεις download πρώτου πατήσεις στην ταινία να δεις αν έχεις ήχο. Ευχαριστώ το δοκίμασα, επιτέλους έχω ήχο ετσι
electropolis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Εγώ παρατήρησα πως δεν έχω πολυκαναλο ψηφιακό ήχο με το Mi Box s στην οπτική έξοδο και σε σύνδεση με DENON ψηφιακό ενισχυτή. Αν όμως δω ταινία από NETFLIX την αναπαράγει κανονικά σε DD 6.1, ενώ στο Disney παίζει μόνο αναλογικό stereo. Δοκίμασα όλους του πιθανούς συνδυασμούς των ρυθμίσεων, αλλά μάταια... Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2022 στις 4:24 ΜΜ, bitersweet είπε Ευχαριστώ το δοκίμασα, επιτέλους έχω ήχο ετσι Να σου πω ότι κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και επειδή βαριόμουν αυτό το download, έστω και για λίγο βρήκα άλλον τρόπο. Αν πατήσεις στην εικόνα του προφίλ σου κάτω δεξιά (ενώ είσαι μέσα στο προφίλ) και μετά στις ρυθμίσεις εφαρμογής μπορείς να αλλάξεις την χρήση δεδομένων από το αυτόματο που το έχει στο μέτρια ή εξοικονόμηση δεδομένων θα έχει κανονικά ήχο σε όλα. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από micos000
UlveRz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Παιδιά disney plus σε μη smart tv μέσω παλιού σχετικά tv box.. Δεν το είχε στο playstore το κατέβασα εξωτερικά εγκαταστάθηκε όλα κομπλε, εικόνα μια χαρά ήχος όχι.. καμία ιδέα;;; Έχω μια sound bar λέτε να την κουνπωσω μπας και δω προκοπή; Βγάζει ήχο με οπτική ίνα. (Το box είναι με hdmi κουμπωμενο) Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δες τι έγραψα δύο μηνύματα παραπάνω, που κανονικά αν είχες διαβάσει τις 2-3 απαντήσεις του νήματος θα το είχες δει ήδη
UlveRz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, micos000 είπε Δες τι έγραψα δύο μηνύματα παραπάνω, που κανονικά αν είχες διαβάσει τις 2-3 απαντήσεις του νήματος θα το είχες δει ήδη Ναι μωρέ εισιαωραιος.. Για να γράφω σημαίνει ότι δοκίμασα και δεν.. επιστημονααααα
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μην γίνεσαι πικρόχωλος τώρα. Δεν είπες ότι το δοκίμασες και δεν είναι "επιστημονικό" θέμα. Αν δεν πεις τι δοκίμασες δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς. Το πρόβλημα με τον ήχο είναι γνωστό στο app της disney. Οι λύσεις είναι ή η επιλογή χαμηλότερης χρήσης δεδομένων και είναι αυτό που δούλεψε σε μένα ή το κατέβασμα του επεισοδίου όπως είπε ο arkin στο 2ο post. Επίσης, στις ρυθμίσεις του app έχει δύο επιλογές στην αναπαραγωγή, μια για wifi και μια για δεδομένα και να είναι και τα δύο στην εξοικονόμηση δεδομένων. Η έκδοση του app που έχω είναι η 2.15.0
UlveRz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, micos000 είπε Μην γίνεσαι πικρόχωλος τώρα. Δεν είπες ότι το δοκίμασες και δεν είναι "επιστημονικό" θέμα. Αν δεν πεις τι δοκίμασες δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς. Το πρόβλημα με τον ήχο είναι γνωστό στο app της disney. Οι λύσεις είναι ή η επιλογή χαμηλότερης χρήσης δεδομένων και είναι αυτό που δούλεψε σε μένα ή το κατέβασμα του επεισοδίου όπως είπε ο arkin στο 2ο post. Επίσης, στις ρυθμίσεις του app έχει δύο επιλογές στην αναπαραγωγή, μια για wifi και μια για δεδομένα και να είναι και τα δύο στην εξοικονόμηση δεδομένων. Η έκδοση του app που έχω είναι η 2.15.0 Είχες δίκιο, απλά χρειάστηκε και ένα update στο boxaκι και έπαιξε μια χαρά, ευχαριστώ και σόρρυ πριν για το ύφος no offense 🙏😏
fanikerasi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Στις 12/7/2022 στις 2:35 ΜΜ, micos000 είπε Να σου πω ότι κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και επειδή βαριόμουν αυτό το download, έστω και για λίγο βρήκα άλλον τρόπο. Αν πατήσεις στην εικόνα του προφίλ σου κάτω δεξιά (ενώ είσαι μέσα στο προφίλ) και μετά στις ρυθμίσεις εφαρμογής μπορείς να αλλάξεις την χρήση δεδομένων από το αυτόματο που το έχει στο μέτρια ή εξοικονόμηση δεδομένων θα έχει κανονικά ήχο σε όλα. Το έκανα, λειτούργησε σε μια ταινία και μετά πάλι μια από τα ίδια. Βουβαμάρα ήχος πουθενά! 🙁
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μήπως στο ξαναγύρισε μετά από καμιά ενημέρωση; Εγώ έτσι το έχω από την αρχή και δεν έχω κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα