jimakos19881 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα σας έχω χτίσει ένα pc εδώ κ τρία χρόνια με έναν ryzen 3600 μία rx 590 και ένα τροφοδοτικό trermaltake smart rgb 700w προβλήματα με ασυμβατότητα στην μνήμη ή την μητρική δεν υπάρχουν για αυτό δεν τις αναφέρω. Το pc μόνο στο pubg παρουσίαζει το παρακάτω πρόβλημα ακούγεται πριν κλείσει ενας δυνατός θόρυβος από ανεμιστήρα (τροφοδοτικό ή καρτα γραφικων) στην συνέχεια μου βγάζει μαύρη οθόνη χωρίς να κλείσει ο υπολογιστής και μετά τον κλείνω αναγκαστικά μόνος μου. Αξίζει να σημειωθεί πως από ότι παιχνίδι παίζω συμβαίνει μόνο στο pubg και συνήθως όταν φορτώνει το παιχνίδι σπάνια κατά την διάρκεια του σε ένα ποσοστό του 50%. Έχει κάποιος κάποια ιδέα μιας και δεν υπάρχει άλλος υπολογιστής για να δοκιμάσω το τροφοδοτικό ή την κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από jimakos19881
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, jimakos19881 είπε Αξίζει να σημειωθεί πως από ότι παιχνίδι παίζω συμβαίνει μόνο στο pubg Λογικό καθώς: Έχετε κάνει κάποιο o.c. στο σύστημα; Δοκιμάσατε τις μνήμες σε στοκ 2.133MHz συχνότητα; Το κόβω βέβαια για GPU που χαιρετά. Αν έχετε εγκατεστημένο το MSI Afterburner, ρίχτε λίγο τα ρολόγια να δείτε αν θα ξανακρασάρει.
jimakos19881 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το δοκιμάσω αν και η GPU είναι σχετικά καινούργια δυόμιση χρόνια την έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα