nicostratos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, θα ήθελε την άποψη σας για σίδερο εως 80-100€ για οικογένεια 3μελη.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Εαν θες να κανεις αξιοπρεπως τη δουλεια σου για χρονια χωρις προβληματα μια ειναι η μαρκα, Stirella https://www.skroutz.gr/s/4041292/Delonghi-Stirella-VVX-1445-Σύστημα-Σιδερώματος-Πίεσης-4-5bar-με-Δοχείο-850ml.html απλό συστημα χωρις την ανεση του τυπου γεμιζω χωρις να περιμενω να κρυώσει αλλα ταυτόχρονα εχει το θετικο ότι δε σπαει δε χαλαει - και εαν χαλασει η μεγιστη επισκευη θα ειναι στα 20 ευρω λόγω ελλειψης πλακετων κλπ που θα καθιστουσαν την επισκευη του ασυμφορη... την εχω 10 χρονια, ακριβως αυτο το μοντελο, δεν αλλαζει καθοτι απολυτα επιτυχημένο... προ μηνος μου χαλασε το μπουτον ατμου, 15 ευρω εδωσα εργασια και υλικά και 5 για καθαρισμο της κεραμικης πλακας και στην ερωτηση μου στον τεχνικο αν αξιζει να παρω κατι νεοτερο μου απαντησε οτι νεοτερο παρεις θα σου παει 3 χρονια μαξ λόγω πολυπλοκων ηλεκτρονικών - εαν θες να το αλλαξεις παρε απλα το ιδιο... 1
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Aυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/4289056/Braun-TexStyle-7-TS-755-Σίδερο-Ατμού-2400W-με-Συνεχόμενη-Παροχή-50gr-min.html το έχει η μάνα μου 6 χρόνια και τη βολεύει απίστευτα λόγω της λαβής. Προσοχή δουλεύει με εμφιαλωμένο νερό, αν βάλεις απιονισμένο θα έχεις πρόβλημα με τη θερμοκρασία. 1
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Το νερό που χρειάζεται είναι απιονισμένο. Το εμφιαλωμένο πάλι έχει άλατα. Αν θέλεις να βάλεις απιονισμένο, καλύτερα μισό μισό.
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Το νερό που χρειάζεται είναι απιονισμένο. Το εμφιαλωμένο πάλι έχει άλατα. Αν θέλεις να βάλεις απιονισμένο, καλύτερα μισό μισό. Ο πωλητής μου είχε πει όχι απιονισμένο. Ο κατασκευαστής το ίδιο. Υποψιάζομαι ότι το απιονισμένο μπορεί να του προκαλέσει σκουριά. Άκουσα τις συμβουλές, δεν έκανα πειράματα... 6 χρόνια με εμφιαλωμένο και το σίδερο είναι σαν καινούργιο. Ναι πιάνει άλατα, το καθαρίζω μια φορά το εξάμηνο με αφαλατικό (άμα θες βάζεις λευκό ξίδι) . Είναι εύκολη διαδικασία, αρκεί στο βήμα Η7 που είναι βγαλμένη η βαλβίδα να μη ξεχαστείς και σηκώσεις το σίδερο όρθιο, πάει τσουρουφλίστηκες.😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα