Προς το περιεχόμενο

INZONE H3, H7 και H9: Νέα gaming ακουστικά από τη Sony για PC και PS5

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
11 hours ago, Herald said:

To μόνο θέμα με τα κλειστά ακουστικά είναι μετά από 2-3 ώρες η κλεισουρά ενοχλεί τα αυτιά σου, μόλις τα βγάλεις αισθάνεσαι ανακούφιση ας πούμε, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τα ανοιχτά. 

Δεν θα πάω σε κλειστά γιατί θέλω να ακούω σε περίπτωση που πεθαίνει κάποιος στο σπίτι. 😛

Κατα τα άλλα πάντως το θέμα είναι ότι θα έχω κάτι στο κεφάλι μου που υπάρχει πιθανότητα να με ενοχλεί μετά από λίγο, όχι ο ήχος άλλα πχ η πίεση στα αυτιά όσο ελαφριά κι αν είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν θα πάω σε κλειστά γιατί θέλω να ακούω σε περίπτωση που πεθαίνει κάποιος στο σπίτι. 😛

Κατα τα άλλα πάντως το θέμα είναι ότι θα έχω κάτι στο κεφάλι μου που υπάρχει πιθανότητα να με ενοχλεί μετά από λίγο, όχι ο ήχος άλλα πχ η πίεση στα αυτιά όσο ελαφριά κι αν είναι.

Γι αυτό χρειάζεσαι KOSS KSC-75. Ότι πιο άνετο υπάρχει και με σοβαρό ήχο ειδικά με μικρό ενισχυτή. 

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Επειδή έχω μικρό παιδί και θέλω να βλέπω ταινίες τι ακουστικά θα προτείνατε για

να πάρω την αίσθηση του surround ήχου πού παίρνω από 5.1 ηχεία με Dolby digital  ενισχυτή; Με ενδιαφέρουν μόνο για ταινίες,

9 ώρες πριν, Thresh είπε

Τότε DT990 edition με τα υπεράνετα, αναπνέοντα μαξιλάρια της εταιρείας και αρκετά λιγότερη πίεση από τα 990pro. Βάρος κάτω από 250gr. Από τα πιο άνετα όλης της αγοράς. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ο V-shaped ήχος που θέλει EQ.

• Thanks 1

9 ώρες πριν, tsikotsi είπε

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Επειδή έχω μικρό παιδί και θέλω να βλέπω ταινίες τι ακουστικά θα προτείνατε για

να πάρω την αίσθηση του surround ήχου πού παίρνω από 5.1 ηχεία με Dolby digital  ενισχυτή; Με ενδιαφέρουν μόνο για ταινίες,

Audeze mobius εφόσον μιλάμε για closed back. Aν είναι εκτός budget cloud orbit S. Βέβαια δεν θα έχεις την ίδια αίσθηση surround που θα είχε με ένα καλό wide open back, αλλά από ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει να μην ξυπνάς τον κόσμο γύρω σου :P 

• Super Moderators
12 hours ago, ikaruga24 said:

Γι αυτό χρειάζεσαι KOSS KSC-75. Ότι πιο άνετο υπάρχει και με σοβαρό ήχο ειδικά με μικρό ενισχυτή. 

Αυτά κι αν θα με ενοχλούν. 😛

• Super Moderators
1 minute ago, ikaruga24 said:

Γιατί; Απλά κάθονται στα αυτιά σου σαν να φοράς γυαλιά. 

Γιατί θυμάμαι που είχα αντίστοιχα ακουστικά έφηβος κι ήταν αρκετά κουραστικά στο πάνω/πίσω μέρος των αυτιών.

12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γιατί θυμάμαι που είχα αντίστοιχα ακουστικά έφηβος κι ήταν αρκετά κουραστικά στο πάνω/πίσω μέρος των αυτιών.

Δεν ξέρω τι είχες παλιά, αυτά όμως είναι απίστευτα άνετα και δεν τα αισθάνεσαι καθόλου. Στο κάτω κάτω μιλάμε για ακουστικά του 20αρικου, παρτα και αν δεν σου κάνουν τα δίνεις δώρο σε κάποιον. 

6 ώρες πριν, Herald είπε

Audeze mobius εφόσον μιλάμε για closed back. Aν είναι εκτός budget cloud orbit S. Βέβαια δεν θα έχεις την ίδια αίσθηση surround που θα είχε με ένα καλό wide open back, αλλά από ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει να μην ξυπνάς τον κόσμο γύρω σου :P 

Ένα open back ακουστικό πόσο δυνατά ακούγεται, η οικογένεια κοιμάται σε διπλανό δωμάτιο θα ακούγεται εκεί;

3 ώρες πριν, tsikotsi είπε

Ένα open back ακουστικό πόσο δυνατά ακούγεται, η οικογένεια κοιμάται σε διπλανό δωμάτιο θα ακούγεται εκεί;

Εξαρτάται το μοντέλο. Σε μεγάλη ένταση ακούγονται στους άλλους σαν ένα τυπικό laptop που παίζει σε μικρή προς μεσαία ένταση. Αρκετά.

@Thresh 

Αναφέρομαι κυρίως στην 600 Ohm έκδοση των 990 που, αν και U-shaped, έχει τα ποιοτικότερα πρίμα και γενικότερα ήχο(και τους περισσότερους φανς). Θέλουν όμως το ελάχιστο μια G6 για να βγάλουν παντού καλές εντάσεις. Μετά σε άνεση υπάρχουν και τα Philips Fidelio X2 με τη φαρδιά τους στέκα. Είδα όμως ότι ο DMS θεωρεί πιο λείο τον ήχο των 990 edition κυρίως στα πρίμα. Η 250 Ohm έκδοση, την οποία είχα κρατήσει σπίτι για 1 μέρα, έχει ίδια άνεση με αρκετά πιο σπινθηριστά/συριστικά όμως πρίμα, σε σχέση με τα 990pro.

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ έχω μια απορία. 

Όλα αυτά τα ακουστικά που λέμε αποδίδουν τα αναμενόμενα αν συνδεθούν σε χειριστήριο?

Εξαρτάται, αν είναι στα 32ohm με αρκετό sensitivity ναί

• Like 1

12 ώρες πριν, NickTG είπε

Εγώ έχω μια απορία. 

Όλα αυτά τα ακουστικά που λέμε αποδίδουν τα αναμενόμενα αν συνδεθούν σε χειριστήριο?

Μόνο αν το χειριστήριο έχει τις δυνατότητες οδήγησης ενός high end κινητού ή μιας discrete κάρτας ήχου του 1Vrms. Υπάρχει μέγαλο χάσμα στην ευαισθησία ανάμεσα σε gaming των 32 Ohm και όλα αυτά που συζητάμε.

https://reference-audio-analyzer.pro/en/report/hp/razer-kraken-pro-v2.php#gsc.tab=0

https://reference-audio-analyzer.pro/en/report/hp/beyerdynamic-dt-770-32.php#gsc.tab=0

Τα razer είναι στα 122db για 1Vrms, ενώ το τυπικό audiophile στα ~110db. Αν η ενσωματωμένη κάρτα του χειριστηρίου κόβει και δυναμικά για να μην παραμορφώσει, όπως το μέσο realtek chip, ακόμα χειρότερα. Τα razer ούτως ή άλλως έχουν χάλια δυναμικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...