Doubt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Πόσα watts καίει η 55 και πόσα η 65 αν ξέρει κάποιος; Έχουμε κι αυτό το βάσανο τώρα.
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 9 minutes ago, Doubt said: Πόσα watts καίει η 55 και πόσα η 65 αν ξέρει κάποιος; Έχουμε κι αυτό το βάσανο τώρα. 150 η 55 180 η 65 1
sotiriadisc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) την εβαλε και το you και με 24 ατοκες δςσεις https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-lg-55-oled-4k-smart-tv-oled55c14lb-t-(1) την ειχε 1018 κι τωρα την εχει 1059 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από sotiriadisc
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 20 ευρω καθε μερα πανω, μια το μαγαζι του τιτλου μια τωρα η χωρις τιμη αναρτηση του you που ειναι αρκετα πανω απο τα 1000 ευρω ενω παρουσιαζεται απο την αναρτηση ως δηθεν ιδια τιμη, ενταξει, κοντευει να κλειδωσει το τοπικ για μη υπαρξη προσφορας. 😄
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, matrixxx said: 20 ευρω καθε μερα πανω, μια το μαγαζι του τιτλου μια τωρα η χωρις τιμη αναρτηση του you που ειναι αρκετα πανω απο τα 1000 ευρω ενω παρουσιαζεται απο την αναρτηση ως δηθεν ιδια τιμη, ενταξει, κοντευει να κλειδωσει το τοπικ για μη υπαρξη προσφορας. 😄 κύριε διαχειριστά το παλεύουμε αλλά δε παίζουν δίκαια. 2
sotiriadisc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 δεν εχω καποια σχεση με το you επειδη αναφερεστε σε εμένα - εγω δεν δινω σχεδον 1000 μετρητα για τιβι αλλα στην τιμη του you με 24 ατοκες την αγοραζω ... αυτη ηταν η σκεψη του μυνηματος μου
akaloith Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 φυσικοτατα οι ατοκες δοσεις ειναι επιθυμητες βεβαια οπως τις κανουν με αυξηση της τιμης καταληγουν να ειναι εντοκες αλλα τεσπα
nikotsal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Έχω την b7v του 2017 και δυστυχώς έχω καλό burn in στο κόκκινο κυρίως, αλλά όσο πάει βγαίνει και στο πράσινο. φαίνεται ότι είναι στο κάτω μέρος της τηλεόρασης από τα banners των ελληνικών και ειδησεογραφικών καναλιών, όπως και του νετφλιξ κάτω δεξιά. Γενικά την πρόσεχα, με χαμηλά τις φωτεινότητες, refresh κλπ αλλά υπάρχουν και άλλοι στο σπίτι. Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται η εικόνα της, αλλά θα το σκεφτόμουν διπλά να ξαναπάρω oled 1
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 minute ago, nikotsal said: Έχω την b7v του 2017 από το 2017 μέχρι σήμερα το χάος στην εξέλιξη επίσης λες οτι με κακή χρήση στο έβγαλε 5χρόνια μετά.
nikotsal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε από το 2017 μέχρι σήμερα το χάος στην εξέλιξη επίσης λες οτι με κακή χρήση στο έβγαλε 5χρόνια μετά. Στο πρώτο συμφωνώ, αλλά όταν είσαι καμμένος το ψάχνεις παραπάνω πλέον Στο δεύτερο που λες, δεν μου το έβγαλε τώρα, αλλά στον τρίτο χρόνο ξεκίνησα να το αντιλαμβάνομαι. Εγγύηση είχα 2 χρόνια, καθώς δεν δέχοταν η LG πλέον επέκταση εγγύησης στις oled όταν τους πήρα τηλέφωνο ενα εξάμηνο πριν λήξει η εγγύηση. Και αν θεωρείται κακή χρήση το σερφάρισμα στο νετφλιξ που έκαναν τα παιδιά και τα μεσημεριανά και το Euronews που χάζευε κάπου κάπου η σύζυγος, τότε πάω πάσο. Δεν έπαιζε στατική εικόνα όλη μέρα δηλαδή και για πολλούς με οικογένεια, αυτό είναι μια στάνταρ χρήση. 1
greekfragma Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Just now, nikotsal said: Στο πρώτο συμφωνώ, αλλά όταν είσαι καμμένος το ψάχνεις παραπάνω πλέον Στο δεύτερο που λες, δεν μου το έβγαλε τώρα, αλλά στον τρίτο χρόνο ξεκίνησα να το αντιλαμβάνομαι. Εγγύηση είχα 2 χρόνια, καθώς δεν δέχοταν η LG πλέον επέκταση εγγύησης στις oled όταν τους πήρα τηλέφωνο ενα εξάμηνο πριν λήξει η εγγύηση. Και αν θεωρείται κακή χρήση το σερφάρισμα στο νετφλιξ που έκαναν τα παιδιά και τα μεσημεριανά και το Euronews που χάζευε κάπου κάπου η σύζυγος, τότε πάω πάσο. Δεν έπαιζε στατική εικόνα όλη μέρα δηλαδή και για πολλούς με οικογένεια, αυτό είναι μια στάνταρ χρήση. εντάξει ας μη κάνουμε κιμά άλλο το θρεντ της προσφοράς. τα γράψαμε τόσες σελίδες για το burn in. ήταν παιδική αρρώστεια και πλέον δεν υφίσταται στις καινούριες που είναι εξοπλισμένες και με ειδικές λειτουργίες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Tresorikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nikotsal είπε Έχω την b7v του 2017 και δυστυχώς έχω καλό burn in στο κόκκινο κυρίως, αλλά όσο πάει βγαίνει και στο Την B7 έχω κ γω και τη λατρεύω από το 2018.. Κ θα ξαναπάω σε oled εννοείται αλλά σκέφτομαι για 65 η για 77 κ έρχεται κ μουντιάλ για προσφορά .. Μου έκατσαν 2 burn in κ έγιναν δύο αλλαγές οθόνης τώρα νομίζω μετά από ένα χρόνο είναι σε τέλεια κατάσταση αλλά θέλω πάλι να πάθει για να φτάσω από τα δύο χρόνια της εγγύησης να έχω φτάσει 6 η 7 εγγύηση οθόνης αν κ την προσέχω ... Κ μην ξεχνάμε ξεκίνησε και η samsung να βγάζει με oled που μας τα είχε κάνει αερόστατα για τις qled.. Ενώ στα κινητά που είμαι κ fan της παντού oled έβαζε.. 1
Dantε Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στο netflix burn in πως? Ξεκαθαρα εμενε η τηλεοραση σε στατικη εικονα για να κανει το netflix σημαδι. Αλλα και παλι ,δε λεμε οτι δε γινεται,αλλα ναι απο το μοντελο του 2017 μεγαλες οι διαφορες.Εδω δεν υπαρχει λογος να πας σε CX λογω των διαφορων.Καλως η κακως ειναι τεχνολογια που εξελισσεται ραγδαια.
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Στο netflix burn in πως? Ξεκαθαρα εμενε η τηλεοραση σε στατικη εικονα για να κανει το netflix σημαδι. Μερικες φορες κολλαει το playback και δεν φευγει μονο του. Ισως αυτο??? 🤷♂️
nikotsal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Dantε είπε Στο netflix burn in πως? Ξεκαθαρα εμενε η τηλεοραση σε στατικη εικονα για να κανει το netflix σημαδι. Αλλα και παλι ,δε λεμε οτι δε γινεται,αλλα ναι απο το μοντελο του 2017 μεγαλες οι διαφορες.Εδω δεν υπαρχει λογος να πας σε CX λογω των διαφορων.Καλως η κακως ειναι τεχνολογια που εξελισσεται ραγδαια. Όταν ψάχνεις τι θα δεις στο Netflix, κάτω δεξιά έχει το λογότυπο με κόκκινο έντονο. Ακόμα και trailer που δείχνει, αυτό δεν φεύγει. Προφανώς με τον καιρό, αυτό λειτούργησε προσθετικά και τώρα φαίνεται ξεκάθαρα σε κόκκινο φόντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα