Προς το περιεχόμενο

Η Valve αυξάνει την παραγωγή του Steam Deck για να υπερδιπλασιάσει τις αποστολές

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει μοντελα με 800 δολαρς. αχαχαχα

με 400,500 δινουν 5 εως 7 ιντσες με ισχυ 1050

διπλο αχαχουχα

κ δεν παιρνουν κ φτηνους σκληρους δισκους 

τριπλο , κ τα χαπια μου

Επεξ/σία από Stefanos683
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε

εχει μοντελα με 800 δολαρς. αχαχαχα

με 400,500 δινουν 5 εως 7 ιντσες με ισχυ 1050

διπλο αχαχουχα

κ δεν παιρνουν κ φτηνους σκληρους δισκους 

τριπλο , κ τα χαπια μου

Για πρότεινε κάτι πιο φθηνό σε handheld, με τα ίδια παιχνίδια και καλύτερες επιδόσεις....

9 hours ago, tech_base said:

Steam Deck δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο 1.6 Tflops αγγιζει επιδοσεις PS4 Slim, oπου μπορει να παιξει παλιους τιτλους 1080p 60 FPS και νεους τιτλους 720p 30/60FPS

Σε λιγο καιρο το xbox cloud gaming θα τα επισκιασει ολα τα portable gaming devices και τις παλιες πλατφορμες (geforce now/shadow κλπ) αρκει να εχεις καλη συνδεση ιντερνετ ενα καλο gamepad τυπου razer για το κινητο.

Τι σχέση έχει μια συνδρομητική υπηρεσία με μια συσκευή?

8 hours ago, tech_base said:

επειδη εχω κι εγω switch (day 1 κυκλοφορια) δεν υπαρχει μεγαλυτερη απατη, (εαν εξαιρεσεις τα nintendo exlusive games zelda/mario klp) ειναι απλα μια συσκευη tablet με παλιο επεξεργαστη Tegra X1 εξυπνο docking station αφου τα γραφικα του ειναι αστεια (ακομα και τα γραφικα του FIFA ειναι για παιδακια) kai to nba 2k παιζει ακομα στα 30 fps

Και πως είναι απάτη?

Σου είπαν ότι θα παίζει 4Κ 60fps με ray tracing? Είχαν κρύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά? 

• Like 1

10 ώρες πριν, NickTG είπε

Τι σχέση έχει μια συνδρομητική υπηρεσία με μια συσκευή?

Και πως είναι απάτη?

Σου είπαν ότι θα παίζει 4Κ 60fps με ray tracing? Είχαν κρύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά? 

μα για αυτον τον λογο ειναι μια κονσολα για παιδακια (handheld mode 720p/30fps)  και στο κουτι επανω θα πρεπει να γραφει απαγορευεται για ανω των 18

:)

• Sad 1

25 λεπτά πριν, tech_base είπε

μα για αυτον τον λογο ειναι μια κονσολα για παιδακια (handheld mode 720p/30fps)  και στο κουτι επανω θα πρεπει να γραφει απαγορευεται για ανω των 18

Αν το βάλεις πάντως σε dock και το γυρίσεις σε desktop mode δεν είναι καθόλου κονσόλα για παιδάκια, αν και θα ήταν ωραία παιδάκια να πιάναν λίγο Linux :)
Για τα λεφτά της πάντως μια χαρά είναι η συσκευούλα

Στις 27/6/2022 στις 10:46 ΜΜ, polemikos είπε

. Όταν τελικά φτάσει το Steam Deck στα χέρια σας, είναι πιθανώς καλύτερο να αποφύγετε την αλλαγή της ενσωματωμένης αποθηκευτικής μονάδας. Ο hardware designer της Valve, Lawrence Yang, προειδοποίησε ότι οι απαιτήσεις ισχύος των solid state drives που κυκλοφορούν θα μπορούσαν να προκαλέσουν την υπερθέρμανση του Steam Deck και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του.

θα σταθω στο σημειο που τοσο ανετα αναφερεται χωρις περαιτερω ψαξιμο. καταρχας ο yang ανεφερε οτι η αλλαγη αποθεκευτικης μοναδας σε 2242 m2 αντι της μονάδας ssd 2230 μπορει να προκαλεσει υπερθερμανση, εαν αλλαξεται τον ssd με αλλον 2230 form factor δεν εχετε να φοβηθειτε τπτ . προσωπικος εχω κανει την μεταβαση απο 256 σε 512gb με ενα 55ευρω και οχι με 130 ευρω που ζηταγε η εταιρεια στο επομενο μοντελο

2 hours ago, tech_base said:

Άρα λοιπόν καμία απάτη. 

Τα άλλα είναι η άποψή σου όπου να πούμε και την αλήθεια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Εγώ που το έχω στα χέρια μου το 512 GB από τότε που ξεκίνησε το S2, μπορώ να πω ότι το έχω καταχαρεί. Ναι, μπορεί να μην έχει μεγάλη αυτονομία, αλλά ανάλογα με το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις, συχνά φτάνεις πάνω από 5. Το κύριο + για εμένα είναι το repairability + ότι δεν είναι locked down, οπότε μπορείς να παίξεις πραγματικά τα πάντα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Persona 5 και Fire Emblem 3 Houses σχεδόν τέλεια, πρόσβαση σε όλα μου τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να τα ξανά αγοράσω. Cloud saves χωρίς συνδρομή. Και τέλος έχει φοβερή εργονομία. Ναι έχει και πολλά -, αλλά θα το ξανά αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Άρα λοιπόν καμία απάτη. 

Τα άλλα είναι η άποψή σου όπου να πούμε και την αλήθεια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. 

εαν δεν ειχε σημασια η αποψη μου δεν θα εμπαινες στον καπο να ανοιξεις αλληλογραφια, οπως σου ειπα εχω και εγω switch αλλα σοβαρη τεχνολογια για φθηνο και σοβαρο portable gaming δεν υπαρχει (ακομα και τα gaming laptop ζητανε 3-4.000 για να αποκτησεις με RTX 3080ti που αποδοση της ειναι ισαξια με RTX 3060 desktop για να πιασεις 1080p/120HZ σε σοβαρους συγχρονους τιτλους)

37 minutes ago, tech_base said:

εαν δεν ειχε σημασια η αποψη μου δεν θα εμπαινες στον καπο να ανοιξεις αλληλογραφια, οπως σου ειπα εχω και εγω switch αλλα σοβαρη τεχνολογια για φθηνο και σοβαρο portable gaming δεν υπαρχει (ακομα και τα gaming laptop ζητανε 3-4.000 για να αποκτησεις με RTX 3080ti που αποδοση της ειναι ισαξια με RTX 3060 desktop για να πιασεις 1080p/120HZ σε σοβαρους συγχρονους τιτλους)

Τα σχόλια έγιναν για να μάθουμε ποια είναι η απάτη για την οποία μίλησες. 

Είδαμε ότι υπάρχει μόνο στο μυαλό σου, έγραψες και κάτι αστειότητες μετά και αυτό ήταν όλο. 

Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι σοβαρή κουβέντα με κάποιον που θέλει σημείωση σε κονσόλα ότι είναι για κάτω των 18 επειδή παίζει σε 720p δεν γίνεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τα σχόλια έγιναν για να μάθουμε ποια είναι η απάτη για την οποία μίλησες. 

Είδαμε ότι υπάρχει μόνο στο μυαλό σου, έγραψες και κάτι αστειότητες μετά και αυτό ήταν όλο. 

Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι σοβαρή κουβέντα με κάποιον που θέλει σημείωση σε κονσόλα ότι είναι για κάτω των 18 επειδή παίζει σε 720p δεν γίνεται. 

ok παντως απο την πλευρα μου γραφω την αποψη μου με αμυντικο υφος αποκωδικοποιωντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα του switch χωρις να σε προσβαλω/μειωνω σε ολη την κουβεντα . Οταν πρωτοειδα το trailer coming soon για το switch dock station  με το Zelda παρασυρθηκα και το πηρα day 1 (επειδη ειχα σταματησει μια δεκαετια να ασχολουμai με gaming και δεν γνωριζα τι τεχνολογιες υπηρχαν τοτε) μεσα 3 μερες καταλαβα τι πατατα ηταν και το εδωσα να παιζει το παιδι μου που ηταν 10 χρονων και μεχρι σημερα εχει ξετρελαθει. 

Επεξ/σία από tech_base

53 λεπτά πριν, tech_base είπε

ok παντως απο την πλευρα μου γραφω την αποψη μου με αμυντικο υφος αποκωδικοποιωντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα του switch χωρις να σε προσβαλω/μειωνω σε ολη την κουβεντα . Οταν πρωτοειδα το trailer coming soon για το switch dock station  με το Zelda παρασυρθηκα και το πηρα day 1 (επειδη ειχα σταματησει μια δεκαετια να ασχολουμai με gaming και δεν γνωριζα τι τεχνολογιες υπηρχαν τοτε) μεσα 3 μερες καταλαβα τι πατατα ηταν και το εδωσα να παιζει το παιδι μου που ηταν 10 χρονων και μεχρι σημερα εχει ξετρελαθει. 

Άρα η συσκευή δεν είναι απάτη. Είναι για GAMING και όχι για να μετράς εσύ τεχνολογίες αυθαίρετα με το μυαλό σου. 

1 hour ago, tech_base said:

Μα ούτε εγώ προσβάλω εσένα. Δεν σε ξέρω άλλωστε. 

Τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα σχολίασα. 

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Άρα η συσκευή δεν είναι απάτη. Είναι για GAMING και όχι για να μετράς εσύ τεχνολογίες αυθαίρετα με το μυαλό σου. 

Συμφωνω εiναι για gaming αλλα για παιδακια, Δυστυχως το σοβαρο gaming για ενηλικους σημερα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (για αυτους που ξερουν απο τεχνολογια)

1 ώρα πριν, tech_base είπε

Συμφωνω εiναι για gaming αλλα για παιδακια, Δυστυχως το σοβαρο gaming για ενηλικους σημερα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (για αυτους που ξερουν απο τεχνολογια)

Άρα εμείς που διαθέτουμε και PC και χυστα μέσα αλλά κάνουμε gaming κυρίως στο switch προφανώς και δεν είμαστε ενήλικοι και ούτε από τεχνολογία ξέρουμε. 

Σοβαρή ερώτηση.

- Το σοβαρό gaming το μετράμε αποκλειστικά με νούμερα.

Α. Σωστό 

Β. Λάθος 

Κάνε την επιλογή σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...