SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nikotsal είπε Όταν ψάχνεις τι θα δεις στο Netflix, κάτω δεξιά έχει το λογότυπο με κόκκινο έντονο. Ακόμα και trailer που δείχνει, αυτό δεν φεύγει. Προφανώς με τον καιρό, αυτό λειτούργησε προσθετικά και τώρα φαίνεται ξεκάθαρα σε κόκκινο φόντο. Στην c1 έχει φροντίδα τηλεόρασης ,όπου τα στατικά τα μετακινεί λίγο για να μην κολλάνε ,το βάζεις λίγο μεσαίο η πολύ Δεν ξέρω αν σε εσένα τονειχε
Armoral Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 10:01 ΠΜ, Dantε είπε Εκτος και αν καποιος βλεπει μονο πρωιναδικα και ειδησεις με τις μπαρες κατω,δεν υπαρχει περιπτωση να παθει burn in. Και προφανως θα εχει παρει και λαθος τηλεοραση για τη χρηση που κανει. Μη πετατε τη καραμελα του burn in επειδη καποιος-καπου-καποτε το ειχε παθει.Πολυ δυσκολο πλεον. Βλέπω τα πάντα σε 65άρα ΒΧ εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα, όπως πιστεύω συμβαίνει σε πολλούς που έχουν αγοράσει OLED τα τελευταία χρόνια. Το έχουν προσέξει και χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να αποφευχθεί το burn in, ακόμη και όταν κλείνεις την τηλεόραση για 15 λεπτά με μισή ωρίτσα.
nikotsal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Στην c1 έχει φροντίδα τηλεόρασης ,όπου τα στατικά τα μετακινεί λίγο για να μην κολλάνε ,το βάζεις λίγο μεσαίο η πολύ Δεν ξέρω αν σε εσένα τονειχε Το έχω ενεργό, pixel shift νομίζω λέγεται.
APPLEGEEK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Εγώ πέφτω για ύπνο με την τηλεόραση, εάν έχει χρονόμετρο όλα οκ . Επίσης αφήνω λάπτοπ πσ5 ανοιχτά φεύγω χωρίς να φοβάμαι με μόνιτορ
fifini Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά , αγόρασα κι εγώ τη C14 που έγινε C11, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία. Έχω φοβηθεί κι εγώ το burn-in είναι η αλήθεια, γιατί δεν είχα ποτέ στο παρελθόν παρόμοιου τύπου Tv. Για χρήση κυρίως TV και ταινίες χρειάζεται να πειράξω κάποιες ρυθμίσεις ή την αφήνω ως έχει; Καλό καλοκαίρι! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από fifini
Shyn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2022 στις 11:51 ΠΜ, fifini είπε Παιδιά , αγόρασα κι εγώ τη C14 που έγινε C11, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία. Έχω φοβηθεί κι εγώ το burn-in είναι η αλήθεια, γιατί δεν είχα ποτέ στο παρελθόν παρόμοιου τύπου Tv. Για χρήση κυρίως TV και ταινίες χρειάζεται να πειράξω κάποιες ρυθμίσεις ή την αφήνω ως έχει; Καλό καλοκαίρι! Βάλε τον χαμηλότερο δυνατό χρόνο ενεργοποίησης του screen saver. Εγώ μείωσα και την φωτεινότητα των υποτίτλων σε Netflix, DisneyPlus (50% ή 75%). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Shyn
sotiriadisc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Βάση στήριξης τοίχου έχει βάλει κάποιος; ανεβάστε καμία φωτογραφία εάν μπορείτε και κάποιο σύνδεσμο για τη βάση.
neof1z Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δυο λόγια για τους υποψήφιους αγοραστές. 1. Να πάρετε ένα καλό UPS ανεξαρτήτου τύπου τηλεοράσεις LED - QLED - OLED πιστέψτε με θα σας σώσει. 2. 1000 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά οπότε 5ετης εγγύηση κρίνεται απαραίτητη. Είμαι περήφανος κάτοχος της LG CX 55' εδώ και 18 μήνες αγορασμένη στα 1200 ευρώ με 5ετης εγγύηση από την LG. Εύχομαι να της χαρείτε και καλές θεάσεις! 1
transparent Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sotiriadisc είπε Βάση στήριξης τοίχου έχει βάλει κάποιος; ανεβάστε καμία φωτογραφία εάν μπορείτε και κάποιο σύνδεσμο για τη βάση. Στο site λέει ότι έχει VESA 300x200 Οπότε οποιαδήποτε από αυτές σου κάνει https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv/f/532901_1291883/50-kai-ano-300-x-200.html Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από transparent
bill_viper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, transparent είπε Στο site λέει ότι έχει VESA 300x200 Οπότε οποιαδήποτε από αυτές σου κάνει https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv/f/532901_1291883/50-kai-ano-300-x-200.html H LG δε βγάζει; Δε βλέπω κάτι στο site της. Αντίστοιχα η Samsung σε μία QLED που είχα έβγαζε τρομερή no gap wall mount (βέβαια με πολλαπλάσιο κόστος).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 17 minutes ago, bill_viper said: H LG δε βγάζει; Δε βλέπω κάτι στο site της. Αντίστοιχα η Samsung σε μία QLED που είχα έβγαζε τρομερή no gap wall mount (βέβαια με πολλαπλάσιο κόστος). Κι αν έχεις την ατυχία να ζεις μόνος σου, καλή τύχη στην τοποθέτηση σε no gap wall mount. 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Είναι πολύ δύσκολο το burn-in πλέον, έχουν μπόλικες προστασίες για να μην το πάθουν. Αφήστε ενεργό το logo luminance στο high και το screen-shift.
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι πολύ δύσκολο το burn-in πλέον, έχουν μπόλικες προστασίες για να μην το πάθουν. Αφήστε ενεργό το logo luminance στο high και το screen-shift. Καλά και burn in να μην έχεις την μείωση της φωτεινότητας με την πάροδο του χρόνου θα την έχεις 100% λόγω τεχνολογίας. 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Καλά και burn in να μην έχεις την μείωση της φωτεινότητας με την πάροδο του χρόνου θα την έχεις 100% λόγω τεχνολογίας. καλυτερα ΛΕΔ και φτηνοτερα και πιο safe
Dantε Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλυτερα μπαουλο με λαμπα, να τηγανιζεις και τα εγκεφαλικα σου κυτταρα που ετσι και αλλιως δοκιμαζονται με το περιεχομενο της ελληνικης τηλεορασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα