Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά αργίες κυκλοφορεί ότι σάπιο από γεράματα υπάρχει. 

Αποφεύγω να κυκλοφορώ γιατί νευριάζω. 

Παλιά έπαιρνα το αυτοκίνητο και πήγαινα ατελείωτες βόλτες. 

Τώρα με την τιμονιερα βγάζω το άχτι μου 

• Like 3
  • Haha 5
Δημοσ.

Χθες γυρω στις 9 το βραδυ γυρνοντας απο Πελοποννησο προς Αθήνα που ειχε αρκετή κίνηση αλλα οδηγουσαμε με 100-110 σταθερα, πέτυχα brake checking και μανουρα μεταξυ 3 αυτοκινητων. Αριστερή λωρίδα, στα 100+ να μπαινει μια ο ενας μπροστα μια ο αλλος και να φρεναρει μεχρι τα 50-60.

Μιλαμε για ηλιθιους οχι αστεια. 

• Like 1
  • Sad 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Γενικά έχει γίνει αρκετά επικίνδυνη η κατάσταση και εγώ οδηγώ 24 χρόνια , τα τελευταία 2 χρόνια (απο COVID και μετά) έχει παραγίνει η κατάσταση

Εγώ ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι οι οδηγοί έξω ακόμα και αν βγεις με χαλαρή διάθεση θα σε τσιτάρουν. Σφήνες για να κερδίσουν 1,5 μέτρο, κόρνες στο κόκκινο στο 0,0001 δευτ. που ανάψει πράσινο, νευρικότητα.....δεν παλεύεται άλλο η Αθήνα. Μάλλον γέρασα τι να πω. Όσο λιγότερο κυκλοφορείς έξω τόσο καλύτερα διαπιστώνω.

• Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εγώ ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι οι οδηγοί έξω ακόμα και αν βγεις με χαλαρή διάθεση θα σε τσιτάρουν. Σφήνες για να κερδίσουν 1,5 μέτρο, κόρνες στο κόκκινο στο 0,0001 δευτ. που ανάψει πράσινο, νευρικότητα.....δεν παλεύεται άλλο η Αθήνα. Μάλλον γέρασα τι να πω. Όσο λιγότερο κυκλοφορείς έξω τόσο καλύτερα διαπιστώνω.

ο κοσμος εχει ΠΑΡΑ πολλα νευρα, ανευ λογου... νευρα με το προισταμενο τη γυναικα τα παιδια του τη πεθερα του... που τα βγαζει στο δρομο κ γινεται επικινδυνος...

και εγω αποφευγω πλεον οσο μπορω την οδηγηση... για να αποφυγω αυτους τους τυπους...

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μάζες έχουν πολλά οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού δεν βλέπουν καμία προοπτική βελτίωσης της θέσης τους.

Όλο αυτό,  εκδηλώνεται με έντονα νεύρα σε όλους τους τομείς, όπως προειπώθηκε.

Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, η Χώρα έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε αργό θάνατο.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, filarhos είπε

Μικρό update:

Πέρασε με λίγο κόπο το καλώδιο για πίσω από την οροφή. Η εμπρός κάμερα είναι πολύ καλή, αλλά η πίσω λόγω της σκούρας μεμβράνης που έχω βάλει δεν βλέπεις και πολύ καλά. Επόμενο βήμα να μπει στον προφυλακτήρα, έχω περίσσευμα καλώδιο και δεν νομίζω ότι θα με δυσκολέψει και πολύ.

Περιμένω και καλώδιο για να πάρω ρεύμα από την ασφαλειοθήκη από την ασφάλεια για τα USB. Γιατί δεν μου άρεσε αυτο που είχε, δεν ήθελα τη δυνατότητα εγγραφής όταν είναι σβηστό το αυτοκίνητο οπότε παρήγγειλα με μόνο καλώδιο.

Έβαλα και μία 32αρα που περίσσευε για δοκιμή.

Μερικές μέρες δοκιμές και το βλέπω σύντομα να βάζω άλλες 2 παραγγελίες (πατέρας και κουμπάρος)...

Αύριο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες.

Ωραίος μαν

Τα έβαλα εδώ

Για  να μην τα χάσουμε

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μποτιλιαρισμα πολλες φορες το κανει το πως κινουμαστε 

Βλεπω πχ σε λεωφόρους με 3 λωριδες στη δεξια ειναι τρικυκλο ή μηχανακι ή σαραβαλο και παει με 30 (αυτη η λωριδα αχρηστευεται)

Στη μεσαια παει αλλος με την ιδια ταχυτητα και αποσταση 100μ απο τον μπροστινο (παει κι αυτη η λωριδα)

Στην αριστερη μαζευονται 50 αυτοκινητα που υποτιθεται θα πανε πιο γρηγορα.και αρχιζουν οι σφηνες μετα 

Επισης η συμπεριφορα μας ειναι ανωμαλη

Εισαι σε μια διασταυρωση και βλεπεις οτι ο αλλος τρεχει να μη σε αφησει να περασεις και αμεσως μολις μπει μπροστα σου σταματαει να κατεβασει επιβατη 

Αυτο βλεπω και απο επαγγελματιες οδηγους ταξι 

Επειδη περναω καθε μερα απο πιατσα ταξι τους βλεπω οτι σκιζονται να μη σε αφησουν για να πανε να στηθουν στην πιατσα 1 ωρα να περιμενουν πελατη 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, adi32 said:

Βλεπω πχ σε λεωφόρους με 3 λωριδες στη δεξια ειναι τρικυκλο ή μηχανακι ή σαραβαλο και παει με 30 (αυτη η λωριδα αχρηστευεται)

Στη μεσαια παει αλλος με την ιδια ταχυτητα και αποσταση 100μ απο τον μπροστινο (παει κι αυτη η λωριδα)

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι στους αυτοκινητοδρόμους, με 3+ λωρίδες. Γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό οδηγών (οι περισσότεροι πια) κάθονται στη μεσαία λωρίδα ενώ η δεξιά είναι άδεια. Βαριούνται να προσπεράσουν το λεωφορείο που θα πετύχουν σε 1 χιλιόμετρο; 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω απάντηση:

Φίλη κάθεται μόνιμα αριστερά γιατί φοβάται τις άλλες και φυσικά πάει σημαντικά κάτω από τα όρια.

Αντίστοιχα θα παίζει και με την μεσαία...

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Ψιλά γράμματα αλλά υπάρχει κάποιος κανονισμός που να λέει ότι απαγορεύεται να πηγαίνουν σε όλες τις λωρίδες με την ίδια ταχύτητα? 

Δημοσ.

"Άρθρo 16
Θέση επί της oδoύ
1. Στo oδικό δίκτυo της Χώρας ισχύει η δεξιά κατεύθυνση κυκλoφoρίας. O oδηγός κάθε oχήματoς υπoχρεoύται, τηρoυμένων των διατάξεων των άρθρων 12 παράγραφος 1 και 17 παράγραφος 6 τoυ παρόντoς Kώδικα, να oδηγεί τo όχημά τoυ πλησίoν τoυ δεξιoύ άκρoυ τoυ oδoστρώματoς και αν ακόμη oλόκληρo τo oδόστρωμα είναι ελεύθερo."

Άρθρo 17
Πρoσπέρασμα – Kυκλoφoρία σε στoίχoυς
6. O oδηγός, υπoχρεoύται μετά τo πρoσπέρασμα, να επαναφέρει τo όχημάτoυ πλησίoν τoυ δεξιoύ άκρoυ τoυ oδoστρώματoς, χωρίς κίνδυνo γι’ αυτoύςπoυ πρoσπερνά.
Aν όμως κινείται σε oδόστρωμα με δύo τoυλάχιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας κατά κατεύθυνση και πρoτίθεται να πρoσπεράσει περισσότερα από ένα oχήματα, μπoρεί να παραμείνει στη λωρίδα πoυ χρησιμoπoιεί για τo πρoσπέρασμα, αν η ενέργειά τoυ αυτή δεν πρoκαλεί δυσχέρεια στoυς oδηγoύς ταχύτερωνoχημάτων πoυ τoν πλησιάζoυν από πίσω.

Νομίζω ισχύουν ακόμα τα παραπανω, σωστά;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mene είπε

Νομίζω ισχύουν ακόμα τα παραπανω, σωστά;

λογικα ισχυουν

αλλα μεσα στην πολη δεν ξερω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filarhos είπε

Έχω απάντηση:

Φίλη κάθεται μόνιμα αριστερά γιατί φοβάται τις άλλες και φυσικά πάει σημαντικά κάτω από τα όρια.

Αντίστοιχα θα παίζει και με την μεσαία...

ας παρει το λεωφορείο καλυτερα... δε κανει...

(και κυριως, δυσχεραινει την κατασταση για τους υπολοιπους)

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, adi32 said:

λογικα ισχυουν

αλλα μεσα στην πολη δεν ξερω 

Ναι συγγνώμη, εγώ μιλούσα αποκλειστικά για αυτοκινητόδρομο, γιατί μέσα στην πόλη έχω χάσει κάθε ελπίδα συμμόρφωσης. Εδώ αγνοούν τα κόκκινα και τα κινητά, τις λωρίδες περιμένουμε να καταλάβουν;

• Like 3
  • Sad 1
  • Δημιουργία νέου...