Προς το περιεχόμενο

LG OLED55C14LB @ Electroholic 979 euro (πλέον 998)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/6/2022 στις 10:39 ΠΜ, greekfragma είπε

Προσωπικά έχω μόνο θετικές εμπειρίες δικές μου αλλά και φίλων που σύστησα το κατάστημα για να παραγγείλουν και εκείνοι. Σου δίνουν δυνατότητα ειδικά σε τηλεοράσεις να ανοιχθεί να ελεγχθεί επιτόπου στο κατάστημα και να μπει στη πρίζα ώστε να είσαι σίγουρος πριν την κουβαλήσεις στο χώρο σου οτι δεν ήρθε DOA ή χτυπημένη.

Για το μόνο που με ανησυχεί είναι οι παρακάτω αξιολογήσεις μιας και αναφέρονται και ειδικά στη συγκεκριμένη τηλεόραση

Ναι το κανουν αυτο κανονικα.

Ομως:

Πηραν μπροστα μου τηλεφωνο τον διευθυντή της LG Hellas και μου ειπε οτι δεν εχει καμια απολύτως διαφορα σε θεματα εγγυησης/κάλυψης αλλα το μονο ότι δε συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες της εδω αντιπροσωπείας π.χ. παλια δινανε δωρο κατι headset και αλλες τετοιες παπατζες.

Παρολαυτα ειναι λαθος να λενε αλλους κωδικους και να δινουν διαφορετικους και τους το ειπα αλλα δε μασανε οποτε οποιος εχει ορεξη ας παει να αναμετρηθει μαζι τους.

Παντως σαν μαγαζι εξυπηρέτηση service κτλ μια χαρα ειναι, αυτο να το πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DionysisP είπε

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος που αγόρασε από Εlectroholic να μας πει εαν έχει Evo Panel η C1 που παρέλαβε;

(εαν στο σημείο που είναι κυκλωμένο στην εικόνα έχει P ή W τότε έχει Evo Panel)

Επίσης μπορεί να γίνει κανονικά η επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια από την Lg Hellas;

Ευχαριστώ!image.jpeg.0c91ba0b3900e9fa1c40e45c28f18178.jpeg

Εμενα ειναι ακριβως οπως της φωτο DEUPLJP , το ειχα ψαξει κ εγω λογικα ειναι evo εμενα. Την πηρα πριν 2 εβδομαδες περιπου οταν εσκασε η προσφορα στα 980. Απλα δεν μου ειχαν βαλει εμενα αποδειξη αλλα με ενα μεηλ σε 10 λεπτα μου απαντησαν κ εβαλαν κ την αποδειξη συννημενο.

Για την εγγυηση τωρα απο οτι λενε γινεται χωρις κανενα θεμα. Εγω προσωπικα αφου εχουμε περιθωριο 2 χρονια στον εναμιση θα αγορασω τα αλλα 3 χρονια εγγυησης

Επεξ/σία από malias4
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malias4 είπε

Εμενα ειναι ακριβως οπως της φωτο DEUPLJP , το ειχα ψαξει κ εγω λογικα ειναι evo εμενα. Την πηρα πριν 2 εβδομαδες περιπου οταν εσκασε η προσφορα στα 980. Απλα δεν μου ειχαν βαλει εμενα αποδειξη αλλα με ενα μεηλ σε 10 λεπτα μου απαντησαν κ εβαλαν κ την αποδειξη συννημενο.

Για την εγγυηση τωρα απο οτι λενε γινεται χωρις κανενα θεμα. Εγω προσωπικα αφου εχουμε περιθωριο 2 χρονια στον εναμιση θα αγορασω τα αλλα 3 χρονια εγγυησης

Είδες τον κωδικό από το κουτί ή από την πίσω μεριά της τηλεόρασης;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, malias4 είπε

Εννοείς σου στείλανε την C14; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fifini είπε

Είδες τον κωδικό από το κουτί ή από την πίσω μεριά της τηλεόρασης;

Απο το κουτι στο πλαινο ! 

13 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Εννοείς σου στείλανε την C14; 

Οχι εννοω στον κωδικο για το πανελ, εγω c11 ειχα παραγγειλει απο την αρχη. Ιδιες ειναι βεβαια καμμια διαφορα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2022 στις 12:17 ΜΜ, privateer είπε

ισχυει αυτο

Image

Γενικα παντως μεχρι να δουμε microled tvs σε προσιτες τιμες (θα αργησει) καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια. Ολες εχουν τα θεματά τους. Οποτε ο καθε αγοραστης πρεπει να τα βαλει κατω και να δει τι απαιτησεις εχει και φυσικα σε τι συνθηκες (πχ. φωτισμος δωματιου κτλ) θα βλεπει το υλικο του.

Εννοείται οτι η εικονα δεν εχει καμια σχεση με τις τηλεοράσεις του θεματος.

Καταρχάς καμια απο αυτες τις τηλεοράσεις σε καθημερινή χρηση δε δειχνει στα 600nits που αναφερει η φωτο.

Σε αυτα τα nits δειχνουν για συντομες ριπες, μικρα τμηματα της οθονης, φυσικα μονο σε HDR περιεχόμενο και με τη φωτεινότητα στο τερμα.

Αν καποιος ηθελε να κανει τετοιους υπολογισμούς δε θα υπολογιζε σε καμια περιπτωση εναν μεσο ορο φωτεινότητας πανω απο 150nits ανα πιξελ.

Κατι που σημαινει οτι, ακομα και αν οι υπολοιπες παραμετροι των μετρησεων της εικονας ηταν σωστες, παλι θα εφταναν τα 5 χρονια για να ξεκινησει ισα που η μειωση της φωτεινότητας.

Που ΔΕΝ ειναι σωστες ουτε οι υπόλοιπες παραμετροι γιατί π.χ. αναφέρει 300ppi panel τα οποια προφανως και ειναι οθονες κινητων 10ετιας+ που απο τοτε εχει βελτιωθει η τεχνολογια ειδικα στο κομματι της ανθεκτικότητας πολλαπλασιες φορες...

Και αλλα που βαριέμαι 🤭

• Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, DionysisP είπε

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος που αγόρασε από Εlectroholic να μας πει εαν έχει Evo Panel η C1 που παρέλαβε;

(εαν στο σημείο που είναι κυκλωμένο στην εικόνα έχει P ή W τότε έχει Evo Panel)

Επίσης μπορεί να γίνει κανονικά η επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια από την Lg Hellas;

Ευχαριστώ!image.jpeg.0c91ba0b3900e9fa1c40e45c28f18178.jpeg

Τι ειναι το P ή W ???

14 ώρες πριν, fifini είπε

Το elecroholic δίνει τη c11 . Εμένα είναι .....BEUY@@@

Τι ειναι το Υ ?

Πρεπει να επιλέξουμε ειτε το ένα είτε το αλλό ? ειναι εισαγωγη απο αλλη Χώρα ? η στην μια μπορει να γινει επεκταση εγγυησης και στην άλλη δεν γινεται ?

Εχει κάνει κάποιος την επεκταση στην LG να πει τι ειχε εκείνος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sotiriadisc είπε

Τι ειναι το P ή W ???

Τι ειναι το Υ ?

Πρεπει να επιλέξουμε ειτε το ένα είτε το αλλό ? ειναι εισαγωγη απο αλλη Χώρα ? η στην μια μπορει να γινει επεκταση εγγυησης και στην άλλη δεν γινεται ?

Εχει κάνει κάποιος την επεκταση στην LG να πει τι ειχε εκείνος ?

Ρ, W, Y ειναι τα αρχικά από το εργοστάσιο παράγωγης εάν δεν κάνω λάθος. Ρ, W φοράνε το νέο Evo panel το οποίο υποτίθεται ότι ειναι πιο ανεκτικό στο burn in. Δεν μπορείς να το επιλέξεις. Ότι σου κάτσει.

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις από Public. Δε μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι με Evo panel δεδομένο ότι το «Ρ» βρίσκεται προς το τέλος.

CF6F2469-9931-4FDF-922C-94D7D97FC5B3.jpeg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bill_viper είπε

Παρέλαβα μόλις από Public. Δε μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι με Evo panel δεδομένο ότι το «Ρ» βρίσκεται προς το τέλος.

CF6F2469-9931-4FDF-922C-94D7D97FC5B3.jpeg

Σύμφωνα με τη σελίδα: https://techunwrapped.com/how-to-know-if-your-lg-c1-has-an-evo-panel-without-opening-it/

Η δικιά σου δεν πρέπει να έχει το Evo panel. Το γράμμα στη δικιά σου είναι το Q (το μάρκαρα με κόκκινο κύκλο).

oled.jpg.e30b4ce18a78407a0746c0ba97e61a7e.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, με τις τιμές που έχουν τα Public δεν πρέπει να είχαν πουλήσει καμία 65αρα C1 (300€ πάνω από τον ανταγωνισμό) και μου ήρθε "παλιά". Δεν πειράζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...