thanasis00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Dannie είπε Εχει ενα προγραμμα που κραταει μια ωρα κ καθαριζει την οθονη απο τυχον προβληματα σε πιξελ γιατι δεν ειναι καλο;;;Να μην το ξανακανω;;; Παιδια εγω την εχω ενα χρονο κ δεν ξερω πως να βαλω σε σειρα τα προγραμματα (οπως θελω εγω)νετφλιξ,appletv,youtube.Ξερει καποιος;;;; Κράτα πατημένο το κεντρικό κουμπί πάνω από μια εφαρμογή και θα μπορείς να τη κουνήσεις. 1
feelihipo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Dannie είπε Εχει ενα προγραμμα που κραταει μια ωρα κ καθαριζει την οθονη απο τυχον προβληματα σε πιξελ γιατι δεν ειναι καλο;;;Να μην το ξανακανω;;; Παιδια εγω την εχω ενα χρονο κ δεν ξερω πως να βαλω σε σειρα τα προγραμματα (οπως θελω εγω)νετφλιξ,appletv,youtube.Ξερει καποιος;;;; Ουσιαστικά είναι προγραμματισμένη η λειτουργία αυτή για burn in - εάν κάποια pixel έχουν φθορά- burn in ουσιαστικά το πρόγραμμα προκαλεί την φθορά σε όλα τα pixel ώστε να ισοσταθμιστει η εικόνα ξανά - σαν να βγάζει layer από το Panel Στην ουρά του home στο τέλος υπάρχει ένα edit button 😛 ΥΓ: με εξαίρεση burn in το pixel refresh τρέχει κάθε 4000 ώρες λειτουργίας από μονο του - όχι δεν πρέπει να το χρησιμοποιεί κανείς χωρίς λόγο καταστρέφει την οθονη Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από feelihipo 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Θα παρακαλεσω για θεματα που αφορουν λειτουργια, ρυθμισεις κλπ να ανοιξετε ενα νεο τοπικ (πιθανον να υπαρχει ηδη μαλιστα) στην ενοτητα των τηλεορασεων και να τα λετε εκει. Δωστε αν θελετε τον συνδεσμο να τον κανω Pinned πανω πανω στο θεμα. Στο παρον θεμα μονο σχολια που αφορουν αμεσα την προσφορα ως προσφορα. Μην κλειδωσει το τοπικ, θα ειναι κριμα, η τιμη υπαρχει ακομα. 2
kirmis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Πλέον και η OLED55C11LB ξεκινάει απο 1.049,00 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα