greekfragma Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 55άρα OLED με 120Hz panel HDMI 2.1 Dolby Atmos κάτω από το ψυχολογικό όριο του 1000άρικου; Όποιος έψαχνε τηλεόραση ας σπεύσει... https://www.skroutz.gr/s/28370074/LG-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-OLED-OLED55C14LB-HDR-2021.html https://www.electroholic.gr/el/product/OLED55C14LB Και μια παρουσίαση του πόσο απίστευτη τηλεορασάρα είναι https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c1-oled Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από greekfragma 1
Tresorikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα φίλε μου έχω την B7 oled σε 55αρσ κ είμαι υπέρ ευχαριστημένος, αλλά θέλω να πάω σε μεγαλύτερη έτσι για την κ.... Μου να περιμένω πτώση τιμής της 65αρας το χειμώνα που θα έχει κ το μουντιάλ λόγω προσφορών; αν κ για 77αρα θα γούσταρα κ λόγω ps 5
argimeg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Τηλεορασάρα αλλά 1000 ευρά και burn in δεν... 2
Tresorikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, argimeg είπε Τηλεορασάρα αλλά 1000 ευρά και burn in δεν... Για αυτό υπάρχει η εγγύηση... Σε κάθε αλλαγή οθόνης λόγω burn in 2 χρόνια από την αρχή ξεκινάει η εγγύηση.. Άστο είναι αλλού η εικόνα τους πάλι oled θα πάρω.. 1
Rattlehead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Tresorikos είπε Για αυτό υπάρχει η εγγύηση... Σε κάθε αλλαγή οθόνης λόγω burn in 2 χρόνια από την αρχή ξεκινάει η εγγύηση.. Άστο είναι αλλού η εικόνα τους πάλι oled θα πάρω.. Πήγαινε μπλεξε με το "επίσημο"service εκεί στον αγ.Παντελεημωνα και τα ξαναλέμε.Σε μερικά μοντέλα αν χαλάσει η tcon πχ.δεν σου δίνουν την πλακέτα αλλά όλο το πάνελ.τα φέρνω από ebay για να μην πετάει ο κόσμος τις τηλεοράσεις του.
greekfragma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 hours ago, Tresorikos said: Καλησπέρα φίλε μου έχω την B7 oled σε 55αρσ κ είμαι υπέρ ευχαριστημένος, αλλά θέλω να πάω σε μεγαλύτερη έτσι για την κ.... Μου να περιμένω πτώση τιμής της 65αρας το χειμώνα που θα έχει κ το μουντιάλ λόγω προσφορών; αν κ για 77αρα θα γούσταρα κ λόγω ps 5 ανακοινώθηκαν μειώσεις τιμών στις LG OLED προ 1 εβδομάδας στο εξωτερικό. Το αν θα επηρεάσει και Ελλάδα άγνωστο. Ναι πιθανώς όμως να πέσουν και οι μεγαλύτερες ίντσες αργότερα. 1
Deathy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 γιατι? παθαινουν Burn in τοσο ευκολα? και να παθουν δεν ειναι και τοσο σοβαρο, ποιο εμφανες ειναι το bleeding στις lcd παρα το Burn in!
Dantε Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Εκτος και αν καποιος βλεπει μονο πρωιναδικα και ειδησεις με τις μπαρες κατω,δεν υπαρχει περιπτωση να παθει burn in. Και προφανως θα εχει παρει και λαθος τηλεοραση για τη χρηση που κανει. Μη πετατε τη καραμελα του burn in επειδη καποιος-καπου-καποτε το ειχε παθει.Πολυ δυσκολο πλεον. 7 1 2
Shyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Πολυ καλη τιμη. Ισως ξεστοκαρουν για να ερθει η LG C2.
teotsiposg4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί έχει κάμποσες αρνητικές σε Google και Σκρουτζ...
greekfragma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, teotsiposg4 said: Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί έχει κάμποσες αρνητικές σε Google και Σκρουτζ... Προσωπικά έχω μόνο θετικές εμπειρίες δικές μου αλλά και φίλων που σύστησα το κατάστημα για να παραγγείλουν και εκείνοι. Σου δίνουν δυνατότητα ειδικά σε τηλεοράσεις να ανοιχθεί να ελεγχθεί επιτόπου στο κατάστημα και να μπει στη πρίζα ώστε να είσαι σίγουρος πριν την κουβαλήσεις στο χώρο σου οτι δεν ήρθε DOA ή χτυπημένη. Για το μόνο που με ανησυχεί είναι οι παρακάτω αξιολογήσεις μιας και αναφέρονται και ειδικά στη συγκεκριμένη τηλεόραση Quote Konstantinos_Michailidis στις 27/05/2022 ενω γραφει ξεκάθαρα στη σελιδα τους οτι εχουν την LG OLED55C14LB, σε ανταγωνιστικοτατη τιμη, μολις βαλεις παραγγελια σου στελνουν email με αλλο μοντελο, το παλαιοτερο!!! Στο τηλεφωνο η εξηπηρετηση, ειπε καποιες δικαιολογιες του τυπου ειναι ιδιο μοντελο ουσιατικα, δεν προλαβαμε να το αλλαξουμε κτλ...εχει συμβει και σε αλλους απ το συγκεκριμενο καταστημα, προσοχη!! Μεινετε μακρια. Δεν ειναι τυχαιες τοσες αρνητικες αξιολογησεις. Quote Dimitra_Xydaki4755 στις 28/04/2022 Έχω καταχωρίσει μέσα σε 2 ημέρες συνολικά 2 παραγγελίες στο κατάστημα ELECTROHOLIC, και οι 2 για το προϊόν: LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED55C14LB HDR 55". Αρχικά, επικοινώνησα στις 25/04 μαζί τους για να παραλάβω απευθείας το προϊόν από το φυσικό τους κατάστημα, καθώς έδειχνε (και δείχνει μέχρι και σήμερα, να τονιστεί αυτό!) άμεσα διαθέσιμο. Με ενημέρωσαν στις 25/04, ωστόσο, πως αυτό έχει εξαντληθεί και στη θέση του πουλάνε το C11. Να σημειωθεί πως το C14 (που ΔΕΝ το έχουν), το πουλάνε σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα υπόλοιπα καταστήματα που το έχουν όντως (το ELECTROHOLIC παίζει 1ο στο Skroutz στα 1079€ με μεγάλη -τυχαία;;;- διαφορά τιμής). Καταχωρώ παραγγελία στις 27/04 για το C14, αφού φαίνεται ακόμη διαθέσιμο, και κατά την ολοκλήρωσή της στη σελίδα τους, μου αλλάζουν αυτόματα το προϊόν στο C11 (!), χωρίς καν να λάβω ενημερωτικό μέιλ για την αλλαγή, αλλά ούτε και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν. Mέχρι και σήμερα, εν κατακλείδι, το C14 φαίνεται διαθέσιμο στη σελίδα τους, χωρίς να είναι (!) σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα άλλα καταστήματα για να είναι δελεαστικό προς έναν πελάτη, μόνο και μόνο για να αντιπροτείνουν στην ίδια τιμή ένα άλλο μοντέλο, επειδή αυτό τους έχει μείνει;;; Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι άκρως παραπλανητικό προς τους πελάτες και δε νομίζω πως συμπίπτει με τους όρους πολιτικής του Skroutz. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από greekfragma 2
teotsiposg4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε Προσωπικά έχω μόνο θετικές εμπειρίες δικές μου αλλά και φίλων που σύστησα το κατάστημα για να παραγγείλουν και εκείνοι. Σου δίνουν δυνατότητα ειδικά σε τηλεοράσεις να ανοιχθεί να ελεγχθεί επιτόπου στο κατάστημα και να μπει στη πρίζα ώστε να είσαι σίγουρος πριν την κουβαλήσεις στο χώρο σου οτι δεν ήρθε DOA ή χτυπημένη. Για το μόνο που με ανησυχεί είναι οι παρακάτω αξιολογήσεις μιας και αναφέρονται και ειδικά στη συγκεκριμένη τηλεόραση Όντως κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο... Βέβαια η c11 με την c14 είναι το ίδιο μοντέλο και όχι παλαιότερο, με την διαφορά ότι η c11 προορίζεται για τις αγορές της Πολωνίας, Ουγγαρίας κλπ και η c14 εισάγεται επίσημα για Ελλάδα από την LG. Τώρα παρά το ότι δεν έχουν κάποια διαφορά οι δύο τηλεοράσεις,δεν ξέρω πώς αποτυπώνεται στην εγγύηση. Αλλά το να αλλάζουν τα μοντέλα έπειτα από την καταχώρηση παραγγελίας όντως είναι απαράδεκτο. 2
greekfragma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 εγώ σε τηλεόραση του 1000άρικου δε θα έμπλεκα με C11 παραεισαγωγή και ας είναι το ίδιο τεχνικά μοντέλο. Άντε να βγάλει θέμα και να περιμένεις 1-2 μήνες να συνεννοηθούν με τον προμηθευτή στην Ουγγαρία-Πολωνία ή να κλείσει αύριο το electroholic και να μείνεις με τον σβηστό πίνακα της Μόνα Λίζα στο τοίχο. αν παραλάβεις C14 δε βλέπω πρόβλημα. 2
Dantε Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 O μονος λογος της προσφορας ειναι πως ειναι το C14 μοντελο που σε καλυπτει η LG εδω και μπορεις να κανεις και την επεκταση εγγυησης της. Κατα τα αλλα οι C11 και 12 παιζουν αρκετο καιρο σε αυτη τη τιμη. Αν δε δινουν τη 14 στη τιμη αυτη,τοτε δεν αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα