james9tito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, argimeg είπε ok δηλαδή εσείς την TV την παίρνετε για 2 χρόνια και μετά την πετάτε...οκ αν στα 3 χρονια δηλαδή βγάλει burn in μια χαρά ε; τα έβγαλε τα λεφτά της, ένα χιλιαρικάκι μωρέ πως κάνεις έτσι...ναι ναι δεν κάνουν burn in Δεν σας είπα ότι δεν είναι καλή, η καλύτερη είναι από εικόνα Σας είπα ότι αν στα τρία χρόνια σας βγάλει burn in, τι κάνετε πληρώνετε το panel ή την κρατάτε; Ειπα να μην τισμπησω αλλα δεν γινεται. Η τιβι για να κανει burn in πρεπει να παιζεις 24/7 το ιδιο παιχνιδι και να μην την κλεινεις ποτε. Εχει δεκαδες τροπους να το αποφυγει σε σχεση με τις oled προ 5 ετων. Επισης η εγγυηση της Lg (5ετης) καλυπτει και burn in , οποτε ακυρωνει οσα εχεις γραψει 4 φορες σε 3 σελιδες. 3
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, argimeg είπε Θα πάρω oled για να βλέπω αποκλειστικά ταινίες και για το tv app της cosmote θα πάρω άλλη για να βλέπω τα τηλεοπτικά σκουπίδια και για το ps5 θα πάρω άλλη για να μην την κουράζω ρε παιδια χιλιαρικο θα δωσω, το θεωρείτε παράλλογο να θέλω να βλέπω τα πάντα χωρίς να έχω τον φόβο burn in; Στην τελική δεν σου είπε κανείς να πάρεις oled στο χιλιάρικο. Άλλοι έχουν να τα δίνουν κάθε 3 χρόνια (λέμε τώρα), άλλοι όχι. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τοπικ προσφοράς και να λες γιατί δεν αξίζει το συγκεκριμένο προϊόν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δεν χρειάζονται τόσες αναλύσεις. Θες μια άψογη απόδοση στην εικόνα σε ταινίες 4Κ hdr; Παίρνεις Oled. Θες ασφάλεια από τυχόν burn in και βλέπεις κυρίως τηλεοπτικό περιεχόμενο? Παίρνεις LED. Απλό; 3
katanalwtis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν χρειάζονται τόσες αναλύσεις. Θες μια άψογη απόδοση στην εικόνα σε ταινίες 4Κ hdr; Παίρνεις Oled. Θες ασφάλεια από τυχόν burn in και βλέπεις κυρίως τηλεοπτικό περιεχόμενο? Παίρνεις LED. Απλό; Απλο αλλα τωρα μενει να δουλεψουν σκληρα για να την αγορασουν 1
giantzeron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Shyn είπε Πρακτικα εαν δεν τρεχεις συνεχως στατικες εικονες και δεν βγαζεις την τηλεοραση απο την πριζα οταν δεν ειναι σε λειτουργια ειναι πολυ δυσκολο να παθεις burn-in. Γιαυτο βαζεις και την 5ετη εγγυηση και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ακομα και με τον φοβο του burn-in παντως δεν θα επεστρεφα ποτε σε LED τηλεορασεις. "και δεν βγαζεις την τηλεοραση απο την πριζα οταν δεν ειναι σε λειτουργια" ...αυτό με ποιο τροπο ακριβως αποτελει κακη συνηθεια ;
malias4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, giantzeron είπε "και δεν βγαζεις την τηλεοραση απο την πριζα οταν δεν ειναι σε λειτουργια" ...αυτό με ποιο τροπο ακριβως αποτελει κακη συνηθεια ; Κανουν refresh τα pixel η κατι τετοιο τελος παντων κ οταν δεν ειναι στην πριζα δεν μπορει να γινει αυτο. Στην ουσια της κανει ζημια να μην ειναι στην πριζα.. 1
chipakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Εγώ τηλεόραση χωρίς PIP δεν αγοράζω.................
giantzeron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, malias4 είπε Κανουν refresh τα pixel η κατι τετοιο τελος παντων κ οταν δεν ειναι στην πριζα δεν μπορει να γινει αυτο. Στην ουσια της κανει ζημια να μην ειναι στην πριζα.. Οπότε όταν φεύγουμε για διακοπές να την αφήνουμε στην μπριζα ας πούμε ;;
Jts Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, giantzeron είπε Οπότε όταν φεύγουμε για διακοπές να την αφήνουμε στην μπριζα ας πούμε ;; Όχι δεν χρειάζεται, το pixel refresh γίνεται μόλις κλείνει η τηλεόραση αν ήταν ανοιχτή >~4ώρες νομίζω και κάθε φορά που συμπληρώνει 2000(;) ώρες το πάνελ. Όταν τελειώσει μπορείς να την βγάλεις απ'την μπρίζα.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, giantzeron είπε "και δεν βγαζεις την τηλεοραση απο την πριζα οταν δεν ειναι σε λειτουργια" ...αυτό με ποιο τροπο ακριβως αποτελει κακη συνηθεια ; Όπως είπαν και οι υπόλοιποι κάνει η τηλεόραση απο μόνη της maintenance για να αποφύγει το burn in. Δε θα πάθει κάτι αν φύγεις για καιρό και την βγάλεις εκτός μπρίζας. Θα πάθει αν για κάποιο λόγο την βγάζεις κάθε φορά μετα απο την χρήση της. Πρακτικά κλείνω σε λίγο χρόνο με την συγκεκριμένη (65) και δεν έχω δεί κάτι ανησυχητικό (φτου φτου). Την έχω ξεφτυλίσει στο gaming οπότε τα μενου κτλ θα μπορούσαν να είναι πρόβλημα και έχει γράψει και κάτι σάπιες ώρες μαστερ σεφ χωρίς θέμα απο σηματάκια star. Γενικά αν τη χρησιμοποιεί κανείς για να βλέπει ΣΚΑΙ 24/7 πρώτον να πάει να δεί κανα γιατρό και δεύτερον να μη πάρει oled. Gaming, ταινίες, δεν υπάρχει δεύτερη σε αυτά τα λεφτά. Απλά πράγματα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από klainmaingr 1
james9tito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Εγω την εχω 8 περιπου μηνες. Εκτος του οτι την εχω λιωσει σε gaming, netflix, ταινιες κλπ, τα μικρα και η γυναικα την εχουν λιωσει εξισου σε τηλεοπτικο πολλες ωρες. Το μονο που τους εχω πει ειναι μην την ξεχνατε ανοιχτη και κανετε αλλα πραγματα, βγαινετε στον κηπο , πατε σουπερ μαρκετ κλπ. Κατα τα αλλα δειτε οτι θελετε. Μεχρι στιγμης ολα οκ. 1
Giogiannis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 10:33 ΠΜ, teotsiposg4 είπε Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί έχει κάμποσες αρνητικές σε Google και Σκρουτζ... Όπως είπαν και άλλα παιδιά, είναι τακτική του καταστήματος. Το έκαναν και σε εμένα έσκασα 1580 για 65'C14LB και μόλις έγινε καταχώρηση παραγγελίας άλλαξε μόνο του σε C11. Πήρα αμέσως τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι ίδιο μοντέλο και δεν το έχουν αλλάξει στο site. Στην αρχή ακύρωσα την παραγγελία εκνευρισμένος αλλά μια ότι τα λεφτα θα μου γινόταν επιστροφη σε ενα 10ημερο για να προχωρησω σε άλλο σαιτ παραγγελία, μία οτι και oι C11 όπως και οι C14 ήταν 60-80 eυρώ παραπάνω απο σκρουτζομάγαζα προχώρησα τελικά στην παραγγελία. Πήρα επίσης τη sony να ρωτήσω, είναι πολωνικό μοντέλο, αλλά υποστηρίζεται κανονικά απο την εγγύηση. Η τηλεόραση τα σπάει, έχω για ps4 και νετφιλιξ, μόνο για να ξέρετε όταν την πρωτοάνοιξα είχε κάθετες σκιές άσπρες στο μαύρο, ήμουν έτοιμος να την γυρίσω πίσω αλλά με αναζήτηση στο νετ λέγανε ότι θέλει pixel refresh απο τις ρυθμισεις (κάνει και μόνη της κάθε 20.000ώρες) Το έκανα και εξαφανίστηκαν!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποια burn in ρε παιδια,δεν ειναι οι πρωτες oled.Υπαρχουν βιντεο που εχουν βαλει να παιζει συγκεκριμενο logo και ειχαν αφησει παλια με νεα τεχνολογια ολεντ μερες ολοκληρες και δεν ειχε κολλλησει το logo πισω.Επισης εχει καθαρισμο pixel που μετα απο καποιες ωρες [μετα απο 2000 πχ]κανει αυτοματι pixel clearing].. Γενικα της εχω πιει το αιμα ,δουλευει καμια 10αρια ωρες την ημερα και δεν εχει κανει κιχ ,απολαυση μονο,σε αυτα τα λεφτα ειναι τσαμπα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από SOCRATIS1000 2
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Εχω 65 CX και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το πως θα την προστατέψω απο burn in. Οποιος φοβάται ας κάνει μια επεκταση εγγύσησης στην LG. Η tv καθε 4 ώρες, όταν είναι σε standby, κάνει pixel refresh το οποίο διαρκεί 5-7 λεπτα. Από εκεί και πέρα μπορείς να τη βγάλεις από την πρίζα. Ούτως η άλλως η tv έχει καταγράψει πόσες ώρες έχουν περάσει (για το 4ωρο) και την επόμενη φορά που θα την ανοίξεις και θα την ξανακλείσεις, σε standby, θα κάνει το προγραμματισμένο pixel refresh. Τι να πουν και οι παλαιότεροι που είχαν plasma και μετά από κάθε ταινία είχε μείνει περίγραμμα από τους υπότιτλους και επρεπε να περιμένεις να ξεθωριάσουν (είχε ο αδερφός panasonic)....😋 Burn in είχαν ακόμα και οι crt (ειχα JVC DiST) όπου για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα επαιζε σε 4:3 και έκαναν μήνες να φύγουν οι κάθετες γραμμες δεξια και αριστερα. Οι συγκεκριμένες oled tv είναι εξαιρετικές με βάση την τεχνολογία τους και τους περιορισμούς των oled (πχ. φωτεινότητα σε σχέση με qled). Κατά τα άλλα τελεια tv δεν υπάρχει, ο καθένας έχει διαφορετικές αναγκες και για αυτό καλό ειναι να δει την κάθε tv από κοντά. P.S. Τους κλαψιάρηδες που έχουν απόψη για το burn in δίχως να έχουν χρησιμοποίησει oled μην τους ακούτε.😁 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα