Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , ευχαριστώ  για τον πολύτιμο χρόνο σας !!! Χρειάζομαι το δημιουργήσω την παρακάτω παρουσίαση :  κάθε σελίδα θα έχει ένα βίντεο σε Full Screen και Loop untill stopped . Με το επόμενο κλικ πρέπει να εμφανιστεί ένα Text Box χωρίς να διακοπεί το παίξιμο του βίντεο . Με το επόμενο κλικ περνάμε στην επόμενη σελίδα της παρουσίασης που είναι ακριβώς η ίδια , full screen video ,loop & text box !

Με τα λίγα που ξέρω (ελάχιστα!!!) δεν κατάφερα να διατηρήσω το παίξιμο του βίντεο , το διακόπτω με την εμφάνιση του κειμένου . Αν μας δείξει  κάποιος τον τρόπο θα του ήμουν ευγνώμων σε υπέρτατο βαθμό !!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, angelo.stoik είπε

Γεια σας , ευχαριστώ  για τον πολύτιμο χρόνο σας !!! Χρειάζομαι το δημιουργήσω την παρακάτω παρουσίαση :  κάθε σελίδα θα έχει ένα βίντεο σε Full Screen και Loop untill stopped . Με το επόμενο κλικ πρέπει να εμφανιστεί ένα Text Box χωρίς να διακοπεί το παίξιμο του βίντεο . Με το επόμενο κλικ περνάμε στην επόμενη σελίδα της παρουσίασης που είναι ακριβώς η ίδια , full screen video ,loop & text box !

Με τα λίγα που ξέρω (ελάχιστα!!!) δεν κατάφερα να διατηρήσω το παίξιμο του βίντεο , το διακόπτω με την εμφάνιση του κειμένου . Αν μας δείξει  κάποιος τον τρόπο θα του ήμουν ευγνώμων σε υπέρτατο βαθμό !!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!

Ανέβασε αυτό που έχεις φτιάξει, μέχρι εκεί που το έχεις φτάσει και να δούμε μικροδιορθωσεις που πιθανών χρειαστεί.

Μφχ

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι https://drive.google.com/file/d/1AQEUL33F44fKLDV6x0PvFZ1P4XE7SA6d/view?usp=sharing

Να σας ξαναγράψω ότι το όλο θέμα είναι να έχω full screen & loop . Οταν έχω βίντεο σε παράθυρο τα καταφέρνω μια χαρά . Βάζω ένα bookmark στο βίντεο και εμφανίζω την στιγμή που θέλω το κείμενο μου μ ένα trigger  και το loop παίζει χωρίς διακοπή .

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...