ManosAgg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας. Την προηγούμενη Τετάρτη κάποιος με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο κατάφερε να αλλάξει την βασική διεύθυνση email στο Facebook μου κι έτσι να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό μου. Μετά από 20 λεπτά περίπου, τότε που το συνειδητοποίησα δηλαδή, άλλαξα κωδικούς κτλ αλλά ο λογαριασμός μου είναι απενεργοποιημενος από το Facebook γιατί παραβίασα λέει τους όρους του. Απλά οποίος μπήκε ανέβασε εκατοντάδες μαζεμένες φωτογραφίες αγνώστου περιεχομένου όπως με ενημέρωσαν φίλοι που τις είδαν. Από τότε δεν ξέρω τι να κάνω να επαναφέρω τον λογαριασμό μου περισσότερο για την σελίδα της επιχείρησης μου που έσβησε κι εκείνη. Καμία ιδέα;
MixMasteR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 29/6/2022 στις 12:08 ΠΜ, ManosAgg είπε Καλησπέρα σας. Την προηγούμενη Τετάρτη κάποιος με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο κατάφερε να αλλάξει την βασική διεύθυνση email στο Facebook μου κι έτσι να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό μου. Μετά από 20 λεπτά περίπου, τότε που το συνειδητοποίησα δηλαδή, άλλαξα κωδικούς κτλ αλλά ο λογαριασμός μου είναι απενεργοποιημενος από το Facebook γιατί παραβίασα λέει τους όρους του. Απλά οποίος μπήκε ανέβασε εκατοντάδες μαζεμένες φωτογραφίες αγνώστου περιεχομένου όπως με ενημέρωσαν φίλοι που τις είδαν. Από τότε δεν ξέρω τι να κάνω να επαναφέρω τον λογαριασμό μου περισσότερο για την σελίδα της επιχείρησης μου που έσβησε κι εκείνη. Καμία ιδέα; Έβγαλες άκρη; Από χθες αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
ManosAgg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, MixMasteR είπε Έβγαλες άκρη; Από χθες αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς τίποτα. Το πηρα απόφαση και εκανα νέο προφίλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα