paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, adi32 είπε Πριν λίγο στη βουλιαγμένης Την πινακίδα την έσβησε μόνος του μη παιδεύομαι Κράτος υπάρχει? Ή μόνο εκπομπές μετά από δυστυχήματα? βεβαια υπαρχει κρατος, για να σου στειλει κληση οταν εκει που εχει παραλογο οριο 80 πας με 95 κ να σου παρει διπλωμα κ πινακιδες... εαν φαινεται βεβαια η πινακιδα σου και δεν εισαι σε καποια προστατευομενη ομάδα απο τις πολλες που εχουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2024 στις 11:33 ΜΜ, Nabuko είπε Ήρθα να σου ανεβάσω λίγο την πίεση μιας και ξέρω ότι είναι οι αγαπημένες σου παραβάσεις 😄 εντωμεταξύ το χειρότερο είναι ότι αν έρθουν να το γράψουν (έστω από κάποια καταγγελία) θα κάθονται να σφυρίζουν για κανα 10λεπτο (οπότε αν είναι κάποιος κοντά θα το πάρει) ενώ κανονικά έπρεπε με τη μία να τον γράψουν. Και αν παρκάρεις σε ελεγχόμενη στάθμευση για κανα 10λεπτο παραπάνω με τη μία κλήση. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις παρανομίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε εντωμεταξύ το χειρότερο είναι ότι αν έρθουν να το γράψουν (έστω από κάποια καταγγελία) θα κάθονται να σφυρίζουν για κανα 10λεπτο (οπότε αν είναι κάποιος κοντά θα το πάρει) ενώ κανονικά έπρεπε με τη μία να τον γράψουν. Και αν παρκάρεις σε ελεγχόμενη στάθμευση για κανα 10λεπτο παραπάνω με τη μία κλήση. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις παρανομίες. Βασικά στην φωτό θα έπρεπε να γράψουν 3 γιατί έχει και τους άλλους 2 γκασμάδες που κλείνουν την ράμπα ΑμΕΑ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Αυτοι που τα κανουν αυτα εχουν προβλημα ψυχιατρικο Κανονικα πρεπει να περνανε απο επιτροπη για το αν πρεπει να κυκλοφορουν εξω και με τα ποδια Ενας σημερα με ενα subaru vivio του 1990 σερνοταν στη δεξια με 20 χλμ και ειχε αχρηστεψει ολη τη βουλιαγμενης Με το που φτανει στο φαναρι το κοκκινο περναει κανονικα και οι υπολοιποι μειναμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Αυτοι πρεπει να εχουν ταυτοτητα και να χαλανε το οξυγονο ? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε ενας απο τους λόγους που αποφασισα να φυγω απο το κεντρο - ενω το λατρευα... δε παλευεται η οδηγηση στα στενα, ο καθενας οτι του κα.....σει και μπορει να βρεθεις να πρεπει να κανεις 400-500 μ οπισθεν για 1-2 ηλιθιους σαν αυτους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Θα πω Παγκράτι ή Πατήσια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου το δινω και για ιλισσια-ζωγραφου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Έπεσα σε παρόμοια περίπτωση σε στενό πέριξ του Ερυθρού Σταυρού. Αναγκάστηκα να καβαλήσω με προσοχή το πεζοδρόμιο μη πάθω και καμιά ζημιά. Το τι γ@μωσταυρίδια έφυγαν 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Έπεσα σε παρόμοια περίπτωση σε στενό πέριξ του Ερυθρού Σταυρού. Αναγκάστηκα να καβαλήσω με προσοχή το πεζοδρόμιο μη πάθω και καμιά ζημιά. Το τι γ@μωσταυρίδια έφυγαν 😁 Buy now mad max χρεπι και βόλτα από εκεί 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Buy now mad max χρεπι και βόλτα από εκεί Πόσες φορές έχω σκεφτεί ένα Lada Niva με σιδερένιο προφυλακτήρα 😁 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πόσες φορές έχω σκεφτεί ένα Lada Niva με σιδερένιο προφυλακτήρα 😁 Μεσα στο μυαλο μου εισαι τολαντατονιβα 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Σας έχω κι άλλη επιλογή, samurai... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, filarhos είπε Σας έχω κι άλλη επιλογή, samurai... κριμα το σαμουραι ρε γιαννη, ενω το λαντατονιβα κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις