Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να καταργήθηκε ο βρόγχος μου φαίνεται λίγο απίθανο, πιο πιθανο για portability issue ακουγεται.
Η δικιά σου αίτηση είναι η πρώτη για ftth στο κτήριο; Αν όχι, ίσως να συμφέρει να πας για νέο αίτημα, εφόσον δεν σε πολυνοιαζει ο αριθμος και να κανεις διακοπή στον παλιό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hln3 είπε

Να καταργήθηκε ο βρόγχος μου φαίνεται λίγο απίθανο, πιο πιθανο για portability issue ακουγεται.
Η δικιά σου αίτηση είναι η πρώτη για ftth στο κτήριο; Αν όχι, ίσως να συμφέρει να πας για νέο αίτημα, εφόσον δεν σε πολυνοιαζει ο αριθμος και να κανεις διακοπή στον παλιό.

όχι έχουνε θέμα με το σύστημα και όταν κάνει κάποιος αίτηση για FTTH προχωράει πρώτα την διακοπή βρόχου.
δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να βοηθήσω τον φίλο 

• Like 1
Δημοσ.

o TS μπορεί εγγράφως να κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ , ειδικά αφού πέρασε το 10ημερο που έμεινε χωρίς υπηρεσία κ να δεις μετά πως θα πάνε γ@....τρέχοντας οι πάροχοι να το διορθώσουν

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, hln3 είπε

όχι, ο 2ος είμαι, ο από πάνω έχει ήδη βάλει FTTH από πέρυσι. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kthulhou είπε

o TS μπορεί εγγράφως να κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ , ειδικά αφού πέρασε το 10ημερο που έμεινε χωρίς υπηρεσία κ να δεις μετά πως θα πάνε γ@....τρέχοντας οι πάροχοι να το διορθώσουν

Έχεις δίκιο, μόλις έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, κακώς δεν είχα κάνει τόσο καιρό. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kthulhou είπε

Ποιος ο λόγος αφού έχει λήξει το συμβόλαιο του; Ας πάει αλλού. Α ξέχασα θέλει να παραμείνει. Αν τώρα απαντήσουν μη επιλύσιμο, αποδέσμευση, γεια σας, τι ακριβώς θα έχει κερδίσει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hln3 είπε

Ποιος ο λόγος αφού έχει λήξει το συμβόλαιο του; Ας πάει αλλού. Α ξέχασα θέλει να παραμείνει. Αν τώρα απαντήσουν μη επιλύσιμο, αποδέσμευση, γεια σας, τι ακριβώς θα έχει κερδίσει;

έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο για FTTH, αν πάω ΟΤΕ, θα μου βάλουν πρώτα ADSL και σε 2-3 μήνες οπτική. Αν δω όμως οτι η Vodafone δεν με συνδέει, αναγκαστικά θα παω ΟΤΕ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...