Προς το περιεχόμενο

Παίρνει 2ο nvme;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Τέρης Α.,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αντικαταστήσω τον WD 1ΤΒ  που έχω με έναν Samsung 980 pro 2TB αλλά έχω ήδη έναν 970 evo 1TB.

Θα υπάρχει πρόβλημα αμα τους βάλω μαζί;

Η motherboard που έχω είναι η gigabyte z390 aorus master και στο βιβλιαράκι γράφει αυτά:

1539187766_Screenshot2022-06-28at19-39-28mb_manual_z390-aorus-master_1001_190219_e_pdf.png.f781dae001acd6fc080863141a9429a4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά υποστηρίζεται κανονικά, απλά θα απενεργοποιηθεί η SATA Gen3.0 1 θύρα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Λογικά υποστηρίζεται κανονικά, απλά θα απενεργοποιηθεί η SATAGen3 1 θύρα.

Εντάξει αυτό δεν με πειράζει. Θέλω να έχω 2 nvme και 1 hdd.

Προβληματίστηκα με αυτό που λέει στο τέλος, ότι η PCIEx4 θα τρέχει σαν x2 και δεν ξέρω αν και ο nvme θα τρέχει πιο αργά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Silverage είπε

Εντάξει αυτό δεν με πειράζει. Θέλω να έχω 2 nvme και 1 hdd.

Προβληματίστηκα με αυτό που λέει στο τέλος, ότι η PCIEx4 θα τρέχει σαν x2 και δεν ξέρω αν και ο nvme θα τρέχει πιο αργά.

Μα έτσι και αλλιώς δεν θα δεις τα 7000mb/sec Θα τρέχει πιο αργά ο 980 pro γιατί η μητρική σου είναι Pcie gen 3

Επεξ/σία από XristosQts
  • Λύση
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Silverage είπε

Αυτό ισχύει για την τρίτη υποδοχή. Αν έχετε τον βασικό στη πρώτη θύρα και αυτό που θέλετε να βάλετε τώρα στη 2η θα είναι εντάξη. 

28 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Μα έτσι και αλλιώς δεν θα δεις τα 7000mb/1sec Θα τρέχει πιο αργά ο 980 pro γιατί η μητρική σου είναι Pcie gen 3

Σωστό κι αυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, XristosQts είπε

Μα έτσι και αλλιώς δεν θα δεις τα 7000mb/sec Θα τρέχει πιο αργά ο 980 pro γιατί η μητρική σου είναι Pcie gen 3

Καλά, αυτό δεν με πειράζει γιατί θα κάνω γενική αναβάθμιση του χρόνου οπότε δεν θα πάει χαμένος, θα τον βάλω στην καινούρια. Αλλά χρειάζομαι έναν τώρα.

3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό ισχύει για την τρίτη υποδοχή. Αν έχετε τον βασικό στη πρώτη θύρα και αυτό που θέλετε να βάλετε τώρα στη 2η θα είναι εντάξη. 

Σωστό κι αυτό!

Τότε κομπλε.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...