fytotech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Έχω ένα Opel Astra GTC του 2007 αρκετά καλά διατηρημένο και θέλω να το δώσω σε έναν 27άρη. Για να του το κάνω λίγο πιο ελκυστικό, είπα να του προσθέσω μια οθόνη με Android Auto. Δεν έχω μεγάλη ιδέα από αμάξια, οπότε θέλω και να αγοράσω και να μου κάνουν την εγκατάσταση. Μιας κι είναι αρκετά της τεχνολογίας ο μικρός, δε θέλω πολύ φτηνή λύση αλλά μην πληρώσω πιο πολλά από όσο κάνει το αμάξι. Είμαι στα Νότια προάστια (Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη). Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που μπορώ να απευθυνθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08DD4H27K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ADSLW4SJYHXYS&psc=1 το αλλάζεις μόνος σου, δεν είναι δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, leo066 είπε https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08DD4H27K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ADSLW4SJYHXYS&psc=1 το αλλάζεις μόνος σου, δεν είναι δύσκολο. Θα εμπιστευοσουν απο amazon? Ειναι τοσο plug n play? Δεν θελει τιποτα ρυθμισεις για να το ελεγχεις απο το τιμονι κτλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Φυσικά και εμπιστεύεσαι Amazon. Μπορεί να ψάξεις και άλλου βέβαια, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα. Δεν είναι universal, είναι φτιαγμένο για astra h και μοντέλα της ίδιας περιόδου 2005-2010. Δεν θέλει κάποια ειδική ρύθμιση. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει CD player, αν θέλεις και cd ψάξε για άλλο μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, leo066 είπε Φυσικά και εμπιστεύεσαι Amazon. Μπορεί να ψάξεις και άλλου βέβαια, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα. Δεν είναι universal, είναι φτιαγμένο για astra h και μοντέλα της ίδιας περιόδου 2005-2010. Δεν θέλει κάποια ειδική ρύθμιση. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει CD player, αν θέλεις και cd ψάξε για άλλο μοντέλο. Βρε την Amazon την εμπιστεύομαι. Τα χέρια μου που δεν πιάνουν φοβάμαι. Φαίνεται τέλειο αυτό που έβαλες. Αν δεν τα καταφέρω, λες να υπάρχει κάποιος να το εγκαταστήσει ή θα πρέπει να πάρω από αυτούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, leo066 είπε Φυσικά και εμπιστεύεσαι Amazon Δεν εννοω σαν πωλητη αλλα οτι δεν θα ειναι καποιος που ξερει το μηχανημα να το εγκαταστηση και θα πρεπει να βγαλω ακρη μονος μου για οτι προκυψει. Αλλιως ειναι να πας σε εναν ηλεκτρολογο που το πουλαει και στο τοποθετει ταυτοχρονα ας πουμε. Αυτο φοβαμαι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι πραγματικά απλό, βγάζεις το παλιό, ξεκουμπωνεις φις και κεραία. Μετά κάνεις το ανάποδο στο καινουργιο. Αν θέλεις κάτι έξτρα πχ κάμερα οπισθοπορίας και δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε πας σε ηλεκτρολόγο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από leo066 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα