Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCOOTER ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟς ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
1 ΒΑΡΟΣ ΕΩΣ 30 ΚΙΛΑ ΒΑΡΙΑ 35 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
2 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΝΕΡΑ
3ΤΕΛΙΚΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ:Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΠΟΛΛΕΣ
4ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
5ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΡΕΝΑ, ΜΕΓΕΘΟς ΤΡΟΧΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
6ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 1.79 ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΚΙΛΑ
7ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΕΓΩ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 20%ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 
8 ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 1500 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/6/2022 στις 8:17 ΜΜ, agrotis993 είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCOOTER ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟς ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
1 ΒΑΡΟΣ ΕΩΣ 30 ΚΙΛΑ ΒΑΡΙΑ 35 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
2 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΝΕΡΑ
3ΤΕΛΙΚΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ:Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 30+ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 50+ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ 15% ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΠΟΛΛΕΣ
4ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
5ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΡΕΝΑ, ΜΕΓΕΘΟς ΤΡΟΧΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
6ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 1.79 ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΚΙΛΑ
7ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΕΓΩ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 20%ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 
8 ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2000-3000

Δημοσ.

Εγώ για την ίδια χρήση πήρα αυτό https://janobikes.com/shop/janobike-e20/

Χωρίς πετάλι βγάζει περίπου 35 χιλ απόσταση. Τελική γύρω στα 37χιλ/ωρα (είμαι 90 κιλά + 1 σακίδια).

Είναι πραγματικά σαν μηχανή. Έχει όγκο και μεγάλες ρόδες κάτι που σου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Θα ήθελα μεγαλύτερη τελική (45-50) αλλά είναι ποδήλατο :)

Σε e-scooter δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι. Ένα καλό αλλά πανάκριβο είναι της SEAT, αν και για τα κυβικά μου φαίνεται μινιατούρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...