Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατέβηκα κέντρο με τ' αμάξι και ενώ τις άλλες φορές είχε κίνηση σήμερα ο δρόμος ήταν αεροδρόμιο. 

Είχαν απεργία οι ταξιτζήδες λέει. 

Τόση πολύ ζημιά κάνουν στο κυκλοφοριακό 14.000 ταξί λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο λεκανοπέδιο κυκλοφορούν 3.300.000 αυτοκίνητα?

Δημοσ.

Αρκει ενας καραγκιοζης να μπλοκαρει δρομο 10 λωριδων 

Εγω αυτο που θελω να τιμωρειται και δεν πρεπει να εχει γινει ποτε ειναι η μη χρηση φλας

Αυτο σημαινει οτι ή εισαι ανιδεος ή εισαι αφηρημενος ή εχεις γραμμενους τους αλλους (οποτε εισαι γενικα σαν ανθρωπος ετσι και δεν πρεπει κυκλοφορεις γενικα στην κοινωνια ) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, Nabuko said:

Κατέβηκα κέντρο με τ' αμάξι και ενώ τις άλλες φορές είχε κίνηση σήμερα ο δρόμος ήταν αεροδρόμιο. 

Είχαν απεργία οι ταξιτζήδες λέει. 

Τόση πολύ ζημιά κάνουν στο κυκλοφοριακό 14.000 ταξί λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο λεκανοπέδιο κυκλοφορούν 3.300.000 αυτοκίνητα?

Ναι γιατί κυκλοφορούν τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα και πολλά 24ώρες με διπλοβάρδια.

Ενώ ένα συμβατικό κυκλοφορεί το πολύ 2 ώρες. Κάπου το είχα δει σε μια μελέτη και έλεγε ότι ένα ταξί μετράει για 7-8 ι.χ. αυτοκίνητα (ούτε που θυμάμαι που και πότε). 

Έχω και παράδειγμα από τον κουμπάρο μου, 10+ χρόνια οδηγός είχε ένα τρακαρισματάκι που έπεσε από πίσω του ένας. Τα δύο χρόνια που ήταν με ταξί είχε 5, σχεδόν κάθε εξάμηνο κάποιος έπεφτε πίσω του.

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκρός 91χρονος, η 83χρονη σύζυγός του και ο γιος τους

Ο υπερήλικας οδηγός πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε το κόκκινο φανάρι και καρφώθηκε σε ταξί που ήταν σταματημένο, χωρίς να προλάβει να πατήσει φρένο.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκρός 91χρονος, η 83χρονη σύζυγός του και ο γιος τους

Ο υπερήλικας οδηγός πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε το κόκκινο φανάρι και καρφώθηκε σε ταξί που ήταν σταματημένο, χωρίς να προλάβει να πατήσει φρένο.

Γράφει στο άρθρο ότι τελικά οδηγός ήταν ο γιος 56 ετών

Ούτε ένα edit της προκοπής δεν μπορούν κάνουν , τι σκατά δουλειά κάνουν μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον γράφουν όλα τα ενδεχόμενα για να πέσουν μέσα. Όταν βγάλει δελτίο τύπου η Πυροσβεστική ή η Ελ.Ας θα γνωρίζουμε.

Το θέμα είναι ότι ο άλλος με το μαύρο βγήκε για βόλτα Καθαρά Δευτέρα και βρέθηκε με διαλυμμένο αμάξι απ' το πουθενά και ο ταξιτζής έμεινε χωρίς το βασικό εργαλείο εισοδήματος του επειδή ο άλλος κοιμόταν όρθιος στο τιμόνι. 

Δεν ξέρω αν το έχει η μέρα αλλά κι εγώ συνάντησα επικίνδυνους σήμερα. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μάλλον γράφουν όλα τα ενδεχόμενα για να πέσουν μέσα. Όταν βγάλει δελτίο τύπου η Πυροσβεστική ή η Ελ.Ας θα γνωρίζουμε.

Το θέμα είναι ότι ο άλλος με το μαύρο βγήκε για βόλτα Καθαρά Δευτέρα και βρέθηκε με διαλυμμένο αμάξι απ' το πουθενά και ο ταξιτζής έμεινε χωρίς το βασικό εργαλείο εισοδήματος του επειδή ο άλλος κοιμόταν όρθιος στο τιμόνι. 

Δεν ξέρω αν το έχει η μέρα αλλά κι εγώ συνάντησα επικίνδυνους σήμερα. 

Γενικά έχει γίνει αρκετά επικίνδυνη η κατάσταση και εγώ οδηγώ 24 χρόνια , τα τελευταία 2 χρόνια (απο COVID και μετά) έχει παραγίνει η κατάσταση

• Like 3

• Δημιουργία νέου...