polemikos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Αν επιθυμείτε να αγοράσετε το Steam Deck, την φορητή «παιχνιδοκονσόλα» της Valve (στην ουσία είναι ένας φορητός υπολογιστής για gaming), υπάρχουν καλά νέα καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, η παραγωγή της κονσόλας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και επομένως θα γίνει ευκολότερη η απόκτηση της. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αποστολές της κονσόλας σε εβδομαδιαία βάση αναμένεται να διπλασιαστούν σε σύγκριση με τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία σχεδίαζε να ξεκινήσει τις αποστολές τον Δεκέμβριο της περσινής χρονιάς, ωστόσο προβλήματα με την εφοδιαστική αλυσίδα ανάγκασαν την εταιρεία να αναβάλει το λανσάρισμα της για τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς. Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να βρει τα εξαρτήματα που δημιούργησαν το πρόβλημα για να αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής ώστε να φτάσουν στα χέρια των πελατών της ταχύτερα. Αν προχωρήσετε στην κράτηση ενός Steam Deck τώρα, το πιθανότερο είναι να μην φτάσει στα χέρια σας πάντως μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο φέτος. Παρόλα αυτά, από την ώρα που η Valve ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τον όγκο των αποστολών, ο χρόνος αναμονής μέχρι να φτάσει στα χέρια σας θα μειωθεί σημαντικά. Ας ελπίσουμε ότι οι προσπάθειες της θα κάνουν την αναμονή, ζήτημα ημερών, από την ώρα της παραγγελίας. Η Valve λέει ότι όσοι είχαν αναμενόμενο χρονικό παράθυρο αποστολής για το τρίτο τρίμηνο θα αρχίσουν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κράτηση στις 30 Ιουνίου. Όταν τελικά φτάσει το Steam Deck στα χέρια σας, είναι πιθανώς καλύτερο να αποφύγετε την αλλαγή της ενσωματωμένης αποθηκευτικής μονάδας. Ο hardware designer της Valve, Lawrence Yang, προειδοποίησε ότι οι απαιτήσεις ισχύος των solid state drives που κυκλοφορούν θα μπορούσαν να προκαλέσουν την υπερθέρμανση του Steam Deck και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 απιστευτο μηχανημα , αλλα στα 420 ε το μικρο , δεν θα μπορεσω . . . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Τρέξτε στις αγγελίες του ινσομνια να το πουλήσετε διπλοτιμης οσο πρόλαβαινετε !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Περιμένω απο πέρσι φθινόπωρο για τη μεσαία έκδοση με τα 500€. Πλέον βέβαια έχουμε πληθωρισμό , βενζίνη σουπερμάρκετ και ΔΕΗ στο Θεό αλλά και νέα τσιπ οπότε μάλλον δε θα το πάρω όταν έρθει η ώρα ( Οκτώβριο και αν ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 μήπως να περιμένουμε για το επόμενο iteration; ... με προβληματίζει το bulky μέγεθος η μπαταρία και οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. It's not there yet για εμένα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Για μένα η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για φορητό pc. Δεν είναι για όλους και για όλες τις χρήσεις βέβαια και θέλει να είσαι και λίγο πειραχτήρι και να θες να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις ακόμα και απλά πράγματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, shadowlike είπε μήπως να περιμένουμε για το επόμενο iteration; ... με προβληματίζει το bulky μέγεθος η μπαταρία και οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. It's not there yet για εμένα. Φαίνεται κουρσούμι, αλλά είναι 100% μια χαρά. Μπαταρία μεγαλύτερη και ελαφρότερη και να μην είναι bulky, μόνο ασύρματη. Πώς θα γίνει δηλαδή; ΑΑΑ games σε laptop έχεις παίξει για 10ωρα ας πούμε; Ανεβάζει temps γιατί έχει specs. Ανοίγεις και το thermal throttling αν σε χαλάει τόσο, αλλά φωτιά δεν πρόκειται να πάρει, πάντως. Όσοι έχετε τα λεφτά, μην κολλάτε, πάρτε το. Κανένας δεν το έχει μετανιώσει ούτε πρόκειται. Απλά ζευγαρώνει και χειροδικεί. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech_base Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Steam Deck δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο 1.6 Tflops αγγιζει επιδοσεις PS4 Slim, oπου μπορει να παιξει παλιους τιτλους 1080p 60 FPS και νεους τιτλους 720p 30/60FPS Σε λιγο καιρο το xbox cloud gaming θα τα επισκιασει ολα τα portable gaming devices και τις παλιες πλατφορμες (geforce now/shadow κλπ) αρκει να εχεις καλη συνδεση ιντερνετ ενα καλο gamepad τυπου razer για το κινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, tech_base είπε Steam Deck δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο 1.6 Tflops αγγιζει επιδοσεις PS4 Slim, oπου μπορει να παιξει παλιους τιτλους 1080p 60 FPS και νεους τιτλους 720p 30/60FPS Σε λιγο καιρο το xbox cloud gaming θα τα επισκιασει ολα τα portable gaming devices και τις παλιες πλατφορμες (geforce now/shadow κλπ) αρκει να εχεις καλη συνδεση ιντερνετ ενα καλο gamepad τυπου razer για το κινητο. Ps4 slim είναι μια κουμουτζα με 50 καλώδια και θέλεις και τηλεόραση για να παίξεις. Επίσης μιας που έχουμε 5g σε όλη την Ελλάδα, και απεριόριστα δεδομένα όλοι μας, θα παίζουμε πλέον όλοι μόνο στο cloud. Ειδικά on the go και μέσα στο μετρό η σε αεροπλάνο -πλοιο, μια χαρά..! Δεν μου έχει έρθει ακόμα το stream deck (έχω παραγγείλει την μεγάλη version και την περιμένω μέσα στο χρόνο) αλλά το switch που είναι αντίστοιχο form factor το έχω κατ ευχαριστηθεί. Το πετάω μέσα στη τσάντα και πάει παντού. Ούτε dedicated φορτιστή δεν χρειάζεται. Με τον φορτιστή από το Samsung το φορτίζω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech_base Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) επειδη εχω κι εγω switch (day 1 κυκλοφορια) δεν υπαρχει μεγαλυτερη απατη, (εαν εξαιρεσεις τα nintendo exlusive games zelda/mario klp) ειναι απλα μια συσκευη tablet με παλιο επεξεργαστη Tegra X1 εξυπνο docking station αφου τα γραφικα του ειναι αστεια (ακομα και τα γραφικα του FIFA ειναι για παιδακια) kai to nba 2k παιζει ακομα στα 30 fps Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από tech_base 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, filip123go είπε το switch που είναι αντίστοιχο form factor το έχω κατ ευχαριστηθεί. Το πετάω μέσα στη τσάντα και πάει παντού. Ούτε dedicated φορτιστή δεν χρειάζεται. Με τον φορτιστή από το Samsung το φορτίζω. To Steam deck θα το πετάς μέσα στη βαλίτσα και θα είσαι σούπερ. Και με ένα EcoFlow power station διασφαλίζεις απλή και εύκολη αυτονομία παντού για αρκετές ωρίτσες. 😛😛😛 Πέρα από τη πλάκα, είμαι από τους πρώτους που παρήγγειλαν την σούπερ λούξ έκδοση, και το μήνυμα μου είχε έρθει πρίν από 2 μήνες αν δεν με απατά η μνήμη μου. Το άφησα όμως διότι περνάω πολύ πιεσμένη φάση στη ζωή μου και όλες οι παιχνιδομηχανές κάθονται και με κοιτάνε από μακριά 😪 Πιστεύω ότι το μηχανάκι θέλει λίγο σουλούπωμα ακόμα (αυτονομία, μέγεθος) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech_base Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 εαν εκανες λιγο υπομονη θα λανσαρει καποια στιγμη η DEll κατι super https://arstechnica.com/gaming/2020/01/dells-new-concept-ufo-puts-pc-gaming-on-a-nintendo-switch-like-device/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, tech_base είπε εαν εκανες λιγο υπομονη θα λανσαρει καποια στιγμη η DEll κατι super https://arstechnica.com/gaming/2020/01/dells-new-concept-ufo-puts-pc-gaming-on-a-nintendo-switch-like-device/ Καλά, αυτό το είδαμε σε μια έκθεση πριν απο 2 χρόνια... Δεν έχω ακούσει κάτι από τότε. Επίσης, κρίνοντας απο τις τιμές που έχει η dell, θα είναι λίγο ακριβο... Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να βγεί. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech_base Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω παντως καποια στιγμη στο παρελθον ειχα βολευτει και ειχα στησει το παρακατω portable configuration Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από tech_base 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Tsiviotis είπε Απλά ζευγαρώνει και χειροδικεί. 😆😆😆 Του άλλαξες τα λυχνάρια φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα