tolisspi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα... Μετά την τελευταία αναβάθμιση των W10, δεν έχω πρόσβαση να αλλάξω, τροποποιήσω ή συμπληρώσω στοιχεία στις ιδιότητες ενός αρχείου (πχ έτος, ετικέτες κλπ). Πως ξεπερνιέται το πρόβλημα; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μήπως έγιναν read only τα αρχεία σου με κάποιον τρόπο; Έχω πλήρως ενημερωμένα τα 10άρια αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Τα αρχεία σου είναι σε τοπικό δίσκο ή σε εξωτερικό/δικτυακό/nas κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δεν ειναι μονο read... Τα αρχειa ειναι στον εσωτερικο δισκο του laptop. Αυτο συμβαινει σε 2 laptop Lenovo με W10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπότε μπορείς να τα κάνεις μετονομασία κανονικά, σωστά; Αν τα αντιγράψεις σε usb μπορείς μετά να αλλάξεις τις πληροφορίες; Ξέχασα να ρωτήσω πριν. Είπες για ένα αρχείο. Δηλαδή μόνο σε ένα αρχείο δεν μπορείς να αλλάξεις τις λεπτομέρειες; Αυτό το αρχείο αναπαράγεται, αντιγράφεται, μετονομάζεται κανονικά; Αν πατήσεις "Κατάργηση ιδιοτήτων και προσωπικών πληροφοριών" τι κάνει; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Σε ολα τα αρχεια μου το κανει και οχι μονο σε mp4. Μεχρι προτινος μονο σε mkv ειχα το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις κανένα security suite που σου κάνει κόλπα; Δεν είναι λογικό πάντως αυτό που σου κάνει, γιατί ούτε στο γραφείο στο pc που έχω με ενημερωμένα 10άρια έχω τέτοιο πρόβλημα. Στα mkv ούτε και σε μένα αλλάζουν οι λεπτομέρειες. Αν φορτώσεις ένα mp4 στο vlc και πας μενού Εργαλεία->Πληροφορίες πολυμέσων, μπορείς να επεξεργαστείς εκεί τα στοιχεία. Δες και το Tigo Tago. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Ενημερωτικά. Επειδή δεν εγκαθιστώ πολλά προγράμματα και στα τελευταία που είχαν γίνει αναβάθμιση ήταν ο Gom Player και ο KLite, τα απεγκατέστησα και το details λειτούργησε κανονικά. Έκανα ξανα εγκατάσταση στα προγράμματα και επίσης λειτουργεί κανονικά. Μάλλον έφαγε "φλασιά" το σύστημα... (το σκέφθηκα, διότι στο desktop όπου δεν χρησιμοποιώ τα εν λόγω προγράμματα (απλά τα έχω εγκατεστημένα χωρίς αναβαθμίσεις) λειτουργεί κανονικά το details) Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στον 20ο αιώνα βάζετε ακόμα codec packs; 😮 Ένα mpc-hc ή mpc-be είναι υπεραρκετό με ότι χρειάζεται από codecs να το έχει μέσα (όπως και εύρεση υποτίτλων) και να μην μπλέκει το λειτουργικό με άχρηστους (για το 90% των χρηστών) codecs. Για πιο μινιμαλιστικές καταστάσεις mpv και τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Πρωτον ειμαστε στον 21ο αιωνα. Δευτερον... ποτέ δεν ειχα προβλημα με το Klite οπου περιλαμβανει και τον mpc-hc και τριτον δεν γνωριζω αν το προβλημα προκληθηκε απο το kLite ή τον Gom player. Αλλά μιας και μιλαμε για codec βλεπω με πρασινο χρωμα βιντεο σε 4Κ (θα ανεβασω προσεως screenshot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 εγώ μόνο αυτό χρησιμοποιώ K-Lite Codec Pack το οποίο δουλεύει άψογα εδώ και πάρα πολύ καιρό τα έχω καταργήσει όλα τα υπόλοιπα vlc , gom κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μα τι έγραψα; Άκου 20ο αιώνα! Σόρυ. Πάντως τα codec packs είναι συχνά ύποπτα για διάφορα χαζοπροβλήματα στα windows όταν αρχίζουν τα conflict μεταξύ τους χώρια που φορτώνουν το σύστημα με codecs, filters, splitters, vfw filters κτλ (αναφέρομαι στο mega pack). Το Standard βλέπω βάζει μόνο lav από φίλτρα. Το directvobsub δεν βλέπω για ποιον λόγο το βάζουν και τα shell extensions (Icaros) δεν μου αρέσουν. Το codec tweak tool αδιάφορο για μένα και το MPC Video Renderer απ' ότι βλέπω ότι πλήρη υποστήριξη έχει μόνο στο mpc-be. Γενικώς αρκετό μπλέξιμο όταν φτάνει μόνο ο player για τις περισσότερες περιπτώσεις. Ο mpc-hc δεν χρειάζεται κανέναν έξτρα codec για αναπαραγωγή και ενεργοποιώντας το sharpen complex 2 (options->Playback->Shaders) δίνει μια εξαιρετική ευκρίνεια στα βίντεο. Μόνο ίσως madvr/lav (klite full) για τους ψαγμένους (το οποίο όμως είναι λίγο βαρύ) αλλά δεν είναι και αυτό απαραίτητο, εκτός αν βλέπει κάποιος συχνά uhd βίντεο και έχει και το κατάλληλο μόνιτορ για να απολαύσει τις βελτιώσεις. Και κάτι τελευταίο. Ο mpv νομίζω ότι είναι είναι ένας άριστος player χωρίς πολλά-πολλά και με εξαιρετική απόδοση στην αναπραγωγή. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα