Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση από Hangouts σε Gmail Chat

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από MrsPeel,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τί συνεπάγεται η μετάβαση από το Hangouts (που, εντάξει, το ήξερα εδώ και καιρό ότι αποσύρεται, αλλά έλα που με έχει βολέψει) στο Gmail Chat. Κάποια στιγμή που πήγα να την κάνω πριν από λίγα χρόνια, είδα ότι χάθηκε το ιστορικό με τα chats μου, οπότε όσο προλάβαινα έκανα επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση. Τώρα το android μου επιβάλλει το switch. Δεν με αφήνει να στείλω μήνυμα από το κινητό αν δεν κάνω τη μετάβαση. Η επίσημη σελίδα της Google γράφει το αρκετά δυσοίωνο:

"Important: As part of the migration of conversations from Hangouts to Google Chat, some conversations or portions of conversations won’t automatically migrate from Hangouts to Chat. We will email impacted users with more information around September 2022

After October 2022, Hangouts on the web will be turned down and Hangouts data will be deleted. We encourage users who wish to keep their Hangouts data to use Google Takeout and download a copy before November 2022. "

Ήθελα να μοιραστούν την εμπειρία τους  όσοι έχουν ήδη περάσει στο Google Chat. Βρήκατε όλες τις παλιές συνομιλίες σας ή τις έφαγε η μαρμάγκα; Έχω ήδη βάλει σε λειτουργία το Google Takeout, αλλά δεν ξέρω τί ακριβώς θα σώσει και σε τί μορφή.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...