LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ένα HP 15-AW006NV που βάση του κατασκευαστή φοράει μια R7 M440 2GB με τους drivers της HP μου βγάζει ότι έχω μια R5 και μια R8 M445DX που δεν την αναγνωρίζει σωστά το GPU-Z γράφει memory size 0 mb Αν αφήσω τα Windows 10 η 11 να βρουν μόνα τους drivers μου την βρίσκουν σαν R7 M340 αλλά με κωδικό 43 Έβαλα τα 8.1 εκεί με τους drivers από AMD μου βλέπει πάλι R5 και R7 M340 αλλά το GPU-Z βλέπει κανονικά τα 2GB RAM Ξέχασα να πω ότι Drivers από την AMD έβαλα και στα WIndows 10 11 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα αντίστοιχο πρόβλημα σε HP με r7 m360 και integrated και τελικά έπρεπε να πάω στο bios να ανοίξω στο boot options το legacy support γιατί δεν έπερνε ούτε drivers Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Wheysted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, Wheysted είπε Είχα αντίστοιχο πρόβλημα σε HP με r7 m360 και integrated και τελικά έπρεπε να πάω στο bios να ανοίξω στο boot options το legacy support γιατί δεν έπερνε ούτε drivers Θα το δοκιμάσω και αυτό. Τώρα που το θυμήθηκα μου έβγαζε πρόβλημα όταν προσπαθούσα να βάλω τους drivers από την σελίδα της AMD λες να ήταν το legacy που ήταν κλειστο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα το δοκιμάσω και αυτό. Τώρα που το θυμήθηκα μου έβγαζε πρόβλημα όταν προσπαθούσα να βάλω τους drivers από την σελίδα της AMD λες να ήταν το legacy που ήταν κλειστο; Ναι σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Wheysted είπε Ναι σίγουρα! Μπήκαν οι drivers από AMD την βλέπει σαν 340 όχι σαν 440 και πάλι μου γράφει μνημη 0 mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μπήκαν οι drivers από AMD την βλέπει σαν 340 όχι σαν 440 και πάλι μου γράφει μνημη 0 mb Θα δοκίμαζα παλαιότερη έκδοση εάν έβαλες την τελευταία εγώ έβαζα αυτό για να είμαι σίγουρος https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Wheysted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Wheysted είπε Θα δοκίμαζα παλαιότερη έκδοση εάν έβαλες την τελευταία εγώ έβαζα αυτό για να είμαι σίγουρος https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Θα δοκιμάσω ποιο παλιό driver βάζω το DDU για απεγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Αποτυχία εβαλα ότι νέο και παλιό driver έχει βγάλει η AMD σε όλα M340 το βλέπει με 0 mb μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Θα έλεγα δοκίμασε και Msi afterburner τι δείχνει, μήπως θέλει να ξεκλειδώσεις το advanced menu bios άμα γίνεται έχει στο Google συνδυασμούς πλήκτρων που ίσως το ανοίξουνε, εμένα σε HP χρειάστηκε ένας περίεργος συνδυασμός για να αναβάθμισω το firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Wheysted είπε Θα έλεγα δοκίμασε και Msi afterburner τι δείχνει, μήπως θέλει να ξεκλειδώσεις το advanced menu bios άμα γίνεται έχει στο Google συνδυασμούς πλήκτρων που ίσως το ανοίξουνε, εμένα σε HP χρειάστηκε ένας περίεργος συνδυασμός για να αναβάθμισω το firmware Θα το ψάξω. Δεν βρήκα κάπου firmware για αυτή την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Τελικά μόνο με τον τελευταίο driver της AMD αν ενεργοποιήσω στο bios το legacy και απενεργοποιώ το crossfire στο πρόγραμμα της AMD βλέπει την κάρτα με 2gb μνηνη αλλά την βλέπει M340 και ύστερα επειδή είναι ενεργοποιημενο το legacy δεν μου κάνει εγκατάσταση άλλους drivers του φορητού όπως το 3D Quard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα