Thomas_Boz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ανοίγω το θέμα μπας και βοηθηθεί και κανένας άλλος... Αγόρασα therlmatake υδρόψυξη σε κάτι προσφορές που έτρεχαν πρόσφατα με το σκεπτικό να πάω σε AMD. Στην πορεία άλλαξα γνώμη και τελικά θα πάω στο νέο socket της Intel 1700 που όμως μετά λύπης δεν υποστηρίζει η υδρόψυξη μου!! Σε επικοινωνία με την therlmatake Europe μου ζήτησαν τα serial number από το κουτί και απόδειξη αγοράς και σήμερα μου έστειλαν το kit δωρεάν με DHL. Δεν ξέρω εάν ταιριάζουν άλλα KIT Aftermarket άλλων εταιριών αλλά όποιος θέλει δωρεάν και το γνήσιο ενα mail στην therlmatake δεν χάνει κάτι... Δεν γνωρίζω αν τρέχει κάποιο πρόγραμμα κάλυψης ή απλά έτυχε σε εμένα. Αυτά. 😇👍 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Thomas_Boz 1
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και για τις Deepcool θέλουν μία φωτογραφία της απόδειξης ότι αγοράσαμε επεξεργαστή ή μητρική 1700 για να μας στείλουν δωρεάν το κιτ, αλλιώς χρεωνόμαστε 6€. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Γενικά δίνουν δωρεάν ακόμη και εκτός εγγύησης και ακόμη και αν είχε ήδη το προιόν το kit που ψάχνεις (πχ επειδή μετά απο καιρό το έχασες) όλες οι εταιρίες ή έστω οι περισσότερες εμένα προσωπικά δεν μου έτυχε να ζητήσω kit και να μην μου στείλουν δωρεάν.
Strategos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 εγώ που έστειλα εμαιλ στην xspc δεν μου απάντησε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα