csontheline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γαργαλιέται? Damn it, και λέω δεν θα το παρατηρήσουν! 1
NickTG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 On 29/06/2022 at 19:48, Christos_Tz said: .εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα...ειναι ολοι τουs μπιζνεs σουπερβαιζορ αντμινιστρειτορs με μεταπτυχειακο και διπλωμα ευρεσιτεχνειαs του Γιουνιβερσιτη οφ Ματσαπουτσετηs....σε γραφειο με δερματινη καρεκλα και 24000 μπιτι γιου αρ κουδισιον πανω απο το κεφαλι τουs....(..για γελια και για κλαμματα μαζι με το ψοροφαντασμενο παραμυθακι που πουλανε εδω μεσα......)...για καμια αληθινη δουλεια που ιδρωνειs δεν μιλαει κανειs τουs..)..χαχα Δηλαδή οι αληθινές δουλειές είναι μόνο αυτές που ιδρώνεις? Στην τωρινή που είμαι άλλες μέρες σε εργοτάξιο και άλλες στο γραφείο είναι αληθινή μόνο όταν είμαι στο εργοτάξιο?
agnostos13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε Δηλαδή οι αληθινές δουλειές είναι μόνο αυτές που ιδρώνεις? Στην τωρινή που είμαι άλλες μέρες σε εργοτάξιο και άλλες στο γραφείο είναι αληθινή μόνο όταν είμαι στο εργοτάξιο? Spoiler
maniacos93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Spiroth είπε Το όλο point είναι το ότι είναι ακραία. Τώρα άλλαξε την rock και την pop με Tennis και Μαγειρική, ή με Σχέδιο και Resident Evil Gaming. Κάνε τα νούμερα 32 Ευρώ, και την Φούστα μετέτρεψε την στο να αναγκαστείς να κάνεις ένα ταξίδι που δεν θες. Αναλογία λέγεται.... Δεν θα συνεχίσω άλλο, δεν το έχεις. Τι να έχω ακριβώς; Εσύ γράφεις αρλούμπες συγκρίνοντας τένις με μαγειρική(;) και σχέδιο με resident evil(;), όχι εγώ. Τέλος πάντων, όπως νομίζεις. Αφού ''δεν το έχω'', καλή συνέχεια.
panagiotis54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 σαν....σαν λεω εγω τωρα σαν να εχετε ξεφυγει 10χιλ απο το θεμα?
Spiroth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, maniacos93 είπε Τι να έχω ακριβώς; Εσύ γράφεις αρλούμπες συγκρίνοντας τένις με μαγειρική(;) και σχέδιο με resident evil(;), όχι εγώ. Τέλος πάντων, όπως νομίζεις. Αφού ''δεν το έχω'', καλή συνέχεια. Αρλούμπες μόνον εσύ γράφεις. Που την είδες την σύγκριση. Αναλογία λέγεται και αυτά που αναφέρω είναι χόμπι στο πλαίσιο που αναφέρω. ΌΛΑ. Και το Τέννις, και η Μαγειρική και το Σχέδιο και το Resident Evil, και όπως σου είπα (και να το ξαναπώ μπας και το επεξεργαστείς), άλλαξε όλους τους Παράγοντες του νοήματος σε ότι θες εσύ σε επίπεδο χόμπι. Έλεος. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από Spiroth
ModernAthenian Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2022 στις 5:08 ΜΜ, Dantε είπε Ομολογω πως πολυ το ευχαριστιεμαι ολο αυτο που εχει ξεκινησει. Καιρος ηταν ο ελληνας εργοδοτης να κοψει τις μαγκιες στις πλατες του κοσμου που ειχε αναγκη. Great Resignation λέγεται και δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο αλλά παγκόσμιο με έμφαση στον Δυτικό κόσμο. Η πανδημία και η τηλεργασία έδωσε σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού τη δυνατότητα να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες και τον τρόπο που θέλει να εργάζεται. Στις 29/6/2022 στις 7:48 ΜΜ, Christos_Tz είπε .εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα...ειναι ολοι τουs μπιζνεs σουπερβαιζορ αντμινιστρειτορs με μεταπτυχειακο και διπλωμα ευρεσιτεχνειαs του Γιουνιβερσιτη οφ Ματσαπουτσετηs....σε γραφειο με δερματινη καρεκλα και 24000 μπιτι γιου αρ κουδισιον πανω απο το κεφαλι τουs....(..για γελια και για κλαμματα μαζι με το ψοροφαντασμενο παραμυθακι που πουλανε εδω μεσα......)...για καμια αληθινη δουλεια που ιδρωνειs δεν μιλαει κανειs τουs..)..χαχα Θα ίδρωνες ή όχι αν για πάνω από μια δεκαετία: - έπρεπε να καθοδηγήσεις βήμα βήμα άτομα που έχουν υποστεί σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ώστε να επανέλθουν σε ικανοποιητική λειτουργικότητα; -υποστήριζες άτομα στη χρήση ουσιών με πολλαπλά προβλήματα υγείας (HIV, ηπατιτιδα κτλ) και κατεστραμμένο υποστηρικτικό δίκτυο ώστε βγουν ξανά στη κοινωνία; -έπρεπε να στηρίξεις νέα άτομα που έχουν να βγουν χρόνια από το σπίτι λόγω σοβαρής ψυχοπαθολογίας; - υποστήριζες άτομα που δεν γνωρίζουν καν την γλώσσα και έχουν υποστεί τη φρίκη του πολέμου χωρίς να έχουν κανένα στη χώρα, ζώντας ταυτόχρονα σε συνθήκες επισφαλούς στέγασης και εργασίας; -στήριζες πρόσφατα αποφυλακισμένους που έχουν αποκοπεί από την αγορά εργασίας και την κοινωνία εν γένει ενώ βρίσκουν συστηματικά κλειστές τις πόρτες ανεξάρτητα του αδικήματος που έχουν διαπράξει; -έπρεπε να υποστηρίξεις άστεγους με την ελπίδα να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη ώστε να επιστρέψουν κάποτε ενεργά στην κοινωνία; Σου αναφέρω ένα τυπικό 8ώρο μου είτε από το γραφείο είτε remotely. Ναι δουλεύω με ανθρώπους. Θύματα όλων των ειδών βίας από όλα τα δημογραφικά, άστεγους, πρόσφυγες, χρήστες ουσιών, αποφυλακισμένους, μέλη μειονοτήτων...προσωπικά ιδρώνω.. και μάλιστα πολύ. Αλλά η ικανοποίηση της προσπάθειας για προσφορά βοήθειας με έχει σημαδέψει σε όλο τον εργασιακό μου βίο. Με την ματαίωση να είναι η νόρμα. Παρόλα αυτά τελειώνοντας το 8ώρο κάθε μέρα, έχω πάρει μέσα μου ένα κομμάτι από τον πόνο αυτών των ανθρώπων και έχω προσπαθήσει με όσα εργαλεία μου έχει δώσει η εκπαίδευση και εργασιακή μου πείρα να το μετουσιώσω σε κάτι άλλο. Είναι στιγμές στιγμές πολύ σκληρό το επάγγελμα που κάνω και οι ανθρώπινες ιστορίες στις οποίες γίνομαι αποδέκτης μερικές φορές σε λυγίζουν αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην τελειώνω την ημέρα μου ευτύχης για ότι λίγο έχω προσπαθήσει ώστε να βοηθήσω. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από ModernAthenian 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα