petranc2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπερα σε ολους λεω να παω σε υδροψυξη..... Εχετε να μου προτεινετε καποια?????? Το setup μου το βλεπετε .....(υπογραφη)
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Βάσει κουτιού πας για μέχρι 240mm. Arctic Liquid Freezer II 240 με σχετικά καλή τιμή αλλά και πολύ καλές κριτικές. Ασχολείσαι με oc; Γιατί αποκλείεις τον αέρα; Budget;
petranc2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Το cpu ειναι μονιμα στα 4.2 με gameboost on αυτη τη στιγμη εχω την arctik e sports duo white και βαραω 80αρια(χωρις a/c) Τωρα για τιμη μεχρι τα 100-120€ αναλογα
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χώρεσε η freezer duo; Βάσει spec δεν μπαίνει, βέβαια φαντάζομαι αφήνουν και περιθώριο λάθους... 80αρια είναι κάπως... ασχολείσαι με gaming φαντάζομαι... Δεν έχω να σου προτείνω κατάλληλη ψύκτρα για oc, η δική μου αντιπρόταση, πούλα τον 3600 και με τα λεφτά της υδρόψυξης ανέβα σε 5600x, η freezer θα τον κρατάει παγωμένο και δε θα χρειάζεσαι πλέον το oc Το κουτί έτσι κι αλλιώς σε περιορίζει αρκετά στις επιλογές Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από nickol-us 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα