bamboombeem Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Αρχικά συγγνώμη για το μικρό σπαμ απο εμένα περι ΔΟΥ Θέλω να αλλάξω σε τοπικό ΔΟΥ επείδη για κάποιο χαζό λόγο ενώ μένω μόνιμα Ελλάδα και σπουδάζω εδω, έβγαλα στο κατοίκων εξωτερικού. Έχω κυπριακή υπηκοότητα και γεννήθηκα στην Ελλάδα. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία αλλαγής; Κοιτάω διάφορα που αναφέρουν μερικές σελίδες και ένα έγγραφο που αναφέρουν ζητάει άδια παραμονής... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση
SB_1957 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, bamboombeem είπε Αρχικά συγγνώμη για το μικρό σπαμ απο εμένα περι ΔΟΥ Θέλω να αλλάξω σε τοπικό ΔΟΥ επείδη για κάποιο χαζό λόγο ενώ μένω μόνιμα Ελλάδα και σπουδάζω εδω, έβγαλα στο κατοίκων εξωτερικού. Έχω κυπριακή υπηκοότητα και γεννήθηκα στην Ελλάδα. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία αλλαγής; Κοιτάω διάφορα που αναφέρουν μερικές σελίδες και ένα έγγραφο που αναφέρουν ζητάει άδια παραμονής... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση Επικοινωνείς με την ΔΟΥ της περιοχής σου για να ενημερωθείς επίσημα τί πρέπει να κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα