Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα subwoofer active και όταν το συνδεω με οπτικη ίνα με την τηλεόραση Panasonic δεν έχω έλεγχο volume. Παρόλο που έχω επιλέξει επιλογή spdif pcm έχω ήχο αλλά την αυξομείωση την κάνω μόνο από woofer . Όταν την σύνδεσω με rca στην έξοδο της τηλεόρασης των ακουστικών καθώς έχει επιλογή για ακουστικά η υπογουφερ έξοδο έχω κανονικά αυξομείωση στην ένταση του γουφερ μαζί με τον ήχο της τηλεόρασης. Τι γίνεται ; Υποτίθεται ότι οπτική ίνα έπρεπε να έχω έλεγχο η έτσι είναι τελικά;

Δημοσ.

τα υπόλοιπα ηχεία πως συνδέονται....

φαντάζομαι δε πήρες το sub σκέτο για να παίζεις πολυκάναλο με τα ενσωματωμένα της τηλεόρασης σε συνδυασμό με το sub

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που λες, η οπτική ίνα της τηλεόρασης πρέπει να συνδεθεί με ενισχυτή και σε αυτόν να μπουν τα ηχεία και το  Sub. 

Ποιο Sub πήρες;

Δημοσ.

SW65D bestisan η loskii , στα 36€,  κοίτα δουλεύει μια χαρά και με οπτικη αλλά και με καλώδιο , έχει επάνω low pass filter από 200hz και κάτω , όπως και η τηλεόραση όταν συνδέσεις σκέτο υπογουφερ low pass filter όπως και έλεγχο.

Δημοσ.

Απο όσο έχω χρησιμοποιήσει την έξοδο οπτικού ήχου απ την τηλεώραση η εντάση είναι πάντα σταθερή και δεν μπορείς να την αλλάξεις απο την τηλεόραση. Αρα η ένταση ελέγχεται απ τη συσκευή που συνδέεται μετά η οπτική.

Δημοσ.

Πράγματι δεν αλλάζει η ένταση, γι'αυτό το συνδεσα με καλώδιο από έξοδο ακουστικών και filter pass στα 160Hz στην τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...