nchatz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Η Sony κάνει -ένα ακόμα- μεγαλύτερο άνοιγμα στο gaming κοινό ανακοινώνοντας τη σειρά περιφερειακών και αξεσουάρ INZONE η οποία, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, περιλαμβάνει ακουστικά και οθόνες. Όσον αφορά στα πρώτα, οι διαθέσιμες επιλογές είναι τρεις και συγκεκριμένα πρόκειται για τα INZONE H3, H7 και H9. Όλα τους φέρουν πιστοποίηση Discord και διαθέτουν τεχνολογία χωρικού ήχου 360ο που υπόσχεται να προσφέρει στον παίκτη σημαντικό πλεονέκτημα καθώς εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει από πού προέρχεται κάθε θόρυβος που φτάνει στα αφτιά του. Ο προσδιορισμός κάθε ήχου στον χώρο μάλιστα γίνεται βάσει τεσσάρων παραγόντων: ηχητικό πεδίο, περιβάλλοντες ήχοι, τοποθεσία πηγής ήχου, αναγνώριση και αναπαραγωγή «αμυδρών» ήχων (όπως π.χ. προσεκτικά βήματα και γέμισμα όπλου). Τα INZONE H3 είναι τα πιο προσιτά εκ των τριών. Με τιμή γύρω στα €100, είναι και τα μόνα ενσύρματα. Σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, έρχονται με μαξιλαράκια από απαλό νάιλον και προσαρμόσιμο μικρόφωνο boom. Ενσωματώνουν δε ειδικό πλήκτρο, χάρη στο οποίο αυξομειώνεται η ένταση των ήχων του παιχνιδιού και των ομιλιών των συμπαικτών σου (προκειμένου να βρεις τη σωστή ισορροπία). Τα INZONE H7 είναι η ενδιάμεση επιλογή. Σε επίσης λευκό χρώμα και με λιγότερες μαύρες λεπτομέρειες (όπως π.χ. το μικρόφωνο) λειτουργούν ενσύρματα (ενώ φορτίζουν) και ασύρματα μέσω Bluetooth. Η διάρκεια της μπαταρίας τους είναι 40 ώρες και 10 λεπτά φόρτισης εξασφαλίζουν περί τη μία ώρα παιχνιδιού. Η τιμή τους προσδιορίζεται στα €250. Όσο για τα INZONE H9, τη high-end πρόταση της Sony, θα στοιχίζουν περί τα €300 και θα υιοθετούν το ίδιο design με τα H7. Και αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα (μέσω Bluetooth) και ενσύρματα ενώ φορτίζουν, προσφέρουν ενεργή εξουδετέρωση θορύβου (ANC) ενώ η αυτονομία τους φτάνει τις 32 ώρες (με το ANC απενεργοποιημένο). Τα μαξιλαράκια τους είναι δερμάτινα ενώ υπάρχει και φωτισμός που προσαρμόζεται μέσω του συνοδευτικού app. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avada Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Το μεγάλο πρόβλημα της Sony είναι ότι δεν κατάλαβε ποτέ την τάση της αγοράς. Αν δεν βγάλεις ακουστικά στα 60-70€ ενσύρματα και 100-150 ασύρματα θα πάνε απατά. Τα ίδια κάνει τόσα χρόνια με τα κινητά της και δεν βάζει μυαλό. Επιλέγει στο να θεωρεί τον εαυτό της ότι πρέπει να πουλάει σε τιμές premium προϊόντων. Δεν ξέρω τι γίνεται εκτός Ελλάδας αλλά εδώ δεν... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 300 ευρώ είναι over kill πιστεύω για ακουστικά. Εγώ με τα arctis 7p με κουπόνι στα 140 που τα είχα πάρει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και καλυμμένος πιστεύω για αρκετό καιρό ακόμα 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, KyloRen είπε 300 ευρώ είναι over kill πιστεύω για ακουστικά. Εγώ με τα arctis 7p με κουπόνι στα 140 που τα είχα πάρει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και καλυμμένος πιστεύω για αρκετό καιρό ακόμα 👌 Όλα αυτά τα gaming ακουστικά (arctic included) είναι garbage 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Όλα αυτά τα gaming ακουστικά (arctic included) είναι garbage Συμφωνώ απολυτα . Αλλα ειναι λογικο ο κόσμος που απευθυνονται αυτου του ειδους τα ακουστικα ητε δεν τους ενδιαφερει η δεν γνωρίζουν , απλα αγοραζουν αυτα που φοραει ο Youtuber . Εχω δει κοσμο να εχει κινητα των 1.000 ευρο και PC των 3.000 ευρο με ακουστικα των 100 ευρο γιατι πολυ απλα δεν τους ενδιαφερει το κομματι ηχος η απλα τους καλυπτει αυτο που ακουν ,πραγμα απολυτα λογικο για αυτους παραλογο για εμενα . Το αστειο τις υποθεσης ειναι οτι τα καλα ακουστικα ειναι και σε ενα βαθμο μια ( επενδυση ) δεν τα αλαλαζεις καθε 4-5 χρονια οπως κινητα και καρτες γραφικων , πχ HD600 ακουστικα 15 χρονια + και ανετα εισαι mid tier μην πω και High tier αν ψαχνεις κατι συγκεκριμένο . Οποτε παιζει ρολο απο ποια οπτικη το βλεπεις , Ο ενας εχει HD800 και αλλος RTX 3080 πανω κατω στα ιδια λεφτα ... η διαφορα ειναι οτι τα 800 μετα απο 13 χρονια μετρανε ακομα ενω η RTX 3080 μετα απο 13 χρονια θα ειναι σε κανα κουβα . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Agony είπε Συμφωνώ απολυτα . Αλλα ειναι λογικο ο κόσμος που απευθυνονται αυτου του ειδους τα ακουστικα ητε δεν τους ενδιαφερει η δεν γνωρίζουν , απλα αγοραζουν αυτα που φοραει ο Youtuber . Εχω δει κοσμο να εχει κινητα των 1.000 ευρο και PC των 3.000 ευρο με ακουστικα των 100 ευρο γιατι πολυ απλα δεν τους ενδιαφερει το κομματι ηχος η απλα τους καλυπτει αυτο που ακουν ,πραγμα απολυτα λογικο για αυτους παραλογο για εμενα . Το αστειο τις υποθεσης ειναι οτι τα καλα ακουστικα ειναι και σε ενα βαθμο μια ( επενδυση ) δεν τα αλαλαζεις καθε 4-5 χρονια οπως κινητα και καρτες γραφικων , πχ HD600 ακουστικα 15 χρονια + και ανετα εισαι mid tier μην πω και High tier αν ψαχνεις κατι συγκεκριμένο . Οποτε παιζει ρολο απο ποια οπτικη το βλεπεις , Ο ενας εχει HD800 και αλλος RTX 3080 πανω κατω στα ιδια λεφτα ... η διαφορα ειναι οτι τα 800 μετα απο 13 χρονια μετρανε ακομα ενω η RTX 3080 μετα απο 13 χρονια θα ειναι σε κανα κουβα . Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είναι καν θέμα τιμής, υπάρχουν ακούστικα φτηνότερα από αυτά τα σάπια gaming πoυ είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω. Δεν χρειάζεται καν να φτάσεις στα 300-400€ που έχουν τα hd600 / 650. Υπάρχουν επιλογές από τα 90€. Το θέμα είναι ότι οι φίλοι μου (όλοι gamers) όταν τους είπα ότι πήρα τα arya με ρωτήσαν αν.....έχουν καλό μικρόφωνο. Ντάξει...τι να πείς Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, Avada είπε Το μεγάλο πρόβλημα της Sony είναι ότι δεν κατάλαβε ποτέ την τάση της αγοράς. Αν δεν βγάλεις ακουστικά στα 60-70€ ενσύρματα και 100-150 ασύρματα θα πάνε απατά. Τα ίδια κάνει τόσα χρόνια με τα κινητά της και δεν βάζει μυαλό. Επιλέγει στο να θεωρεί τον εαυτό της ότι πρέπει να πουλάει σε τιμές premium προϊόντων. Δεν ξέρω τι γίνεται εκτός Ελλάδας αλλά εδώ δεν... Καποιες διαλεγουν ενα δρομο ποιο Exclusive για συγκεκριμένους πελατες , Πχ τα Κινητα της SONY ειναι για συγκεκριμένο κοσμο που θελει το αδιαβροχο που θελει το 21:9 που θελει να το πω απλα SONY. Το ιδιο ειναι και τα ακουστικα ναι σιγουρα θα πουλησουν περισσοτερο τα ακουστικα με 30-50 ευρο οπως και περισσοτερο πουλαει το Yaris Σε σχεση με την Ferrari ( που εχει μεριδιο η FIAT) αυτο δεν σημαινει οτι η Ferrari θα πρεπει να γίνει Toyota . Αν ο κοσμος θελει φτηνα ακουστικα υπαρχουν χιλιαδες επιλογες , να θελει κατι Exclusive θα παει σε Hifiman,Focal,Sennheiser . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, Herald said: Το θέμα είναι ότι οι φίλοι μου (όλοι gamers) όταν τους είπα ότι πήρα τα arya με ρωτήσαν αν.....έχουν μικρόφωνο. Ντάξει...τι να πείς Τι θα έπρεπε να σε ρωτήσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Avada είπε Το μεγάλο πρόβλημα της Sony είναι ότι δεν κατάλαβε ποτέ την τάση της αγοράς. Αν δεν βγάλεις ακουστικά στα 60-70€ ενσύρματα και 100-150 ασύρματα θα πάνε απατά. Τα ίδια κάνει τόσα χρόνια με τα κινητά της και δεν βάζει μυαλό. Επιλέγει στο να θεωρεί τον εαυτό της ότι πρέπει να πουλάει σε τιμές premium προϊόντων. Δεν ξέρω τι γίνεται εκτός Ελλάδας αλλά εδώ δεν... έχει ακουστικά στο 100αρικο τα οποία είναι μια χαρά https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets/m/2/Sony.html?from=catspan&keyphrase=ps5&o=sony+ps5+headset Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, NickTG είπε Τι θα έπρεπε να σε ρωτήσουν? Αν τους πώ πήρα μικρόφωνο θα ήταν χαζό να με ρωτήσουν πόσο καλά ακουστικά έχει. Ε κάτι αντίστοιχο είναι και αυτό 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είναι καν θέμα τιμής, υπάρχουν ακούστικα φτηνότερα από αυτά τα σάπια gaming πoυ είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω. Δεν χρειάζεται καν να φτάσεις στα 300-400€ που έχουν τα hd600 / 650. Υπάρχουν επιλογές από τα 90€. Το θέμα είναι ότι οι φίλοι μου (όλοι gamers) όταν τους είπα ότι πήρα τα arya με ρωτήσαν αν.....έχουν καλό μικρόφωνο. Ντάξει...τι να πείς Και ξανα εχεις απολυτο δικιο , δεν ειναι θεμα τιμης ξερω αρκετα ακουστικα πχ τα HD 560s Που ειναι φοβερα για τα λεφτα τους . Οι φιλοι σου που ειναι Gamers δεν προκειται ποτε να καταλαβουν τι ειναι τα ARYA ( μπραβο για την επιλογη σου εκπληκτικα ακουστικα για μια ζωη , το καλωδιο να αλλαξεις ) , γιατι εχουν μαθει σε ακουστικα οπως αυτα που ανεφερες . Μου εχει τυχει να παω σε φιλο και να του βγαλω κατι HyperX Που ειχε και να του βαλω τα Sundara ... Και μου λεει τι ειναι αυτα δεν εχουν μπασο χαχαχα . Ε οκ ειναι λογικο εχει μαθει ετσι , ειμαι σιγουρος οτι αν του τα εδινα για καμια βδομαδα να παιζει COD με αυτα θα ειχε αλλη αποψη . Παντος ναι υπερβολες ειδικα αν δεν ξερεις για τη χρηση τα θες και τι ειδος σου αρεσει δεν χρειαζονται , πιστευω υπαρχουν λυσεις με 100-200 ευρο που ειναι κλασεις ανωτερες απο τα Gaming ακουστικα, Ασε που κατα την γνωμη μου τα εξωτερικα MIC Ειναι καλυτερα . 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Τι θα έπρεπε να σε ρωτήσουν? Ειναι σαν να παρεις lamborghini huracan Και να σε ρωτήσουν εχει μεγαλο πορτπαγκαζ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πιστευω οτι τα 100 ευρω για ποιοτικα gaming ακουστικα, απο μια εταιρεια με πειρα στον χωρο, αλλα και τον ηχο γενικοτερα, ειναι αρκετα καλη τιμη.Ελπιζω να βγουν και σε μαυρο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από toyo73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Agony είπε Και ξανα εχεις απολυτο δικιο , δεν ειναι θεμα τιμης ξερω αρκετα ακουστικα πχ τα HD 560s Που ειναι φοβερα για τα λεφτα τους . Οι φιλοι σου που ειναι Gamers δεν προκειται ποτε να καταλαβουν τι ειναι τα ARYA ( μπραβο για την επιλογη σου εκπληκτικα ακουστικα για μια ζωη , το καλωδιο να αλλαξεις ) , γιατι εχουν μαθει σε ακουστικα οπως αυτα που ανεφερες . Μου εχει τυχει να παω σε φιλο και να του βγαλω κατι HyperX Που ειχε και να του βαλω τα Sundara ... Και μου λεει τι ειναι αυτα δεν εχουν μπασο χαχαχα . Ε οκ ειναι λογικο εχει μαθει ετσι , ειμαι σιγουρος οτι αν του τα εδινα για καμια βδομαδα να παιζει COD με αυτα θα ειχε αλλη αποψη . Παντος ναι υπερβολες ειδικα αν δεν ξερεις για τη χρηση τα θες και τι ειδος σου αρεσει δεν χρειαζονται , πιστευω υπαρχουν λυσεις με 100-200 ευρο που ειναι κλασεις ανωτερες απο τα Gaming ακουστικα, Ασε που κατα την γνωμη μου τα εξωτερικα MIC Ειναι καλυτερα . Ειναι σαν να παρεις lamborghini huracan Και να σε ρωτήσουν εχει μεγαλο πορτπαγκαζ ... Το καλώδιο είναι αρκετά stiff αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με ενοχλεί. Ίσως λίγο πιο κοντό θα το ήθελα γιατί έχω δίπλα μου το stack αλλά ντάξει, βαριέμαι να μπώ στο τρυπάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaloger Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Αν ακούσετε με ακριβά ακουστικά δε γυρίζετε πίσω . Ξεκίνησα με απλα ακουστικά των 50 ευρώ hyperx , πήγα στα 200, μετά 330 planar hyperx (audezee) και μετά σε πιο ακριβή audiofile λύση . Κάθε φορά έλεγα έχω ωραία ακουστικά και μετά την αναβάθμιση έλεγα ποσο λάθος έκανα. Όταν βάζω τα παλιά , στο ένα λεπτό τα έχω βγάλει από τα αυτιά μου. Όχι μόνο για παιχνίδια, για ταινίες ή μουσική η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική . Σε παιχνίδια fps ακους τον αντίπαλο από πολύ πιο μακριά . Προφανώς ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός , αλλά αν μπορειτε σαφώς αξίζει να επενδύσετε σε ακριβά ακουστικά ή/και DAC/AMP . 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, toyo73 είπε για ποιοτικα gaming ακουστικα Ποιοτικά και gaming δεν πάνε μαζί. Συνήθως βάζουν την ταμπέλα gaming για να σου πουλήσουν κάτι garbage σε υψηλή τιμή. Eλάχιστες οι εξαιρέσεις (pc38x σε open back , Cloud orbit S σε closed back). Tα arctis ας πούμε που τα έχω πολλά χρόνια, αρκετά άνετα ακουστικά αλλά v shaped του κερατά που ουσιαστικά εκχειλίζει και στο midrange. High δεν έχει έτσι και αλλιώς, 0 clarity. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα