Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά αργίες κυκλοφορεί ότι σάπιο από γεράματα υπάρχει. 

Αποφεύγω να κυκλοφορώ γιατί νευριάζω. 

Παλιά έπαιρνα το αυτοκίνητο και πήγαινα ατελείωτες βόλτες. 

Τώρα με την τιμονιερα βγάζω το άχτι μου 

• Like 2
  • Haha 4
  • Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες γυρω στις 9 το βραδυ γυρνοντας απο Πελοποννησο προς Αθήνα που ειχε αρκετή κίνηση αλλα οδηγουσαμε με 100-110 σταθερα, πέτυχα brake checking και μανουρα μεταξυ 3 αυτοκινητων. Αριστερή λωρίδα, στα 100+ να μπαινει μια ο ενας μπροστα μια ο αλλος και να φρεναρει μεχρι τα 50-60.

Μιλαμε για ηλιθιους οχι αστεια. 

• Sad 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Γενικά έχει γίνει αρκετά επικίνδυνη η κατάσταση και εγώ οδηγώ 24 χρόνια , τα τελευταία 2 χρόνια (απο COVID και μετά) έχει παραγίνει η κατάσταση

Εγώ ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι οι οδηγοί έξω ακόμα και αν βγεις με χαλαρή διάθεση θα σε τσιτάρουν. Σφήνες για να κερδίσουν 1,5 μέτρο, κόρνες στο κόκκινο στο 0,0001 δευτ. που ανάψει πράσινο, νευρικότητα.....δεν παλεύεται άλλο η Αθήνα. Μάλλον γέρασα τι να πω. Όσο λιγότερο κυκλοφορείς έξω τόσο καλύτερα διαπιστώνω.

• Like 8
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εγώ ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι οι οδηγοί έξω ακόμα και αν βγεις με χαλαρή διάθεση θα σε τσιτάρουν. Σφήνες για να κερδίσουν 1,5 μέτρο, κόρνες στο κόκκινο στο 0,0001 δευτ. που ανάψει πράσινο, νευρικότητα.....δεν παλεύεται άλλο η Αθήνα. Μάλλον γέρασα τι να πω. Όσο λιγότερο κυκλοφορείς έξω τόσο καλύτερα διαπιστώνω.

ο κοσμος εχει ΠΑΡΑ πολλα νευρα, ανευ λογου... νευρα με το προισταμενο τη γυναικα τα παιδια του τη πεθερα του... που τα βγαζει στο δρομο κ γινεται επικινδυνος...

και εγω αποφευγω πλεον οσο μπορω την οδηγηση... για να αποφυγω αυτους τους τυπους...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μάζες έχουν πολλά οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού δεν βλέπουν καμία προοπτική βελτίωσης της θέσης τους.

Όλο αυτό,  εκδηλώνεται με έντονα νεύρα σε όλους τους τομείς, όπως προειπώθηκε.

Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, η Χώρα έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε αργό θάνατο.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 5
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και παρήγγειλα κάμερες μπρος πίσω...
Κάνω 20+ χιλχλμ και μου τυχαίνουν συνέχεια @#%^#@@ και απλώς κρατάω απόσταση.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, filarhos είπε

Θα συμφωνήσω και παρήγγειλα κάμερες μπρος πίσω...
Κάνω 20+ χιλχλμ και μου τυχαίνουν συνέχεια @#%^#@@ και απλώς κρατάω απόσταση.

για ριξε κανενα λινκ, ψαχνω και εγω κατι καλαισθητο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/03/2025 at 13:15, paylidis said:

για ριξε κανενα λινκ, ψαχνω και εγω κατι καλαισθητο

Πρώτες εντυπώσεις, χωρίς να την έχω βάλει, είναι πολύ ωραία η οθόνη που αντικαθιστά τον καθρέπτη. Πρακτικά με τα δύο παιδιά και τη σύζυγο στο πίσω κάθισμα δεν βλέπεις τίποτα. Οπότε θατην γυρνάω στην προβολή της πίσω κάμερας και θα έχω καλύτερη εικόνα του τι γίνεται πίσω. Επιπλέον θα καταγράφει μόνιμα.
Θα του βάλω αρχικά μια 32άρα, που μου έχει ξεμείνει, και θα περάσω το καλώδιο της πίσω κάμερας από τον ουρανό χρησιμοποιώντας τις πλαφονιέρες, αν βρω πως βγαίνουν. Δεν παρήγγειλα μετασχηματιστή, κακώς αλλά ήθελα μια γρήγορη τοποθέτηση, που παίρνει από την ασφαλειοθήκη γιατί ήθελα να δοκιμάσω πρώτα αλλά τελικά δεν θα το γλιτώσω γιατι αλλιώς θα κρέμεται το usb καλώδιο.

Το module του gps δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω...

Όταν την εγκαταστήσω θα σας πω περισσότερα...

Πάντως ήδη θέλει ο πατέρας μου στο volvo, του ζήτησαν κοντά 1000άρικο για πίσω κάμερα, κι ο κουμπάρος μου για καταγραφή.

Την παρακάτω πήρα.

https://vi.aliexpress.com/item/1005006778563947.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.59.1eed3696tMjlcF&gatewayAdapt=glo2vnm

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 2
Δημοσ.
55 minutes ago, filarhos said:

Πρώτες εντυπώσεις, χωρίς να την έχω βάλει, είναι πολύ ωραία η οθόνη που αντικαθιστά τον καθρέπτη. Πρακτικά με τα δύο παιδιά και τη σύζυγο στο πίσω κάθισμα δεν βλέπεις τίποτα. Οπότε θατην γυρνάω στην προβολή της πίσω κάμερας και θα έχω καλύτερη εικόνα του τι γίνεται πίσω. Επιπλέον θα καταγράφει μόνιμα.
Θα του βάλω αρχικά μια 32άρα, που μου έχει ξεμείνει, και θα περάσω το καλώδιο της πίσω κάμερας από τον ουρανό χρησιμοποιώντας τις πλαφονιέρες, αν βρω πως βγαίνουν. Δεν παρήγγειλα μετασχηματιστή, κακώς αλλά ήθελα μια γρήγορη τοποθέτηση, που παίρνει από την ασφαλειοθήκη γιατί ήθελα να δοκιμάσω πρώτα αλλά τελικά δεν θα το γλιτώσω γιατι αλλιώς θα κρέμεται το usb καλώδιο.

Το module του gps δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω...

Όταν την εγκαταστήσω θα σας πω περισσότερα...

Πάντως ήδη θέλει ο πατέρας μου στο volvo, του ζήτησαν κοντά 1000άρικο για πίσω κάμερα, κι ο κουμπάρος μου για καταγραφή.

Την παρακάτω πήρα.

https://vi.aliexpress.com/item/1005006778563947.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.59.1eed3696tMjlcF&gatewayAdapt=glo2vnm

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτόυ του τύπου την κάμερα για τους λόγους που ζητητήσατε πιο πάνω. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι γενικά εύκολο να τοποθετήσεις το καλώδιο για την πίσω κάμερα; Δεν βλέπω που θα μπορούσα να το μαγκώσω στο δικό μου. Επίσης η πίσω κάμερα κολάει στο τζάμι; Α και για μποστινή κάμερα ποια έχεις; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
16 minutes ago, billyg599 said:

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτόυ του τύπου την κάμερα για τους λόγους που ζητητήσατε πιο πάνω. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι γενικά εύκολο να τοποθετήσεις το καλώδιο για την πίσω κάμερα; Δεν βλέπω που θα μπορούσα να το μαγκώσω στο δικό μου. Επίσης η πίσω κάμερα κολάει στο τζάμι; Α και για μποστινή κάμερα ποια έχεις; Ευχαριστώ.

Ανάλογα το αυτοκίνητο υπάρχουν βίντεο όπου δείχνουν την διαδικασία σε άλλα είναι δύσκολο σε άλλα είναι εύκολο. Μέχρι τώρα έχω περάσει καλώδια για αισθητήρες παρκαρίσματος και ενισχυτές σε 6-7 αυτοκίνητα, κάμπριο, 3θυρο, 4θυρο και 5θυρα, δεν βρήκα πολύ μεγάλη δυσκολία. Είτε από πάνω είτε από κάτω... Βέβαια αν πας από πάνω πρέπει να προσέχεις αν έχεις αερόσακους στα παράθυρα όπου πρέπει να περάσεις από πίσω το καλώδιο...

Εγώ στο id σκέφτομαι να δοκιμάσω να περάσω από την οροφή κατευθείαν μέσα από τις πλαφονιερες. Αν δεν περνάει τότε θα πάω με την πεπατημένη...

Για μπροστινή έχει επάνω ο καθρέφτης οπότε απλώς τον ρυθμίζεις και βλέπει έξω.

• Thanks 2

• Δημιουργία νέου...