PC_MAGAS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Σκέφτομαι να πάω πόρο και να κατασκηνώσω χωρίς σκηνή κάπου απέναντι από το Δασκάλιο στον Πόρο. Η ιδεά είναι είτε να κοιμηθώ σε φουσκωτή βάρκα ή σε sleeping bag στο έδαφος για ένα βράδυ. Και αύριο να πάω απέναντι στο νησάκι με μια φουσκωτή βαρκούλα - καγιάκ. Δεν ξέρω όμως αν η νομοθεσία επιτρέπει: Να κατασκηνώνω χωρίς σκηνή. Να έχω φουσκωτό καγιάκ χωρίς άδεια.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Η ιδεά είναι είτε να κοιμηθώ σε φουσκωτή βάρκα ή σε sleeping bag στο έδαφος για ένα βράδυ. Τι ηλικια εχεις; Δεν ειναι πολυ καλη ιδεα αυτη. 1
sphinxgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Σκέφτομαι να πάω πόρο και να κατασκηνώσω χωρίς σκηνή κάπου απέναντι από το Δασκάλιο στον Πόρο. Η ιδεά είναι είτε να κοιμηθώ σε φουσκωτή βάρκα ή σε sleeping bag στο έδαφος για ένα βράδυ. Και αύριο να πάω απέναντι στο νησάκι με μια φουσκωτή βαρκούλα - καγιάκ. Δεν ξέρω όμως αν η νομοθεσία επιτρέπει: Να κατασκηνώνω χωρίς σκηνή. Να έχω φουσκωτό καγιάκ χωρίς άδεια. Εν ολίγοις να το παίξεις άστεγος. Παγκάκι φάση κλπ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει κάποιος αυτό. Επίσης το φουσκωτό είναι το κλασικό με τα 99€ της intex?!
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Επίσης το φουσκωτό είναι το κλασικό με τα 99€ της intex?! Εχει βαλει λινκ στη λεξη καγιακ,κανει 280τοσο. Αντιφατικο αν σκεφτεις ποσο κοστιζει μια σκηνη. Εγω το δικο μου καγιακ το ειχα παρει 80 ευρω,τωρα το εχουν 120 στα τζαμπο.
GrKata Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Δεν ξέρω όμως αν η νομοθεσία επιτρέπει: Να κατασκηνώνω χωρίς σκηνή Δηλαδη ουσιαστικα να κοιμηθεις στο χωμα. Δε νομιζω οτι θα ασχοληθει κανενας να σε γραψει αμα εσενα σου τη βαρεσε να ξαπλωσεις στην παραλια ολο το βραδυ 😁
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δεν νομίζω να αντιβαίνει την νομοθεσία εκτός και αν ειναι ιδιωτικός χώρος. Ακόμη και να την αντιβαίνει όμως για 1,2 μέρες δεν παίζει να σε πάρει χαμπάρι κανένας (εκτός αν είσαι στο οικόπεδο του) και να ασχοληθεί κανένας. Βέβαια ποτέ μην πας να κοιμηθείς έστω καλοκαίρι πάνω στο χώμα πάρει ένα νάιλον τουλάχιστον να βάλεις απο κάτω αυτά τα μαθαίναμε (και με την καλή και με την ανάποδη ) στα σχινάκια στον στρατό λολ
G.bar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Πολύ δύσκολα θα σου πει κάποιος κάτι αν κοιμάσαι στο καγιάκ. Θα πεις ότι ξεμεινες εκεί και δεν έχεις που να πας. Στο έδαφος καλύτερα να το αποφύγεις το sleeping bag γιατι θα ξυπνήσεις απο το τσίμπημα καμιάς σαρανταποδαρούσας.
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 @ ts Στο αρχικό σου ποστ αναφέρεις "να κατασκηνώσω" και μετά "να κοιμηθώ" Ξεκινώντας από το "κατασκηνώνω" (aka camping) απαγορεύεται παντού στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους ειδικούς χώρους. Φυσικά εννοώ σκηνή και διάφορα τζέρτζελα (καρέκλες, τραπέζι, κλπ). Ακόμα και αυτοκινούμενο ή τροχόσπιτο να έχεις αν απλά σταματήσεις σε ένα σημείο θεωρείται στάθμευση. Αν όμως βγάλεις τραπεζοκαθίσματα αυτομάτως μετατρέπεται σε camping. Στις περισσότερες περιοχές δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί σου, ειδικά αν δεν προκαλείς (με θορύβους, σκουπίδια, κλπ). Υπάρχουν όμως και κάποιες περιοχές που το έχουν πάρει πατριωτικά. Ειδικά αν εκεί κοντά βρίσκεται κάποιο camping. Τώρα αν απλά την πέσεις για ύπνο πάνω σε ένα στρωματάκι ή sleeping bag λογικά δεν θα έχεις θέμα με το νόμο. Τουλάχιστον από την πλευρά του παρανομούντος. Από την άλλη βέβαια (του θύματος) εξαρτάται από την περιοχή, την περίοδο και του πόσο "γκολ" έχουν γίνει άλλοι που μπορεί να βρίσκονται εκεί κοντά
MariaLog Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 παρε ενα sleeping bag, ανεβα σε ενα δεντρο και κοιμησου εκει, δε θα σε δει κανενας το βραδυ μιας κια θα σε καλυπτεουν τα κλαδια του δεντρου και επισης θα εισαι μακρυα απο τα εντομα του εδαφους, θα εχεισ σκια απ[ο τα φυλλα και αμα εισαι τυχερος μπορει και καποιο τρυζονι να σε νανουρισει το βραδυ
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, MariaLog είπε παρε ενα sleeping bag, ανεβα σε ενα δεντρο και κοιμησου εκει, δε θα σε δει κανενας το βραδυ μιας κια θα σε καλυπτεουν τα κλαδια του δεντρου και επισης θα εισαι μακρυα απο τα εντομα του εδαφους, θα εχεισ σκια απ[ο τα φυλλα και αμα εισαι τυχερος μπορει και καποιο τρυζονι να σε νανουρισει το βραδυ Πως ακριβώς θα κοιμηθεί πάνω στο δέντρο!?!?!? Έτσι?
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Ακόμα τα φουσκωτά καγιάκ θέλουν νηολόγιο - λεμβολόγιο η μπορούν να πλέυσουν ως έχουν. Και γενικά οι βάρκες με κουπιά απο πόσα μέτρα και μετά πρέπει να τις δηλώσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα