Messi99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω στην alpha την απλή κάρτα (enter) και έκανα αίτηση μέσω e banking για να μου στείλουν την enter bonus. Θα μου έρθει σε 5-7 μέρες από ότι είδα. Η ερώτηση μου είναι τι γίνεται με την κάρτα που έχω; Ακυρώνεται από μόνη της; Πρέπει να τους πω να μου την ακυρώσουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω στην alpha την απλή κάρτα (enter) και έκανα αίτηση μέσω e banking για να μου στείλουν την enter bonus. Θα μου έρθει σε 5-7 μέρες από ότι είδα. Η ερώτηση μου είναι τι γίνεται με την κάρτα που έχω; Ακυρώνεται από μόνη της; Πρέπει να τους πω να μου την ακυρώσουν; θα πρέπει να τους πεις να ακυρώσουν την απλή enter αφού πας σε enter bonus
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Όχι δεν ακυρώνεται από μόνη της, μόλις σου έρθει η νέα και την ενεργοποιήσεις κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών Alpha και θα στην ακυρώσουν άμεσα. 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε θα πρέπει να τους πεις να ακυρώσουν την απλή enter αφού πας σε enter bonus Δεν ισχύει αυτό, μια χαρά μπορεί να έχει και τις δύο, εγώ για ένα χρόνο περίπου τις είχα ταυτόχρονα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι δεν ακυρώνεται από μόνη της, μόλις σου έρθει η νέα και την ενεργοποιήσεις κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών Alpha και θα στην ακυρώσουν άμεσα. Δεν ισχύει αυτό, μια χαρά μπορεί να έχει και τις δύο, εγώ για ένα χρόνο περίπου τις είχα ταυτόχρονα. Ναι ισχύει αυτό που λες απλά δεν έχει νοήμα να έχεις κάρτες Alpha Bank Enter VISA/MASTERCARD αν έχεις Alpha Bank Enter Bonus VISA/MASTERCARD βέβαια εγώ έχω αυτές + την Bleep
Messi99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι δεν ακυρώνεται από μόνη της, μόλις σου έρθει η νέα και την ενεργοποιήσεις κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών Alpha και θα στην ακυρώσουν άμεσα. Δεν ισχύει αυτό, μια χαρά μπορεί να έχει και τις δύο, εγώ για ένα χρόνο περίπου τις είχα ταυτόχρονα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να τις έχεις και τις δύο.. Δεν βγάζει νόημα
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 58 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ναι ισχύει αυτό που λες απλά δεν έχει νοήμα να έχεις κάρτες Alpha Bank Enter VISA/MASTERCARD αν έχεις Alpha Bank Enter Bonus VISA/MASTERCARD βέβαια εγώ έχω αυτές + την Bleep Άλλο το "πρέπει να την ακυρώσουν αφού πας σε bonus" που είχες γράψει πριν, και άλλο το "δεν έχει νόημα να έχεις και τις δύο" που έγραψες τώρα, που παρεπιπτόντως για μένα δεν ισχύει μια και για μένα είχε νόημα. 1 ώρα πριν, Messi99 είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να τις έχεις και τις δύο.. Δεν βγάζει νόημα Για μένα υπήρχε, ο ένας λόγος είναι ότι η μία ήταν mastercard και η άλλη visa (σε κάποιες πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις στο εξωτερικό ή στο web μπορεί να περάσει μόνο η μία), και ο άλλος ήταν για να χρησιμοποιώ στα ATM διαφορετική για κάθε λογαριασμό. Άλλωστε δεν χρεώθηκα κάτι, Απρίλιο 2020 παρέλαβα την bonus και η απλή έληγε Μάιο 2021. Τώρα αν για σένα δεν έχει νόημα τότε μην κρατήσεις και τις δύο, άσχετα πότε λήγει η απλή. Απλά κράτησε την απάντηση που σου έδωσα και πριν, ότι η παλιά δεν ακυρώνεται από μόνη της, και ότι η ακύρωση μπορεί να γίνει και με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 326 0000.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αχ βιάζεσαι... Εγώ που έχω στην Alpha Bank έναν και μοναδικό λογαριασμό (μισθοδοσίας) στην αρχή μου είχαν βγάλει την κλασική American Express την οποία ευτυχώς την σταμάτησαν μετά έγινε Alpha Bank Enter τις οποίες μου έστειλαν δωρεάν μια Visa και μια MasterCard (ανέπαφων συναλλαγών) όταν όμως βγήκε το Bonus τότε μου έστειλαν τις νέες Alpha Bank Enter Bonus Visa και MasterCard τις άλλες εννοείται τις διατηρώ και παράλληλα έβγαλα και μια προπληρωμένη (Prepaid) Bleep που είναι MasterCard υπόψιν όλες είναι χρεωστικές και συνδεμένες στον λογαριασμό δεν είναι πιστωτικές (δεν έχω καμία πιστωτική κάρτα) ίσως βγάλω όταν γίνω δημόσιος υπάλληλος... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από ikorolis
Messi99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Αχ βιάζεσαι... Εγώ που έχω στην Alpha Bank έναν και μοναδικό λογαριασμό (μισθοδοσίας) στην αρχή μου είχαν βγάλει την κλασική American Express την οποία ευτυχώς την σταμάτησαν μετά έγινε Alpha Bank Enter τις οποίες μου έστειλαν δωρεάν μια Visa και μια MasterCard (ανέπαφων συναλλαγών) όταν όμως βγήκε το Bonus τότε μου έστειλαν τις νέες Alpha Bank Enter Bonus Visa και MasterCard τις άλλες εννοείται τις διατηρώ και παράλληλα έβγαλα και μια προπληρωμένη (Prepaid) Bleep που είναι MasterCard υπόψιν όλες είναι χρεωστικές και συνδεμένες στον λογαριασμό δεν είναι πιστωτικές (δεν έχω καμία πιστωτική κάρτα) ίσως βγάλω όταν γίνω δημόσιος υπάλληλος... Πολλές κάρτες για έναν λογαριασμό. Πρώτη φορά ακούω να σου στέλνουν και visa και Mastercard.. Εγώ ήξερα ότι διάλεγες και σε κάποιες τράπεζες δεν διάλεγες καν. Και με τις bonus τι γίνεται; πληρώνεις διπλή συνδρομή που τις έχεις και τις 2;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 το κόστος συνδρομής είναι 12 ευρώ (Enter Bonus) με βολεύει το σύστημα αυτό με τις δύο κάρτες Enter Bonus καθώς έχω μαζί μου την μία και την προπληρωμένη η άλλη είναι στο σπίτι αν χρειαστεί η μητέρα μου να ψωνίσει κάτι ή κοπέλα μου εγώ έχω και την εφαρμογή στο κινητό myalphawallet άρα μπορώ να κάνω συναλλαγή και με τις δύο κάρτες μέσω του κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα