eko13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Ψάχνω ένα launcher που να μην εχει μόνο κεντρική οθόνη και να στα πετάει όλα εκει, Θέλω στην κεντρική να βάζεις ότι θέλεις εσύ και με σκρολ απ (ή πάτημα κουμπιού) να μπαινεις σε όλες τις εφαρμογες. Μέχρι εδώ το προσφέρουν αρκετοί, όμως θέλω στις εφαρμογές να μπορείς να μην είναι χημα και να χάνεται η μπαλλα αλλά να μπορείς να τις ομαδοποιησεις σε φακέλους. Πχ στο ποκο αυτό γίνεται μόνο στην κεντρική οθόνη. Στο σκρολ απ πάλι χύμα όλες θα είναι. Αν θυμάμαι καλά μόνο σε LG μπορούσα να το πετύχω αυτό.
Centurion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δες Microsoft launcher, Lawnchair και Nova launcher επί πληρωμή. Θα σου πρότεινα τον Nova, διότι έχει πολλά και χρήσιμα features.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Mε κλειστα ματια ο Nova, ο,τι καλυτερο εχω αγορασει σε εφαρμογη. Θελεις να οργανωσεις τις εφαρμογες σου σε καρτελες? Μπορεις. Θελεις σε φακελους? Μπορεις. Γενικα κανεις παπαδες με αυτον τον launcher. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα