tsigpan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Θελω να επιστρεψω κινητό στο Banggood. Ανοιξα ticket και μου ειχαν πει αρχικά αν μπορω να το επισκευασω εδώ και να μου βαλουν τα χρηματα της επισκευης αυτοι. Ρωτησα στο service και επειδή το ποσό ειναι σαν αγορα ολοκληρου του κινητού θα το στειλω πισω στο banggood για επισκευή η refund. Που ακριβως πρεπει να το στειλω ομως; Ποιά ειναι η ακριβής διευθυνση επιστροφής και τι πρεπει να γραψω για να ξερουν οτι ειναι αντικειμενο επιστροφής; Ειναι αυτή που αναφερεται στο post; Banggood Technology Co., Limited Attn: Tan Hai Mobile: 18022404232 Address: No.27,Si Li South Road,Daping Village,Tangxia Town: Dongguan City: Guangdong Province Postal Code: 523721 Country: China 沙田, 新界 HK Δυσκολη η επικοινωνια με το support. Εκτος του οτι κανουν μια μερα να σου απαντησουν αλλα ρωτας αλλα απαντανε. Καμια σχεση πχ με Amazon που εχω στειλει επιστροφή αρκετες φορες. Μιλας με το chat σου στελνουν φορμα ετοιμη που την εκτυπωνεις και την κολλάς εξω απο το πακετο και απλα το στελνεις και με δικα τους εξοδα. Ενώ στο banggood ψαχνουμε να βρουμε διευθυνση; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από tsigpan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα